Dodaj do ulubionych

Koncert TSA

22.10.11, 13:37
Graja dzis u mnie i mam zamiar isc i dobrze sie bawicsmile Tylko rozterkę mam ubraniową.. Bo moge isć ot tak, w dzinsach, ale moge tez cos pokombinowac coby lepiej na zdjęciach wyglądactongue_out Jak myslicie- czerwone szorty+ czarne grube rajty+ długie glany i cuś jeszcze nie wiem jakiego na gore ujdzie, czy zostać przy dzinsach?
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: Koncert TSA 22.10.11, 14:15
      Ja bym się ta taka okazję troszkę "wystroiła", panienek w dżinsach to będzie multum smile
      • mona_mayfair Re: Koncert TSA 22.10.11, 14:19
        Wystroila mowisz? Mam taka fajna "skorzana" kamizelkę..suspicious
        • dziewczyna_bosmana Re: Koncert TSA 22.10.11, 14:48
          No to jedziesz z tą kamizelką smile glany koniecznie, czerwone spodenki i jakieś czarne kabaretki smile Poszalej sobie!
          • mona_mayfair Re: Koncert TSA 22.10.11, 14:53
            Glany koniecznie, bo to moj jedyny obuwtongue_out
            • dziewczyna_bosmana Re: Koncert TSA 22.10.11, 15:46
              Czekam pluchowatej jesieni żeby znowu pokatować moje Wojasy. Mam 10 dziurowe czarne i krótkie z białymi "przetarciami" (można zapastować na czarno ale jakoś mi się nic widzą). Sezon jesiennych koncertów zaowocuje w długa spódnice, kabaretki i glany, cała knajpa moja hehe smile
              • mona_mayfair Re: Koncert TSA 22.10.11, 15:52
                Ja mam takie HD'czki które kocham miłościa prawdziwątongue_out
                https://image.ceneo.pl/data/products/1601858/i-glany-hd-20-dziurek-362-black.jpg
                • dziewczyna_bosmana Re: Koncert TSA 22.10.11, 15:53
                  Też takie chciałam ale moje opasłe łydki się nie zgodziły smile
                  • mona_mayfair Re: Koncert TSA 22.10.11, 16:04
                    nie trza bylo pytać, dopasowac by sie musialy:p
                    • dziewczyna_bosmana Re: Koncert TSA 22.10.11, 16:19
                      Chodzi mi o to że cholewka jest wąska i po zawiązaniu cały przód buta stanowią sznurówki, nie mówiąc o tym że język jest wąski i nogę widać. Co z tego że się mieszczę skoro wyglądam jak pół dupy zza krzaka tongue_out
                  • magiczna_marta Re: Koncert TSA 22.10.11, 18:42
                    Witaj w klubie uncertain
                • olinka20 Re: Koncert TSA 22.10.11, 16:39
                  Aaaaaa Mona, chyba bym 2 dni je wciagała na nogi big_grin
                  • mona_mayfair Re: Koncert TSA 22.10.11, 16:50
                    cos Ty, wystarcza 2 minutysmile
                    • dziewczyna_bosmana Re: Koncert TSA 22.10.11, 20:25
                      Nie ma to jak wprawa tongue_out
    • rybalon1 Re: Koncert TSA 22.10.11, 22:37
      ło matkoo a ja przeczytałam , że to koncert TP S.A. i się dziwię co ty ubierasz smile.....żle juz ze mną chyba...
    • mona_mayfair Re: Koncert TSA 23.10.11, 10:08
      Koncert był przedni, autograf jest, wódka z gwiazdami wypita:p Tylko kuźwa telefon gdzieś zgubilam tongue_out
      • e.logan Re: Koncert TSA 23.10.11, 10:52
        Kurna jak ci Mona zazdroszcze. Uwielbiam TSA .Byłam w tym roku na 3 ich koncertach i wybieram sie z chlopakami na 4 w listopadzie.

ONA to lubi!!
        • mona_mayfair Re: Koncert TSA 23.10.11, 10:55
          Jak koleżanka od aparatu wstanie, to jakies fotki wrzucesmile fajnie bylo, oni bardzo fajni faceci som smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka