krokodyl_13 19.06.09, 13:25 moje niepozbierane dwunastoletnie, które z testu dostało tylko 32/40, zostało najlepszym uczniem przez trzy lata szkoły 5-6, choć nie wiem jakim cudem i chyba muszę zmienić swoje uniwersyteckie wymagania na niższy poziom. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowa_skarpetka Re: Pękam z dumy 19.06.09, 14:44 wygląda na to, że niepozbierane się nieźle pozbierało też by mnie wydęło Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pękam z dumy 19.06.09, 17:48 Ja też nie narzekam , chociaż to jeszcze tylko opisowe świadectwo Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Pękam z dumy 19.06.09, 20:21 pękaj Już przyszykowałam iglę i nici, jak pękniesz, to sobie ładne kamaszki i torbkę uszyję Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pękam z dumy 19.06.09, 20:36 a ja z uszy poproszę kolczyki,a z pazurków koraliki gratki Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Pękam z dumy 19.06.09, 21:15 ostawcie dla mnie choć ogon wyobrażacie sobie skarpetkę z krokodyla? będę hiciorem! Odpowiedz Link
kruszonka1 Re: Pękam z dumy 20.06.09, 10:33 mówiłam Ci Mamuśka, że jesteś czepliwa. Gratulacje! ps. gdzie i kiedy takie mądre Cóś zmajstrować? Odpowiedz Link
4nakin Re: Pękam z dumy 20.06.09, 14:05 kiepska szkoła po prostu mój miał 38/40 i bynajmniej nie był najlepszy Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Pękam z dumy 20.06.09, 16:48 Odpowiadam że też uważam że kiepska, ale trudno teraz może dostanie się do lepszej. Dzieci dzielą często dzielą się na takie, które dobrze piszą testy i takie które mają dobre oceny na świadectwie no i geniusze którzy mają wszystko. Oceny o tyle były ważne że chciałam by dostał się do wymarzonego gimnazjum i chyba teraz się dostanie, a poza tym najważniejsze co w głowie według mnie zasługuje na mocną czwórkę i mnie to wystarcza byle tak dalej. Odpowiedz Link
4nakin Re: Pękam z dumy 20.06.09, 21:34 niestety, obecnie ocenia się testowo i to co w głowie nie ma najmniejszego znaczenia widziałaś nową maturę z polskiego? copy-paste normalnie Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Pękam z dumy 21.06.09, 09:21 Widziałam załomka, ale moje starsze zdaje maturę za rok i po taki wstydzie jaki był w tym roku przywalą coś tak ambitnego, że się dzieciaki nie pozbierają, na szczęście to nie jej przedmiot kierunkowy. Odpowiedz Link