27.05.12, 11:51
no i co z tą nasturcją kanaryjską?siejesz czy nie?może Cię zdopingować?w poprzednim wątku zadałam Ci pytanie czy może kupić dla Ciebie nasiona bo może nie możesz ich kupić,mam i mogę wysłać,ja wczoraj wysiałam a co wyrośnie to się okaże bo zrobiłam miejsce na tą zachciankę wycinając konwalie bo już przekwitły
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Yoma 29.05.12, 12:56
      Przepraszam, nie widziałam. Dzięki serdeczne, ale już wetnkęłam w tę skrzynkę nagietki, nasturcję posieję w przyszłym roku, trudno.
      • wladziac Re: Yoma 29.05.12, 13:21
        ooooo,zguba się znalazła,ja nie myślałam o skrzynce żebyś tam je siała ale o Twojej furtce którą sobie osłaniasz roślinami,no chyba że już coś posadziłaś ale naprawdę jak chcesz jeszcze wysiać nasturcje to bach wyślę nie ma problemu,pozdrawiam
        • yoma Re: Yoma 29.05.12, 14:28
          Nie trzeba, ale naprawdę dzięki serdeczne smile Skrzynka i furtka to jedno. Skrzynka wisi na dole furtki, wyżej furtka jest z kraty i to rosnące w skrzynce zasłania kratę.
          • wladziac Re: Yoma 29.05.12, 14:44
            aaaaa,to taki myk u Ciebie jest,no dobra na przyszły sezon wcześniej muszę Cię przypilnować o ile sama nie zaśpię,dobrego dnia
            • yoma Re: Yoma 03.06.12, 11:13
              Dzięki, wzajemnie smile

Od razu sorry za rzadkie pojawianie się, po prostu internet od operatora P. nie działa wewnątrz budynków w stolycy. Owszem, peryferia stolycy, ale jednak. Stąd nie mam netu w nocy, w czasie deszczu i wtedy, kiedy na dworze jest tak zimno, że nie trafiam w klawisze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka