la.sonrisa 01.09.10, 13:56 Chcialabym zakupic pau d'arco dla trzyletniego chlopca,ale nie wiem w jakiej formie i jakiej firmy. Prosze poradzcie cos. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz_1963 Re: pau d'arco 01.09.10, 16:21 Podaje Ci numer infolini: 801-011-876 gdzie Babka za darmo konsultuje oraz linka do produktu ktorym wyleczylem syna: imarmed.pl/100/211/228,paraprotex.htmlPozdrawiam, Mariusz Odpowiedz Link
la.sonrisa Re: pau d'arco 03.09.10, 08:25 Witam, slyszalam o paraprotexie, chyba nawet jednym skladnikiem jest pau d,arco. Chcialam jednak zaczac jedoskladnikowo (syn na wiele rzeczy zle reaguje). Polecicie mi jakis preparat z Pau d'arco? Wiecie moze jakie to jest w smaku? Odpowiedz Link
koko.6 Re: pau d'arco 03.09.10, 13:04 A na co chcesz stosować Pau D'arco, jaki macie problem? Ja stosowałam u córki ekstrakt firmy Now Foods (w kropelkach). Stosowałam go przede wszystkim ze względu na jego przeciwpierwotniakowe działanie (lamblie) i oceniam go słabo. Żałuję, że nie zdecydowałam się na coś innego. Lepiej oceniam korę Pau D'arco taką do zaparzania. Paczka kosztuje 5 zł. Ja piłam taki napar, córka nie wypiłaby tego dlatego miała kropelki. Lapacho ma całkiem przyjemny smak, bardzo delikatny, orzeźwiający. Byłam jednak zaskoczona, że ekstrakt nie jest bardziej wyrazisty. Wydaje mi się że te kropelki są zbyt mało skoncentrowane. Znalazłam ostatnio naturalny preparat na pasożyty Paranil Junior, który ma w składzie m.in. Pau D'arco. Wpisz w wyszukiwarkę to się wyświetli. A z czym walczycie? Odpowiedz Link