wichtenia Re: Kartoteka. 17.06.09, 17:07 Witam. Taka ze mnie szara myszka. Potrzebuję wiary w siebie. Odpowiedz Link
sky_eve Re: Kartoteka. 20.07.09, 21:28 Jestem cieniem dawnej siebie. Zdiagnozowany ciężki przypadek zamknięcia się w sobie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach to tak samo,jak ja Sky:) 15.08.09, 21:35 sky_eve napisała: > Jestem cieniem dawnej siebie. > Zdiagnozowany ciężki przypadek zamknięcia się w sobie. Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Kartoteka. 16.08.09, 19:34 Jestem kobietą. Mam się różnie. Teraz dobrze. Odpowiedz Link
tynia Re: Kartoteka. 18.08.09, 18:27 Och, kim? Żebym ja to wiedziała. Mam się średnio. Strasznie bym chciała komuś (komukolwiek!) spuścić lanie, a jest to niestety nieakceptowane społecznie. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Kartoteka. 10.09.09, 12:35 Nie ma mnie a jestem ,ale tylko wtedy gdy mam na to ochotę. Mam się trzezwo, lania nie mogłabym spuścić i to nie z racji szlachtności charakteru a z braku dostatecznej muskulatury. Myślami jednak tłuke przeciwnika ile sil w duszy. nadaję się? Napoważniejscy bzik, wśród setek innych, to czytanie, ot napadło i wrosło. Tego nawet zajzajerem nie usuniesz. Odpowiedz Link
nu-nua Re: Kartoteka. 14.09.09, 21:27 Podobno mam klona w równoległym świecie.Jesli to prawda, to nie podoba mi się! Jestem jedyna w swoim wydaniu i to mi stanowczo wystarcza. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Kartoteka. 15.09.09, 19:02 nu-nua napisała: > Podobno mam klona w równoległym świecie.Jesli to prawda, to nie > podoba mi się! Jestem jedyna w swoim wydaniu i to mi stanowczo > wystarcza. ten klon to Nosowska? czy na odwrot?w jakim celu informacja o piosenkarce w Twoim profilu? Odpowiedz Link
hania-k Re: Kartoteka. 15.09.09, 22:32 wredota i złośliwiec /czasem/ no i qrna raptus a tak poza tym do rany przyłóż. )Reszta w wizytówce ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 też Ewa 17.09.09, 18:20 mam na imię. Często nie wiem czy jestem w ogóle. Odpowiedz Link
drzejms-buond jestem Błąd 22.09.09, 16:44 Dżejms Błąd. Mówią na mnie Gnida. bo ... "bo klapnięęęęte uszko maaam" Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jestem Błąd 22.09.09, 19:53 drzejms-buond napisał: > Dżejms Błąd. > Mówią na mnie Gnida. bo ... > > "bo klapnięęęęte uszko maaam" to gnidy maja uszy?! Odpowiedz Link
trusiaa ja w sprawie rejestracji... 23.09.09, 12:11 Chcę dobrze. Nawet bardzo dobrze - wychodzi jak zwykle, czyli bokiem. Moim bokiem. Chyba po prostu Błąda mam. Odpowiedz Link
copyleft Re: Kartoteka. 30.09.09, 20:51 plamę mam na koszulce ale wcale nie chcę jej wyprać; tej plamy; koszulkę by można w sumie Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Kartoteka. 03.10.09, 21:42 Juz sama sie gubie kim jestem. Dla kazdego kim innym - a tak bardzo chce byc soba, zwyczajnie. Mam sie wysmienicie, ale to akurat teraz ... I wcale nie jest to stan permanentny...mimo zem Pogodna. Witajcie . Odpowiedz Link
dantishcum Re: Kartoteka. 03.10.09, 23:27 Hmmm.... jakies cuda sie tu dzieja Moglam przysiac ,ze sie wpisywalam i witalam ? Trafilam za Kobieta na pasach -podala milosiernie link na innym forum Jestem lekko zakrecona ostatnio i...nie do konca wiem jak sie miewam Zazwyczaj ( nie zawsze,znaczy) jest ok. Czasami jednak ... No wlasnie . Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Kartoteka. 08.10.09, 04:53 Kim ja jestem? jestem kompletnym beztalenciem... wyobrazcie sobie, chcialam sie zatrudnic do ...agencji towarzyskiej...i oblalam z ustnego. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach za ten wpis premia mi sie nalezy! 20.10.09, 19:24 dantishcum napisała: > > Hmmm.... jakies cuda sie tu dzieja > Moglam przysiac ,ze sie wpisywalam i witalam ? > Trafilam za Kobieta na pasach -podala milosiernie link na innym > forum > Jestem lekko zakrecona ostatnio i...nie do konca wiem jak sie > miewam > Zazwyczaj ( nie zawsze,znaczy) jest ok. > Czasami jednak ... > No wlasnie . Odpowiedz Link
bret.2 Re: Kartoteka. 15.10.09, 12:14 Jestem jak szary wilk,którego zwabiono w pułapkę cywilizacji i założono kaganiec.Odtąd w każda mroźną noc przy pełni księżyca ,wyje swa dzika pieśń tęsknoty do wolności. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kartoteka. 15.10.09, 18:53 Piękne. Ja zniewolona przez własny umysł. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kartoteka. 18.10.09, 18:50 tropem_misia1 napisała: > Kim jestem To widac. > i jak się mam. Szpital. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kartoteka. 18.10.09, 19:37 www.youtube.com/watch?v=4aniv65Mw8I&hl=pl ? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kartoteka. 18.10.09, 20:00 aaa paskuda o dobrym sercu i złym spojrzeniu... ha trza sie prać pasuje tu jak ulał Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kartoteka. 20.10.09, 17:19 Are you => www.youtube.com/watch?v=cgxtjusOZ3o&hl=pl Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Kartoteka. 28.10.09, 23:13 No więc wpisuję,zatem po pierwsze, nie mogę przestać mówić wierszem, po drugie również tutaj wpisuję, wszystko co mówię, wciąż się rymuje, I nie wiem w końcu, czy to jest wada, Kiedy ja lubię tak wierszem gadać ? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kartoteka. 29.10.09, 07:51 Nic nam do przywar szukamy przypadłości jeśli rym fobią niechaj tutaj gości Odpowiedz Link
rajberka Re: Kartoteka. 16.11.09, 08:37 Rajberka labilna emocjonalnie liczne traumy specjalność : antyczne tragedie wada główna : bywa złośliwa i wredna zaleta główna : bywa samokrytyczna Odpowiedz Link
trusiaa Re: Kartoteka. 16.11.09, 10:04 Oooo: Rajberka! Witam, przytulam - tu sami swoi. Odpowiedz Link
rajberka Re: Kartoteka. 16.11.09, 10:29 Miło mi Cię spotkać Trusiu. W sumie..... to wszędzie swoi. Ja nigdzie obcych nie widzę. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Kartoteka. 11.01.10, 13:45 jestem sobie, po prostu. zajrzałam tu, zobaczyłam paru znajomych, więc się rozgoszczę Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Kartoteka. 14.01.10, 23:30 Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie do Państwa pralni. Mogę zacząć od pomywaczki podłogowej, ale będę się pilnie kształcić, żeby awansować wyżej, bo jestem bardzo ambitna. Podstawowe kwalifikacje mam zarówno w praniu (jako topielica), jak i w suszeniu (jako latawica). Po spełnieniu wymaganych warunków chciałabym dostać etat przy kolorach, a jak się sprawdzę, to i przy białych dam sobie radę. Kwalifikacje dodatkowe : mam znajomości wśród kijanek oraz wśród praczek z Portugalii. Z nadzieją na pozytywne rozpatrzenie mojego podania kreślę się z szacunkiem Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dopełniam formalności 23.01.10, 21:32 Aleee: "prawie" robi różnicę. To tak jakby Skarpeteczka napisała o sobie - prawie skarpetka i niekoniecznie kolorowa - szara rękawiczka?! Albo taka ja - ma uszy ale niekoniecznie królik, zamknięta w sobie, ale niekoniecznie cicha??? Więcej danych prosimy. Odpowiedz Link
sootball Re: Kartoteka. 31.01.10, 12:44 Jestem kulką sadzy. Dzień dobry. Mogę tu sobie przycupnąć i pomilczeć trochę na początek? Odpowiedz Link
gucia.2 Re: Kartoteka. 03.02.10, 22:22 kim jestem? do niedawna myślałam że w miarę normalną osoba, ale to było pobożne życzenie! jestem nikim, sfrustrowanym zerem żyjącym siłą rozpędu (czy to wystarczy żeby tu być?) Odpowiedz Link
gucia.2 Re: Kartoteka. 03.02.10, 23:02 dzięki, Blind! (to nie skromność a stwierdzenie faktu) Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: Kartoteka. 04.02.10, 11:53 Zera się dobrze z górki toczą i rozpędzają Odpowiedz Link
gucia.2 Re: Kartoteka. 04.02.10, 12:46 toteż mam tę siłę rozpędu, byle droga gładka i równia pochyła... to wszystko Odpowiedz Link
niewomeli5 Re: Kartoteka. 05.02.10, 20:49 Dzień dobry czy coś takiego,może dobry wieczór bo już ciemno...Trochę pokręcona,trochę zdołowana,na ogół przyjacielsko nastawiona(chyba że trzeba iść do Tesco).Wywalicie czy nie? Odpowiedz Link
ms_coco_nut Re: Kartoteka. 12.02.10, 01:00 Hejka, dopiero teraz zajarzyłam, że tu można sięprzedstawić))) jestem ms_coco_nut - miło do Was dołonczyć))) Odpowiedz Link
kropelka.bez_kitu Re: Kartoteka. 22.03.10, 18:13 Jakby tu....hm Normalna inaczej)pozytywnie zakręcona,najpierw mówię potem myślę,lubię kapać tu i tam) Może się nadam do prania) Odpowiedz Link
l-p Re: Kartoteka. 29.03.10, 13:31 Aaa Kartoteke chciala wyprac? Lepiej-Pozno niz wcale. Lewitacja-Psychodeliczna wystepujaca w Liczbie-Pojedynczej nie jest, nie mysli, wiec jej nie ma. Personalizacja dla potrzeb statystycznych Pralni awykonalna. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kartoteka. 02.04.10, 21:26 Zgodnie z poleceniem pilnującej porządku Tropcią - się określam i w kartotece odkreślam - to ja. Oryginał w jednym wykonaniu. Żadna podróbka. Tropcia może potwierdzić PS.Oczywiście jak zechce... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Kartoteka. 26.06.10, 23:16 Haaaaa! Tu Was mam! Chodzę sobie ja po forach, zaglądam gdzie to się wszyscy moi znajomi pochowali a oni w pralni się zadekowali. Ha! Przy okazji widzę i inne sympatyczne osoby. Wciągnę moją osobę do tutejszej kartoteki pod pozycją kolejną. Czy obecność na liście uprawnia do czegoś miłego? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kartoteka. 27.06.10, 07:23 przede wszystkim uprawnia do prania jeno wpisać trza co na wątrobie leży, jakie koszmarki latajom przed ślepkami Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Kartoteka. 28.06.10, 20:26 Zobligowana niejako do określenia, samookreślam się następująco: jestem bojowa zawodowo i w związku z tym na co dzień( a jak się trafi to i na co noc) potrzebuję gruntownego oczyszczania żeby nie oszaleć. Poza tym...reszta wyjdzie w praniu Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kartoteka. 03.07.10, 09:21 - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał Behemot - czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kartoteka. 03.07.10, 21:01 " Niech się pan zastosuje do starej, mądrej zasady. Podobne należy leczyć podobnym. Jedyne, co może przywrócić panu życie, to dwie wódki pod pikantną, gorącą zakąskę." autor j.w. Odpowiedz Link
rybka_zwana_wanda Re: Kartoteka. 14.07.10, 10:41 Rybka pływać musi, może więc i do pralni od czasu do czasu przypłynąć. A skoro trzeba tu coś o sobie... yyy... Nie lubię, jak coś trzeba. No więc skoro widzę, że tu autor ulubiony króluje, to zasłonię się małym cytacikiem: Дело в том, что вообще человек без сюрприза внутри, в своем ящике, неинтересен. Odpowiedz Link
ayl-la Re: Kartoteka. 03.08.10, 18:44 Ja to ayl-la podrozniczka. Wlocze sie, po swiecie chleba szukam. Odpowiedz Link
ayl-la Re: Kartoteka. 03.08.10, 22:01 A zamiast tej soli to ja poprosze cos bardziej wykwintnego; np. smalec ze skwarkami i cebulka. Odpowiedz Link
nacodybiewwielorybieczubeknosa Re: Kartoteka. 04.08.10, 02:13 Milosnik. Muminkow. No tak, mozna tak powiedziec. Hobby:muzyczne uzaleznienia. Co do prania:serce. Rozdarte. Odpowiedz Link
friendlyhag Re: Kartoteka. 08.08.10, 14:27 Jestem przyjazna ludziom i wiedźmowata do tych na poziomie umysłowym ameby. Trzeba uważać i nie drażnić zbytnio Mam się całkiem dobrze i chciałabym się mieć jeszcze lepiej Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Kartoteka. 05.04.11, 09:19 Tak, przyznaję - chce się wyprać - z naiwności się chcę wyprać, macie taki środek piorący? Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Kartoteka. 05.04.11, 21:39 oj witamy środków mamy dużo i specjalistów różnorakich Odpowiedz Link
ejno Re: Kartoteka. 27.03.12, 00:38 Jestem płci żeńskiej i mam się różnie w zależności od okoliczności Witam Ejno Odpowiedz Link