Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MOJE PUNCOCHY

12.02.09, 21:27
    W tym wątku opisujemy doświadczenia ze sklepem MOJE PUNCOCHY.

Link do sklepu: mojepuncochy.cz/
    Obserwuj wątek
      • klymenystra Re: MOJE PUNCOCHY 16.02.09, 15:55
        Czy ktos wie, czy wysylaja do Polski i ile to kosztuje? Nie moge znalezc
        informacji, a ceny maja sensowne...
        • malagracja Cena wysylki. 16.02.09, 18:15
          Dobre pytanie, ja też przeglądałam pod tym kątem stronę ale nie mogę znaleźć.
          Mają dobrą ofertę, w porównaniu do naszych (polskich) sklepów to raj :-)
          Licze na kogoś, kto zna czeski ;)
          • klymenystra Re: Cena wysylki. 16.02.09, 23:59
            Przyznam szczerze, jak zobaczylam nazwe sklepu, to padlam ze smiechu :)) Moze by
            Prazanke zaczepic?
            • klymenystra Re: Cena wysylki. 17.02.09, 00:02
              Znalazlam tylko cennik na Czechy i Slowacje... Chyba do nich skrobne po
              angielsku i spytam. I dam linka na Fizie, zeby bylo powazniej, co?
              • klymenystra Odpowiedz ze sklepu 17.02.09, 11:06
                Hi Katarzina Marta,
                That's perfect! Also we have being concerned to promotion of women to wear
                stockings (for 5 years now). You may find interesting our forum and article
                webpage www.puncochy.com. I'm looking forward to see your blog, which is
                currently difficult for me, while I'm travelling.
                Please feel free to choose anything of your wish, but be aware of the shipping
                fees to Poland which differs from the offered ones I estimate it around 350CZK.
                You may include your order in the e-mail which might be the easiest way for both
                of us to process. Please note that we offer the Bank transfer as the only
                payment method for selling abroad, so you might check the fees of your bank
                before you order.

Thank you for your interest!

Kindly regards
                Marcel

Odpisalam mu z pytaniem o mozliwosc platnosci paypalem,o przelew zagraniczny to
                jednak juz jest spora suma o ile pamietam.
                • monissska Re: Odpowiedz ze sklepu 17.02.09, 15:25
                  350 koron, dobrze myślę, że to prawie 60zl??????
                  matko i córko!
                  sąsiedzi cholera jasna!
                  • malagracja Wspolne zakupy. 17.02.09, 16:02
                    Podzielic to na kilka dziewczyn to nie jest tak wiele :-)
                    Przeciez nie od dzis wiadomo, ze Czesi mają coś do nas ;)
                    • klymenystra Re: Wspolne zakupy. 17.02.09, 21:34
                      Pan napisal, ze przez PayPal na razie nie ma opcji, ale zeby koniecznie mu dac
                      znac, jak bedziemy czegos potrzebowac. Tez uwazam, ze podzielenie sie kosztami
                      byloby najsensowniejsze... 56 zlotych przesylka + prowizja za przelew
                      zagraniczny (u mnie w banku minmum 20zl) to juz sie robi sporo - porownynwalnie
                      do sklepow brytyjskich...
                      • monissska Re: Wspolne zakupy. 18.02.09, 22:35
                        ale co Wy chcecie tam kupować?
                        większość rzeczy widziałam w sklepach brytyjskich i tam wychodzi z pewnością
                        taniej...
                        • malagracja Re: Wspolne zakupy. 19.02.09, 20:22
                          Ależ my tylko tak gadamy :P
                          • klymenystra Re: Wspolne zakupy. 19.02.09, 22:11
                            No :) Gdyby wysylka byla tansza i mozna bylo placic paypalem, to ja wole kupowac
                            w Czechach niz w Anglii :) Ale jest jak jest, kryzys mamy:)
                            • malagracja Re: Wspolne zakupy. 20.02.09, 17:00
                              I tak mamy czego Czechom zazdrościć. Tylko u nas chyba taka posucha wśród
                              sklepów z pasami i pończochami. :|
                              • monissska Re: Wspolne zakupy. 21.02.09, 13:00
                                ale uświadomcie mnie, czy to są standardowe ceny wysyłki czy wymysł niedobrego
                                właściciela sklepu:P?
                                bo ja słyszałam,ze w Czechach generalnie wszystko jest tanie...
                                chyba, że wiedzą co to poczta polska i wysysają ubezpieczone polecone priorytety
                                itd:D
                                • scarlet_agta Re: Wspolne zakupy. 21.02.09, 15:09
                                  Wydaje mi się, że to wymysł właściciela. Wysyłka w czeskim sklepie z artykułami
                                  do bellydance kosztuje 120-160 CZK, więc czemu niby w sklepie z pończochami
                                  miałoby być ponad 2 razy drożej ;)

www.modnitrendorient.cz/?page=podminky
                                  • malagracja Zapytajmy, 21.02.09, 21:21
                                    dlaczego jest tak drogo. Nic nas to nie kosztuje. Moze chca zarobic na
                                    wysylce...? :) Zeby cena byla przyzwoita bym chetnie tam coś kupiła.
                                    • monissska Re: Zapytajmy, 21.02.09, 22:12
                                      dla porównania - mój pas ten boczkujący ze stockingsHQ kosztuje tam ok 160zl. W
                                      UK nawet po tym strasznym obecnym kursie funta - jakieś 120zl
                                      więc radzę poszukać w innych sklepach:)

chociaż zapytać dlaczego tak zdzierają zawsze można:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka