bei 28.05.12, 10:11 Wzruszyłam sie, bardziej, niz przy swoich Az mi trudno uwierzyc, ze ktos zadał sobie tyle, TYLE trudu by to tak przygotowac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: oświadczyny 28.05.12, 10:29 Albo opis sytuacyjny? Twoje dziecie sie oswiadczyło? Odpowiedz Link
bei menopauza zapewne:)-juz sznurkuję 28.05.12, 11:04 www.youtube.com/watch?v=5_v7QrIW0zY Odpowiedz Link
bei Re: menopauza zapewne:)-juz sznurkuję 28.05.12, 11:10 --Moje: z eks sama kupilam pierscionek i pokazalam, ze to od niego-(nie mial wtedy kasy-by mi rodzinka nie trula. Drugie wymusiłam awanturą- mimo to, byly dla mnie bardzo ważne. Wczesniej bylo ich nawet kilka- ale nie od tych facetów co trzeba olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link
jowita771 Re: menopauza zapewne:)-juz sznurkuję 28.05.12, 12:02 Piękne. Napracowali się, żeby się przygotować. Na miejscu dziewczyny ryczałabym, jak bóbr. Odpowiedz Link
mamakarolla Re: oświadczyny 28.05.12, 12:24 Fajne a widziałyście to? www.youtube.com/watch?v=eJWlavnM6b0&NR=1&feature=endscreen Odpowiedz Link
a-ronka to ma być fajne ????? 28.05.12, 13:17 czy tobie ktoś płąci za wyszukiwanie takich bzdetów ? Mega brzydale a ta z długimi włosami jest OBRZYDLIWA ! Odpowiedz Link
mamakarolla Re: to ma być fajne ????? 28.05.12, 13:28 Ty do mnie piszesz? Nikt mi nie płaci, znajomi przesyłają mi linki. Odpowiedz Link
a-ronka Re: to ma być fajne ????? 28.05.12, 13:30 nie,bei ciagle wstawia jakieś szmirowate linki i się nimi zachwyca. Odpowiedz Link
esofik Re: to ma być fajne ????? 28.05.12, 17:57 wygaś sobie Bei, nie będziesz musiała sie zniesmaczać seksowne wątki cię oburzają, filmy bei nie zachwycają.. zachowujesz się jak stara pruderia Odpowiedz Link
a-ronka Re: to ma być fajne ????? 28.05.12, 18:39 sex w wykonaniu ilo to nie sex a ckliwych i głupich filmów nie lubię, wygasiłam ją dawno ale coś się stało i mi znów wywaliło tę panią po 50. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: to ma być fajne ????? 28.05.12, 14:50 PMS masz czy się w Lipcową bawisz? Odpowiedz Link
jowitka345 Re: to ma być fajne ????? 28.05.12, 14:57 a-ronka napisała: > czy tobie ktoś płąci za wyszukiwanie takich bzdetów ? Mega brzydale a ta z dług > imi włosami jest OBRZYDLIWA ! o mamuniu...to już brzydcy nie mają prawa do miłości i szczęścia???? Odpowiedz Link
esofik Re: oświadczyny 28.05.12, 18:09 super ekipa zajebiste oswiadczyny.. i nie widziałam tam żadnego obrzydliwego brzydala normalni ludzie Odpowiedz Link
stillgrey Re: oświadczyny 28.05.12, 18:30 bei, swietne, dzieki za podzielenie sie po takich oswiadczynach nawet za takiego niespecjalnie urodziwego faceta chcialoby sie wyjsc za maz Odpowiedz Link
dziubasekk Re: oświadczyny 28.05.12, 18:59 A mi nie podobają się takie rzeczy. Popatrzeć można, ale jakby mój chłop takie coś mi zrobił to... brr Dla mnie takie rzeczy są dość intymne i nie chciałabym tego przeżyć przy takim zbiorowisku (pewnie) obcych ludzi. Odpowiedz Link
stillgrey Re: oświadczyny 28.05.12, 20:13 dziubasekk, ja czuje tak samo i tez bym nie chciala osobiscie tego przezyc, ale u innych sympatycznie sie oglada Odpowiedz Link