Dodaj do ulubionych

Kolor samochodu

03.10.13, 22:27
Śmiem twierdzić, że mam najbardziej popularny wśród wszystkich aut. I właśnie dziś usiłowałam otworzyć nie swój samochód i to wcale nie fabiankę (bo kształt jest w wielu taki bardziej podobny). Dobrą chwilę trwało zanim dotarło do mnie, że NIE zepsuł się pilot, ew. zamek w drzwiach, tylko że mój samochód stoi grzecznie obok tego który tak usilnie staram się otworzyć.
Oba auta w kolorze silver wink
Obserwuj wątek
    • saga55-5 Re: Kolor samochodu 03.10.13, 22:46
      Też tak kiedyś się popisałam.
      Dawno temu w górach, chciałam wsiąść do nieswojego samochodu.
      Ta sama marka i kolor, tylko na parkingu stał o kilka wcześniej.
      Nawet zaczęłam klamką szarpać, myśląc że się coś może zablokowało.
      Właściciel owego samochodu mi w głowie rozjaśnił, ale na luzie i widać miał niezły ubaw ze mnie.
      Nawet później sobie trochę pogadaliśmy, no i pośmieliśmy smile
      • esimona Re: Kolor samochodu 03.10.13, 23:28
        W bardzo dawnych czasach otworzyłam samochód i na tylnym siedzeniu zobaczyłam fotelik dla dziecka. Zdziwiłam się, dopóki nie zobaczyłam, że mój maluszek stoi obok. Zdenerwowałam się bardzo myśląc co to będzie, jeśli nie uda mi się zamknąć nie swojego samochodu, ale nie było z tym żadnego problemu: pozwolił się zamknąć.
    • olinka20 Re: Kolor samochodu 04.10.13, 08:58
      Zawsze powatrzam, ze srebrny to nie kolor tongue_out
      Moj kaszmirek teraz spowszedniał, ale na poczatku dosc rzucał sie w oczy, tak wiec wpadki zadnej nie zaliczyłam.
      Co prawda kilka razy zastawił mnie bus, tak ze idac na parking dostałam prawie zawału, ze ukradli mi autko, a ono po prostu zastawione smile
      • salimis Re: Kolor samochodu 04.10.13, 13:24
        Iks lat temu gdy nasza firma prężnie działała i zatrudniała multum osób, jedna z koleżanek miała taką ci przygodę wink
        Wychodząc z pracy o 22 wsiadła do samochodu i mówi do męża - dobra możemy jechać.
        Ten jej się pyta a dokąd . Okazało się że wsiadła do innego samochodu. Marka i kolor się zgadzał tylko nie mąż big_grin
        • pi.asia Re: Kolor samochodu 04.10.13, 18:36
          Kiedyś na giełdzie ktoś próbował zapakować do mojego samochodu swój towar i bardzo się zdziwił, gdy otworzył tylne drzwi i zobaczył coś innego niż jego zdaniem powinno tam być. A ja już pędziłam z krzykiem (i wiadrem kiszonej kapusty). No cóż, wszystkie jeżdżące na giełdę ople combo są białe i wszystkie mają potwornie zardzewiałe drzwi, trudno odróżnić. Jeden się wyróżnia, bo ma zamek zepsuty i właściciel przyspawał skobel, i zamyka na kłódkę wink
          • olinka20 Re: Kolor samochodu 04.10.13, 19:21
            Hihihi, a pamietasz Pi jak pierwszy raz sie spotkałysmy i miałam cie zgarnac na przystanku do auta?
            A Asia jak to Asia, zamiast kulturalnie otworzyc tylne drzwi to chciała moja sis wyciagnac i przodem wsiadac big_grin Auto mam 5 drzwiowe big_grin
            • arim28 Re: Kolor samochodu 05.10.13, 17:00
              Mnie ostatnio dziecko uswiadomilo, bo uparcie przyciskalam pilota, szarpalam za klamke a ona siedzac w aucie, stojacym za tym "naszym", spytala sie czy jade z nia.
              Swiadkow oprocz corki, na szczescie nie bylo.
              Auto ciemno granatowe - "w nocy wszystkie koty czarne som" smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka