elske 04.06.10, 19:17 Mój dwuletni syn, przed chwila do mnie podszedł , pogłaskał mnie po policzku i powiedział : kocham . Ale cudnie. Wcześniej , na spacerze, ściskał starszą siostrę i powtarzał jej :kocham . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Kocham:). 04.06.10, 23:56 pieknie mój prawie dwulatek mówi tylko mama i jak za duzo do niego gadam to mnie przekrzykuje i przedrzeżnia gugugugugagagguga Odpowiedz Link
jowita771 Re: Kocham:). 05.06.10, 23:46 A moja dzisiaj mi śpiewała piosenkę o tym, jak bardzo mnie kocha i nigdy mnie nie opuści. Ja jej mówię kilka razy dziennie, że ją kocham, pewnie się słuchać tego nie da. Odpowiedz Link
zuska.pl Re: Kocham:). 06.06.10, 22:26 Pięknie Mój syn coś ok 3 roku życia mówił mi: ty mamusiu jesteś najpiękniejsza, najcudowniejsza, najukochańsza co ja bym zrobił jakbym takiej mamusi nie miał Po dzień dzisiejszy dostaje od niego śliczne bukieciki kwiatuszków które zrywa dla mnie a ma już prawie 6 lat (na początku zrywał kwiatuszki bez łodyg) Odpowiedz Link
alajna2 Re: Kocham:). 08.06.10, 17:53 moja córka zaczęla od: kocham łas/ czyli was/ mania, czyli od piosenki w bajce teraz na dobranoc tak nam mówi Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Kocham:). 08.06.10, 17:56 Fajnie, co? moj to juz mnie raczy "kocham Cię bardzo mocno" Odpowiedz Link