mitta Re: Mam 07.08.16, 11:31 A gdzie fotka tego wielkoluda??? Jeszcze 80 cm i będzie latał za dziewuchami. Całuski dla Jaremki i nieustające życzenia zdrówka. Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 09.08.16, 10:03 Dzięki wszystkim która to mi prorokowała trzy lata temu, że jeszcze przyjdzie 15-kilowy Jaremka i powie: ponosis? Fotki po jatce rozwodowej. Odpowiedz Link
karple Re: Mam 09.08.16, 17:29 No no bombowo!!!! Rośnie Ci chłopak jak malowany!!!! A z tym prorokowaniem to coś mi tak po głowie lata, ze to chyba ja ale kurde nie mogę znaleźć tamtego wątku i sie upewnić. Jakby nie było to dopiero początek kochana.... bo Jaremka rósł będzie dalej a nosić się chciał bedzie pewnie jeszcze długo Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 09.08.16, 18:21 Odkąd się dowiedział, że mu pękło 15, chce się nosić bardziej przejdzie mu. Odpowiedz Link
karple Re: Mam 10.08.16, 22:03 Tak, przejdzie mu- jak pójdzie do szkoły i buziak dla mamy na pożegnanie przy kolegach to bedzie obciach Nie no- poważnie: super, że rośnie i nabiera kilogramów!!! Trzymam kciuki za każdy kilogram Jaremki więcej ( do noszenia i do KOCHANIA!!!! ) Odpowiedz Link