semida 28.04.12, 19:06 Dziewczyny kiedys kiedys poleciła mi ktoras z Was taką fajną stronkę z ebookami.Link do stronki zapodziałam a wyszukiwarka nie znalazla tego wątku. Bardzo proszę o jakąś ciekawą stronkę bo chyba umrę z nudów w ten dluuuuugi weekend Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Ebooki 29.04.12, 01:42 eee ciotka ja nie wiem ale .... ty to sie chyba zaraz rozpakujesz co he heh,no wiem wiem jeszcze ponad dwa miechy jak sie czujesz? Odpowiedz Link
semida Re: Ebooki 29.04.12, 12:35 Bry no niuestety jeszcze AŻ 2 miesiąceCzuję się super,jakbym nie była w ciąży,nie mam żadnych objawów oprócz ruszającego się wielkiego bębola Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Ebooki 29.04.12, 04:44 Zarejestruj sie na chomikuj, jest za darmo. Rowniez sporo polskich, ale starszych, znajdziesz na 4shared.com Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Ebooki 29.04.12, 12:22 a moze ,ktoras wie kiedy usuna awarie systemu dotpay na chomiku? bo juz od 2 tygodni nie moge sobie zwiekszyc transferu. nie moge zrobic platnosci karta nie wiem jak sie z nimi skontaktowac(z tymi od chomikuj.pl) moze wy wiecie? Odpowiedz Link
babowa Re: Ebooki 29.04.12, 14:53 semi, małpo co sie nie odzywasz? fote brzucha prosze i streszczenie z ostatniego roku studiujesz? prace miałas? gadaj Odpowiedz Link