lamciad Re: juleg 18.02.10, 21:11 I Ty też tu???Przynajmniej jedno wspólne forum mamy,szkoda że o takiej tematyce.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
oliwkawawa Re: Antyka! 18.02.10, 12:32 to może i ja zaraz coś napiszę? skoro wszyscy....;P Odpowiedz Link
antyka Re: Antyka! 18.02.10, 14:23 Odpisalam szanownym Paniom To, co dziewczyny, zakladamy fanclub dr O? Bo widze, ze coraz wiecej osob sie u niego leczy... Odpowiedz Link
lamciad Re: Antyka! 18.02.10, 21:14 A ja mam mieszane uczucia,tzn.nie wiem jakie skutki będzie miało leczenie przez niego zastosowane(dopiero druga tura przed nami),ale jakiś taki za prędki mi się wydawał... Odpowiedz Link
abanana1 Re: Antyka! 18.02.10, 22:15 Lamciad a czy możesz napisać jak Cię dr leczy i na co?? Odpowiedz Link
lamciad Re: Antyka! 19.02.10, 16:24 Leczy nas na lamblie stwierdzone u dziecka badaniami. Synek 2 lata: tinidazol 2 czopki w odstępach 10 dniowych w międzyczasie 4 razy dziennie Nystatyna(do pewnie na grzyba,ale nie potwierdzonego badaniami) do tego na noc pól tabletki xyzalu przez 6 tygodni probiotyk zmieniany,co 2 tygodnie (multilac,acidolac,beneflora) dorośli: tinidazol 4 tabletki na raz w odstepie 10 dniowym na noc 1 tabletka xyzalu Odpowiedz Link
oliwkawawa Re: Antyka! 22.02.10, 11:02 Antyka masz może jakieś linki, zdjęcia czy cokolwiek gdzie mogę zobaczyć jak wygląda lambliowa pokrzywka? Odpowiedz Link
maplonska Re: Antyka! 08.03.10, 22:15 Co do dr O - mojemu dziecku przepisał homeopatię! W trakcie wizyty wydawał mi sie super ekspertem, ale w aptece dowiedziałam sie co za pseudo leki nam przepisał! Który ceniony lekarz leczy wodą? - bo tym jest homeopatia! Czy wiecie że w lekach które przepisał substancja główna składowa jest rozcieńczona w proporcjach 1 : 100 000? Nie wiem co myślec.... Odpowiedz Link