tedesca1 03.11.09, 16:49 ma jakieś wartości odżywcze? czy to jest tylko przetworzony syf? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.e.a Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 16:57 może frosta ? reszcie nie ufam tak jak nie kupuję zup, sosów w woreczkach i słoikach nic a nic i zawsze jestem zdziwiona kiedy w sklepie widzę ile ludzie kupują zupek chińskich, no za cholerę nie kumam Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 17:02 Mój średni jest koszmarnie wybrzydzającym niejadkiem, staram się jak mogę coby zaraz jadł w miarę porządnie. Ostatnio zabił mnie tekstem -mamuś wiesz o czym marzę na kolację? O zupce chińskiej Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 16:58 Wiesz są paluszki i paluszki. Np te z ryb to kupuję tylko wtedy kiedy wiem, że tam faktycznie jest kawałek ryby a nie zmielone oczy, mięso, flaki i nie wiadomo co jeszcze. Odpowiedz Link
joanna266 Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 16:58 ja kupuje paluszki frosty z filetów z dorsza.napewno nie jest to przetworzony syf .wystarczy zdjac paniere i jak na dłoni widac filet.inaczej ma sie sprawa z tanszymi odpowiednikami które zamiast ryby maja rybna mielonke. Odpowiedz Link
mathiola Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 16:59 Jak dla mnie to jest przetworzony syf, ale jak kiedyś na forum wszczęłam krucjatę przeciwko paluszkom to mnie zjechały bo na opakowaniu napisano, że to ryba plus panierka jest A dla mnie coś, co jest przetworzone fabrycznie nie może być zdrowe i bez syfu, bo takie cuda nie zdarzają się w naszej rzeczywistości No ale ja swoim czasem daję od jakiegoś czasu, bo się dopominają a wygodne to jest dla mnie jak diabli Odpowiedz Link
l.e.a Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 17:10 a paluszki z kurczaka sama robię o takie: Odpowiedz Link
mathiola Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 17:24 forum.gazeta.pl/forum/w,77,85942683,,Czy_paluszki_rybne_sa_zdrowe_.html?v=2 Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 17:55 no właśnie, ja ostatnio kupiłam młodemu paluszki rybne, bo sama boję mu się dać rybę-jestem w tej kwestii bojączkiem, szczególnie po tym jak przed wakacjami o mało nie zadławiłam się ością, to znaczy zadławiłam się, ale jakoś wykrztusiłam, kupiłam zatem ostatnio paluszki rybne, młody młucił aż miło, na bank to filet z ryby, nie mielone, ale kiedyś zdarzyło mi się popełnić kupno takich nuggetsów kurczakowych, a to już było mielone mięso z kurczaka więc się zastanawiam czy raz na jakiś czas kupić mu te paluszki czy to wogóle bez sensu jest skoro to jest sam syf Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 17:57 aha a te nuggetsy to akurat frosty były lea ten link nie działa aniuta a skąd wiesz co jest dobre, a co z mielonymi oczami ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 18:00 Widzę na obrazku . Odpowiedz Link
l.e.a Tedesca 03.11.09, 18:13 yyyy jaki link ? ja fotkę zapodałam i mi się ona wyświetla tu na forum Odpowiedz Link
kubek0802 Re: Tedesca 03.11.09, 19:18 Ja daję rybne frosty. Ale to niestety jedyna forma ryby jaką syn tknie. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 20:37 ja kupuję paluszki Złota Rybka made in biedronka, robione przez frosta, paluszki z filetu mintaja, rzeczywiście nie przemielona ryba, tylko widać tam to, co trza U nas to często leży w lodówce, jako alternatywa na ciepła kolacje, kiedy mamie brak pomysłu. Odpowiedz Link
agik82 Re: Paluszki rybne, kurczakowe i te inne czy to w 03.11.09, 20:54 czasem kupuję paluszki rybne w jedonce,jak mam lenia i nie chce mi się babrać w panierkach, dzieciaki i małż jedzą i twierdzą, że dobre Odpowiedz Link