pi.asia 26.09.12, 20:08 Rozrasta się moja galeria Oto najnowsze prace do podziwiania Taca ośmiokątna w jeżyny: kufer retro w różyczki: skrzynka w zioła i przyprawy: Już niedługo będę mieć normalny aparat, wtedy jakość zdjęć będzie lepsza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Galeria Pi.asi część trzecia 26.09.12, 21:04 a tam aparat ty mnie lepiej powiedz skąd czas bierzesz aby te cuda robić. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Galeria Pi.asi część trzecia 26.09.12, 21:08 to się robi w tzw. międzyczasie, który się bierze nie wiadomo skąd Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Galeria Pi.asi część trzecia 26.09.12, 21:37 to ja jestem w niedoczasie chyba. Ale jak już skończymy z remontami i nie będzie nic więcej to się wezmę do pracy Odpowiedz Link
karple Re: Galeria Pi.asi część trzecia 06.11.12, 09:08 Pi.Asiu sprawę mam czy można u Ciebie zamówić takie cudo??? Chodzi mi konkretnie o kuferek tylko że w koty Oczywiście co do szczegółów dogadałybyśmy się mailowo lub telefonicznie. Jeżeli jest taka opcja i miałabyś czas i ochotę zrobić dla mnie takie cudeńko ( oczywiscie nie za darmo ) to kliknij mi na gazetowego a ja bardzo chętnie dokładnie powiem o co mi chodzi Ja próbowałam napisać do Ciebie, ale nie znalazłam gazetowego maila- ale to może dlatego że ciemniak jestem Odpowiedz Link
pi.asia Re: Galeria Pi.asi część trzecia 06.11.12, 18:24 A gazetowy mail jest prosty jak budowa cepa i wszyscy mają wg tego samego wzoru: nick małpa gazeta . pl Mój to pi.asia@gazeta.pl pisz śmiało. Odpowiedz Link
karple Re: Galeria Pi.asi część trzecia 06.11.12, 18:38 hihi no może i proste, ale jak pisałam ciemniak ze mnie Przecież ja zdjęcia nauczyłam się wklejać na forum po uwaga..... ponad dwóch latach dziękuję za adres- wiadomość już wysłana!!! Odpowiedz Link
pi.asia Najnowsze prace 06.11.12, 19:15 Dawno nic nie prezentowałam, co nie znaczy, że nic nie robiłam Oto najnowsze dzieła: skrzynka foto-retro z pokrywą (jasne plamki na pokrywie to drobniutki jasnozłoty brokat) skrzynka w jeżyny i taca retro w jeżyny (ten sam motyw) oraz taca retro w bukiety bzu Odpowiedz Link
pi.asia Re: Najnowsze prace 06.11.12, 19:35 Jeszcze kilka: skrzynka z pokrywą i zdjęciami Pudelka chustecznik w różyczki skrzynka w róże taca w magnolie Odpowiedz Link
saga55-5 pi.asia 11.11.12, 20:51 Dojrzewam ponownego zakupu Tamto pudełko w konwalie zagarnęła mi córka i teraz by je odzyskać, muszę jej kupić drugie Myśli tylko nad kolorem i rozmiarem, bo że w koty, to już wiem na 100 % Będziesz miała jakieś może zamówienia w moje strony ? Odpowiedz Link