zegor 16.06.18, 23:33 Życie potrafi być piękne ale moczopędne 😁 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Życie..... 18.06.18, 16:16 Pięknie, zadbane...ale po czym i z czym biegać do wygódki, jak na stołach tylko..blaty? żeby chociaż mineralna była, a tu nic Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 18.06.18, 17:35 A jadłaś kaszakę w kapuście z grilla ????????? O dużych pieczarkach w folii aluminiowej,było widać na ostatnich zdjęciach rusztu,nie wspomnę Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 18.06.18, 19:37 Nie jadłaś nic do pochlipania, ani do porypania /zębami/ nie widzę...pooooosprząąątaneeee!! leżaczek tylko....ale trampki muszę zdjąć, bo taki błysk, że aż nie wypada w nich tuptać na tarasie )) Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 18.06.18, 21:14 Kapusta powinna być surowa,drobno pokrojona. Niestety o tej porze nie będę jeździł po sklepach dlatego wziąłem zasmażaną z pomidorami. Kaszankę zasypuje się kapustą i zawija w folię aluminiową i griluje. Czekasz .....aż język zwisa Ci jak krawat Smak był trochę inny,ale nie ma co narzekać Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 18.06.18, 22:02 Pyszne... moge złożyc zamówienie? to parę polędwiczek z pieczarkami 2 skrzydełka może i nóżkę jeszcze...ogarnę...hm na pewno ogarnę dalej kiełbaskę taką chruuupiącąąąąą i ze dwie kanapeczki z masłem czosnkowym... do tego...sałatkę z pomidorka, ogórka, cebulka...zielona sałatka też może tam wpaść co by miec pewność, że się przyjmie, to kieliszek dobrej, czystej wódki )))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 18.06.18, 22:45 Jeeeesssuuuuuu ! A ja się przestraszyłem,że poleciałaś szukać kapusty......ale widzę,że wszystko w normie ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 18.06.18, 22:52 Po ciemku? saaamaaa?????? nigdy!... a Ty zamiast nawoływać i zbierać ekipę poszukiwawczą, to się tylko...przestraszyłeś i..dokonczyłeś papusiać )) Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 18.06.18, 23:01 Jakoś nie pomyślałem o ekipie........Przecież lepiej się "znaleźć" bez świadków Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 19.06.18, 09:26 Im mniej ludzi do kaszanki, tym więcej dla nas😉 To jest pomysł 😉 Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 19.06.18, 10:28 Niby tak, chociaż miałem na myśli bardziej wzniosłe cele 😀 Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 19.06.18, 16:46 Ja na ssaniu... z głodu. 😉 Jeszcze pracowy dzwonek nie zadzwonił 😁 Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 20.06.18, 09:24 Jeszcze kilka dni i po dzwonku będziesz długo balować 😁 Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 20.06.18, 17:27 Czekam, jak zmiłowania... kazdy lubi mały urlop....już się cieszymy...wspólnie z budzikiem... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 20.06.18, 22:03 A kiedy już sie nacieszymy 'wolnością', czas zakasać rękawki i zabrać się za kuchnię Czyli bliskie spotkania z fachowcami...już mi gula skacze z tego powodu.. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 20.06.18, 23:12 Nauczona przykrym doświadczeniem...nic na gębę... ja się użerać z 'będzie pani zadowolona' nie zamierzam... albo konkretnie, albo poszli w pi...eron Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 21.06.18, 15:32 Dzisiaj w pipkę daje duchota a jutro podobno wiatr będzie chciał łeb urwać. Podobno ma być chłodno Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 21.06.18, 20:15 Już dziś łeb chce urwać a roślinki są intensywne podlewane Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 21.06.18, 21:26 Dzisiaj dało popalić nieźle... myślałam, że ducha wyzionę.. niech się ochłodzi, bo to nie dla mnie taki skwar.... Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 22.06.18, 11:36 No to się ochłodziło... według życzenia 😘 A teraz pewnie zamiast w bikini siedzisz w grubym swetrze ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 23.06.18, 09:20 ...bo tak mnie schłodziło, że przypomniał mi się wredny listopad )) szok termiczny chyba ) ale wróciłam już do normalności.. sobota.....chłodna, to ognisko, nie? ) Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 23.06.18, 09:44 Chyba tak,bo wczoraj była dostawa drewna, starczy pewnie na dwa sezony 😀 A jak się rozpędzimy,to na jeden 😁 Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 23.06.18, 09:52 U mnie dostawa w lipcu będzie, chociaż na zapasie coś mam ale u dobrej gospodyni musi być nadmiar parę kubików i niech się suszy Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 23.06.18, 17:16 Tak mają dobre gospodynie ! Podobno jak dobra gospodyni weźmie w rękę to wszystko rośnie ! ! ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 23.06.18, 20:12 Zapewniam Cię, że nie rośnie konto w zasoby ) wszystko, to znaczy...drożdżówki i inne takie bałabuchy mączne? )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 24.06.18, 12:50 Wyczuwam jakaś..rezygnację w komentarzu... czyli nie o to chodziło ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 24.06.18, 13:50 Eee, no wiesz cooo....myslisz, że musi być pojętną gospodynią? nie musi!...takie umiejetności posiadają i te, co wodę na herbatę przypalają ) Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 25.06.18, 12:29 Chyba szkoda zdrowia.......szkoda się przemęczać ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 30.06.18, 21:50 No tak.....podobno najlepiej wypoczywa się bedąc..aktywnym ;p Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 01.07.18, 20:58 Ja nie jestem aktywny....... Na dwór strach wychodzić,ogniska nie było..... Siedzę leniwie sącząc drinka....Na leżąco się nie da,bo bym sią zalał...... Chociaż może mi się uda "zalać"....... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 02.07.18, 20:29 Jak się człowiek postara, to z pewnością wiele może sie udać Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 02.07.18, 23:56 Zawsze staram się zrobić to,co obiecuję ! Nawet jeśli obiecuję samemu sobie Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 03.07.18, 21:41 Nie,bo obiecanki-cacanki kojarzą mi się ze spódniczką mini..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Życie..... 03.07.18, 23:32 To pomińmy obiecanki, zostawmy tylko cacanki bo cacanki, to cos miłego ) Odpowiedz Link
leziox Re: Życie..... 08.07.18, 20:40 To trza coś do ogniska dorzucić i otworzyć nową flaszeczkę w towarzystwie. Pozdruffki wieczorne dla Zegorka i innych odwiedzających jeszcze te forumowisko. Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 08.07.18, 21:22 Dobrze,że się pojawiłeś bo myślałem,że ja tu "ostatni biały żagiel" sam do siebie piszę Tamto ognisko jakoś jeszcze długo nie chciało "dogasnąć" a dzisiaj kaszanka w kiszonej kapuście z rusztu,po dwie porcje,bo termin jej się kończył Do tego zimniutki Absolut więc jest szansa,że się przyjmie Pozdrowienia i odwiedziny są zawsze mile widziane Odpowiedz Link
leziox Re: Życie..... 09.07.18, 09:37 Ja też tak łażę sobie po forach i myślę, co z tym wszystkim się stało i gdzie są ci ludzie, wcześniej tak tłumnie nawiedzający fora GW. Naturalnie, spotkania realne nie dadzą się z niczym porównać ale i z tym też coś się pozmieniało. Zamiast reala, krótki sms, albo rozmowa tel, taka odwalona na szybko, potem każdy gdzieś znika w swoich kosmosach i tyle go widziano. Swiat chyba oszalał na punkcie tych durnych komórek, fejsbogów i innego elektronicznego tałatajstwa. Ps. kaszanka z rusztu pod Absoluta jest genialna Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 10.07.18, 19:12 Czasem tak człowiek siedzi i kombinuje......i po połączeniu składników wychodzi B O M B A ) Odpowiedz Link
zegor Re: Życie..... 10.07.18, 19:25 Czasem trzeba pokombinować żeby można było suchym drewnem palić Odpowiedz Link
leziox Re: Życie..... 10.07.18, 21:42 No proszę jaka pomysłowa rzecz. Widzę że pieseczek już skontrolował całość i zatwierdził badania techniczne pieczątką Odpowiedz Link