migotka-2 07.05.10, 15:13 Ja bym chciała biżuteryjnie się zapytać i ew zamówić sobie. Ale ja miewam głupie pomysły i nie wiem, czy się da. Odezwij się słonko!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_msz Re: Kama!!!!!!!!!!!!! 07.05.10, 15:32 no to pisz co tam sobie wymyśliłaś - zobaczymy czy da radę jak coś to na gazetową możesz śmiało pisać, bo ja na nią zaglądam Odpowiedz Link
migotka-2 Re: Kama!!!!!!!!!!!!! 07.05.10, 15:37 Chciałam żebyś mi zrobiła komplet. Wisiorek, kolczyki i bransoletka. Kolor czerwony z zielonym. I chciałabym żeby wisiorek był w kształcie owocu truskawki na srebrnym łańcuszku, niezbyt długim. Bransoletka z łańcuszka przy zapięciu truskawa i pasujące kolczyki. I jeszcze chciałabym żeby było matowe. Chciałabym...... A teraz możesz mnie sprowadzić na ziemię i powiedz co się da. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Kama!!!!!!!!!!!!! 07.05.10, 15:45 hmmmmmmm, może i się da, poszukam i dam ci znać największy problem może być z tym zapięciem, bo posrebrzane to może bym znalazła, ale srebrne... nie jestem pewna, ale póki co nie mówię nie - zobaczymy co da się zrobić Odpowiedz Link
migotka-2 Re: Kama!!!!!!!!!!!!! 07.05.10, 15:55 Jak będzie truskawa to przystaje na posrebrzane! A jak będzie kłopot to wymyśl coś podobnego. I jak będziesz wiedziała co i ja daj znać o kosztach. Odpowiedz Link