Dodaj do ulubionych

podkrążone oczy

27.04.10, 21:02
Po jakim czasie od wybicia gadów/grzybów zauważyłyście poprawę?
Obserwuj wątek
    • blue25 Re: podkrążone oczy 28.04.10, 15:02
      Jeśli pytasz się o ten konkretny objaw, to u mojego synka
      najszybciej znikły cienie pod oczami, ale w badaniach owsiki nadal
      wychodzą a z nowości doszła lamblia ;-(
      • pitu_finka Re: podkrążone oczy 28.04.10, 15:31
        A no to mnie pocieszyłaśsad Ja właśnie też biję owsiki.
        • gostki2ija Re: podkrążone oczy 28.04.10, 20:00
          a mój smyk w czasie leczenia i po leczeniu ma bardziej podkrążone oczęta niż
          przed rozpoczęciem leczenia. Leczyliśmy lamblię i candidę- nie wiem jeszcze z
          jakim skutkiem...,aż się boję robić badania.
    • mamka22 Re: podkrążone oczy 30.04.10, 09:38
      Podkrążone oczy to również jeden z głównych objawów alergii smile
      Można wybić pasożyty, a jak jest jakaś alergia, to oczy podkrążone
      zostają.
    • fotog-rafka Re: podkrążone oczy 27.08.14, 12:22
      kobieco.pl/uroda/koniec-z-podkrazonymi-oczami-poznaj-te-3-rozne-metody/
    • eagles11 Re: podkrążone oczy 13.02.20, 00:04
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107
    • irmaina Re: podkrążone oczy 14.09.20, 13:45
      podrążone oczy miałam bez gadów ani żadnych grzybów. po prostu miałam problemy z cieniami i workami pod oczami i teraz jest juz lepiej. ciesze się, ze u mnie wystarczył garisell pod oczy bo wydaje sie dość cieżka rzeczą do pozbycia się cos takiego jak jakieś infekcje czy robaki w oczach.
      • fasoolka Re: podkrążone oczy 21.06.21, 16:05
        Tak czytam o tym kremie o którym piszesz i podobno on nie ma zbędnej chemii.
        Jak u niego z działaniem skoro jest naturalny?
        Inna sprawa to.. ile on ma terminu uważności?
        • irmaina Re: podkrążone oczy 25.06.21, 09:12
          no on nie ma zbytnio chemicznych dodatków i nawet jego świeżość to sprawa naturalnych konserwantów, które mają wszelkie certyfikaty eco itp. także mniej więcej masz 6 miesięcy na wykończenie 15 ml kremu. jeżeli chodzi o działanie to ma bardzo dobre i głównie stosowany jest właśnie na worki pod oczami. u mnie się sprawdza do tej pory. o wiele są one mniejsze, cienie lekko też jakby rozjaśnione. teraz to bardziej już go nakładam by worki nie wróciły.
          • flameey Re: podkrążone oczy 18.01.22, 13:41
            cc
          • flameey Re: podkrążone oczy 18.01.22, 13:43
            gdzies cos wiecej mozna o nim poczytac? chodzi mi glownie o zweryfikowane i pewne opinie o tym produkcie?
            • irmaina Re: podkrążone oczy 20.01.22, 11:52
              Najlepiej chyba o garisell poczytać opinie na ceneo bo na pewno kojarzę, że tam jest dość dobrze wszystko weryfikowane tzn. jest oznaczenie obok opini czy jest to potwierdzona recenzja zakupem czyli czy jest to tzn. "zaufana opinia". Poza tym na allegro mogą opinie dawać jedynie osoby, które zakupiły produkt.
              • dagasmoluchowska Re: podkrążone oczy 13.07.22, 15:49
                Na sklepie verdelab jak wchodzi sie na garisell eye to też tam jest włączone trusted czyli weryfikacja recenzji poprzez kupno 😁
    • debouis Re: podkrążone oczy 01.03.22, 09:32
      Mam do odstąpienia oryginalną Alinię Nizonide i Iwermektynę. Skuteczne leki przeciw pasożytnicze. Basia tel. 785 597 308
    • kimsohee Re: podkrążone oczy 16.01.23, 15:33
      wgl mnie świetnie się sprawdza sprawdzenie tego co się dokładnie je - zła dieta zatrzymuje wodę w organizmie. czego później oczekiwać? soda i potas to jest takie połączenie, że jak się nie uważa z nimi to lubią później sprawiać, ze puchniemy. jak to się poprawi to garisell eye jeszcze ma przykładowo składniki które poprawiają krążenie i usuwanie limfy z tej okolicy więc polecam mieć do dosłownie pod okiem.
    • debouis1 Re: podkrążone oczy 23.01.23, 17:26
      Odsprzedam tabletki Alinia Nizonide Nitazoxanide 500mg
      tel. 785 597 308
      Barbara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka