malagracja 12.02.09, 21:27 W tym wątku opisujemy doświadczenia ze sklepem MOJE PUNCOCHY. Link do sklepu: mojepuncochy.cz/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: MOJE PUNCOCHY 16.02.09, 15:55 Czy ktos wie, czy wysylaja do Polski i ile to kosztuje? Nie moge znalezc informacji, a ceny maja sensowne... Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Cena wysylki. 16.02.09, 18:15 Dobre pytanie, ja też przeglądałam pod tym kątem stronę ale nie mogę znaleźć. Mają dobrą ofertę, w porównaniu do naszych (polskich) sklepów to raj :-) Licze na kogoś, kto zna czeski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Cena wysylki. 16.02.09, 23:59 Przyznam szczerze, jak zobaczylam nazwe sklepu, to padlam ze smiechu :)) Moze by Prazanke zaczepic? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Cena wysylki. 17.02.09, 00:02 Znalazlam tylko cennik na Czechy i Slowacje... Chyba do nich skrobne po angielsku i spytam. I dam linka na Fizie, zeby bylo powazniej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Odpowiedz ze sklepu 17.02.09, 11:06 Hi Katarzina Marta, That's perfect! Also we have being concerned to promotion of women to wear stockings (for 5 years now). You may find interesting our forum and article webpage www.puncochy.com. I'm looking forward to see your blog, which is currently difficult for me, while I'm travelling. Please feel free to choose anything of your wish, but be aware of the shipping fees to Poland which differs from the offered ones I estimate it around 350CZK. You may include your order in the e-mail which might be the easiest way for both of us to process. Please note that we offer the Bank transfer as the only payment method for selling abroad, so you might check the fees of your bank before you order. Thank you for your interest! Kindly regards Marcel Odpisalam mu z pytaniem o mozliwosc platnosci paypalem,o przelew zagraniczny to jednak juz jest spora suma o ile pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Odpowiedz ze sklepu 17.02.09, 15:25 350 koron, dobrze myślę, że to prawie 60zl?????? matko i córko! sąsiedzi cholera jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Wspolne zakupy. 17.02.09, 16:02 Podzielic to na kilka dziewczyn to nie jest tak wiele :-) Przeciez nie od dzis wiadomo, ze Czesi mają coś do nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Wspolne zakupy. 17.02.09, 21:34 Pan napisal, ze przez PayPal na razie nie ma opcji, ale zeby koniecznie mu dac znac, jak bedziemy czegos potrzebowac. Tez uwazam, ze podzielenie sie kosztami byloby najsensowniejsze... 56 zlotych przesylka + prowizja za przelew zagraniczny (u mnie w banku minmum 20zl) to juz sie robi sporo - porownynwalnie do sklepow brytyjskich... Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Wspolne zakupy. 18.02.09, 22:35 ale co Wy chcecie tam kupować? większość rzeczy widziałam w sklepach brytyjskich i tam wychodzi z pewnością taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Wspolne zakupy. 19.02.09, 22:11 No :) Gdyby wysylka byla tansza i mozna bylo placic paypalem, to ja wole kupowac w Czechach niz w Anglii :) Ale jest jak jest, kryzys mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Wspolne zakupy. 20.02.09, 17:00 I tak mamy czego Czechom zazdrościć. Tylko u nas chyba taka posucha wśród sklepów z pasami i pończochami. :| Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Wspolne zakupy. 21.02.09, 13:00 ale uświadomcie mnie, czy to są standardowe ceny wysyłki czy wymysł niedobrego właściciela sklepu:P? bo ja słyszałam,ze w Czechach generalnie wszystko jest tanie... chyba, że wiedzą co to poczta polska i wysysają ubezpieczone polecone priorytety itd:D Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: Wspolne zakupy. 21.02.09, 15:09 Wydaje mi się, że to wymysł właściciela. Wysyłka w czeskim sklepie z artykułami do bellydance kosztuje 120-160 CZK, więc czemu niby w sklepie z pończochami miałoby być ponad 2 razy drożej ;) www.modnitrendorient.cz/?page=podminky Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Zapytajmy, 21.02.09, 21:21 dlaczego jest tak drogo. Nic nas to nie kosztuje. Moze chca zarobic na wysylce...? :) Zeby cena byla przyzwoita bym chetnie tam coś kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Zapytajmy, 21.02.09, 22:12 dla porównania - mój pas ten boczkujący ze stockingsHQ kosztuje tam ok 160zl. W UK nawet po tym strasznym obecnym kursie funta - jakieś 120zl więc radzę poszukać w innych sklepach:) chociaż zapytać dlaczego tak zdzierają zawsze można:D Odpowiedz Link Zgłoś