prze-mkoo 04.10.09, 22:48 czy może ktoś podać dokładnie jak trzeba przeprowadzić kurację koniakiem dla dorosłych : czy ma być przeprowadzona podczas pełni jakie ilości czy też herbata z cukrem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prze-mkoo Re: Kuracja koniakiem dla dorosłych 04.10.09, 22:49 i jeszcze o której godzinie rozpocząć ? Odpowiedz Link
joannanina Re: Kuracja koniakiem dla dorosłych 05.10.09, 11:39 Małachow pisze: dla dorosłej osoby 4 łyżki herbaty z cukrem+ 4 łyżki koniaku, po maź 30 minutach olej rycynowy, wg ulotki. Jeżeli pasożyty wychodzą 1 nocy, dodatkowo powtórzyc 1 lub 2 razy, potem po 7 dniach powtórzyc oczyszczanie ok. 2 w nocy, choć M.ponoć wcale nie zaznacza, ze musi to być pełnia. "Można być w kropli wody światów odkrywcą, Można wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko" Odpowiedz Link
prze-mkoo Re: Kuracja koniakiem dla dorosłych 05.10.09, 17:49 rano wypiłem 50 gr koniaku połączone z 50 gramami oleju i po 4 godzinach bieganie do kibelka pełno sluzu niekiedy z krwia ! były jakies białe nitki ale to chyba nie robale niestety nie piłem wczesniej herbaty z cukrem a koniak wypiłem razem z olejem . badania kału wykonuje od 5 miesiecy i nic nie wychodzi na aparacie mora wyszła mi candida i glista . co o tym sadzicie ? Odpowiedz Link
alfa36 Re: Kuracja koniakiem dla dorosłych 05.01.10, 20:50 Gdzie mogę poczytac o tej kuracji? Prawdę mowiąc jestem zaskoczona, nie mialam pojęcia, że mozna koniak jest pozyteczny jezeli chodzi o robale. na co konkretnie dziala? Odpowiedz Link
mammajowa Re: Kuracja koniakiem dla dorosłych 05.01.10, 22:01 u mnie było bez żadnych reakcji. bez efektu przeczyszczenia nawet. o ogóle zero reakcji organizmu. nic ze stolcem najbliższym nie wyszło. Odpowiedz Link
alfa36 pelnia 07.01.10, 14:54 A kiedy teraz byla pelnia? Bo w styczniu znalazlam, że 30? A ostatnio? Byla na początku stycznia? Zle się czulam,dlatego pytam. Odpowiedz Link
alfa36 Re: pelnia 07.01.10, 22:09 Szkoda, że nie wiedzialam o kuracji koniakiem. Pilabym tylko to. I przyjemne i pożyteczne choć nadal nie wiem, na co dziala. Odpowiedz Link
mamgabi Re: Kuracja koniakiem dla dorosłych 31.01.10, 22:45 Koniak czyli alkohol i cukier zwabia robale do jelit. A rycyna ma je usunąć. Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: Kuracja koniakiem dla dorosłych 03.03.10, 08:48 Alkohol ma je też obezwładnić Odpowiedz Link