leon7073 01.02.11, 22:44 Iran Musi Wybory z Swiatowom Inspekcja na ktura Iran sie popszednio nie zgodzil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Ty skad, Leon, ze kazde slowo rozumiem, a.. 01.02.11, 22:49 ..a ciebie nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Poprosze o tlumacza. 01.02.11, 22:58 Iran Musi Wybory z Swiatowom Inspekcja na ktura Iran sie popszednio nie zgodzil. Co by to moglo znaczyc? Czy moj polski jest tak samo "zrozumialy"? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie, twoj polski jest dobry:) 01.02.11, 23:04 Skazony troche rusycyzmami w odmianie i skladni. Nic nadto. A tego co chcial powiedziec Leon, moge sie jedynie domyslac. Zapewne chodzilo mu o to, ze ciag wydarzen rozpoczety rewolta mlodych ludzi w Tunezji, doprowadzi do powtorki wyborow w Iranie przy wspoludziale miedzynarodowych obserwatorow. Ale to tylko domysl:) Odpowiedz Link Zgłoś
leon7073 Re: Ty skad, Leon, ze kazde slowo rozumiem, a.. 01.02.11, 23:09 Ja Jestem z Jeleniej Gory a Ty? marouder.eu napisał: > ..a ciebie nie rozumiem? > Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Iran Musi Wybory z Swiatowom InspekcjaLepiej 01.02.11, 22:59 Lepiej siedzieć cicho i sprawiać wrażenie kretyna, niż napisać coś i rozwiać wszelkie wątpliwości... napisal kiedys gosc:MK do pewnego internauty. Do ciebie pasuja jak ulal! Jedno by mnie interesowalo: gdzie ty chodziles do szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moze Leos to Arab i jemu sie wstyd przyznac... 01.02.11, 23:06 ..ze do szkoly chodzil w mamelukach Gornych? Odpowiedz Link Zgłoś