cudko1 07.04.09, 14:04 co do smaku spermy, że Ci nie smakuję zmień Panu dietę, albo zapodawaj ze dwie godziny przed numerkiem ananasa i sok anansowy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: hellious prywata :D 07.04.09, 14:05 hehe, a skad ty tak z tym nagle? Wiem, ze ananaski dobrze robia, ale on pali I to glowny truciciel spermy. Odpowiedz Link
cudko1 Re: hellious prywata :D 07.04.09, 14:12 bo odkryłam własnie forum na luzie - no nie podzielić się z kolezanką takim cukiereczkiem (wchodzę patrzę a tam tyle emagielek i żadna małpa nawet słówkiem słóweczkiem nic no nic, a wiedzą przecie wszytskie że ja o seksie mogę od rana do wieczora gadać ), kurna ale ubaw. Odpowiedz Link
hellious Re: hellious prywata :D 07.04.09, 14:24 Oj cudak, ty zawsze poszkodowana Ja tez dopiero niedawno tam wlazlam i nikt mnie nie zaprosil Odpowiedz Link
cudko1 Re: hellious prywata :D 07.04.09, 14:29 no ja też przez przypadek przez watek z ematki, zaraz sobie poczytam co tam jeszcze jest ciekawego Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: hellious prywata :D 07.04.09, 14:37 przez was też tam wlazłam - "fajny" wątek założyła jakaś 17-stolatka, że ona niby tyle różnych odmian seksu przeżyła i tylko z jednym chłopakiem, którego oczywiście bardzo kocha. No i ją od kurew wyzwali Odpowiedz Link
cudko1 Re: hellious prywata :D 07.04.09, 14:45 ooo przejzałam kilka woncików i juz tak entuzjastycznie do tematu nie podchodzę. Straszne chamstwo tam panuje momentami, a szkoda bo to mogło byc fajne forum. Odpowiedz Link
cudko1 Re: hellious prywata :D 07.04.09, 15:16 nie wiem moze mi się wydaje ale to chyba dlatego, że mozna występowac tam jazko gość, nie trzeba się chyba logowac tak?? Odpowiedz Link
cudko1 Re: cudak!! 07.04.09, 17:33 jak to co za tematy, głównie wąciki dotyczą seksu ale są nawet jak na moje poczucie za chamskie, raczej mało żartobliwe i w ogóle. tyle tylko żeby komus dopierdolić niezależnie czy się należy czy nie. Aha i jak na moje wyczucie to od cholery trolli Odpowiedz Link
ololla Re: cudak!! 07.04.09, 21:44 przez to rozjebane forum nie chce mnie się szukac tego foruma o którym tu mowa- DAWAĆ LINKA!!!! Odpowiedz Link