olamaj29 13.05.09, 10:48 Uwielbiam tę piosenkę w716.wrzuta.pl/audio/1rv9Q5BFTCo/t.love_-_king a Wasza jaka ulubiona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: muza 13.05.09, 10:51 aktualnie: lenka - the show kiedys baska wilków i SDMów różne, ale przeszło mi na szczęście aaaaaaaaaaaaa jeszcze bogowie moi: RHAPSODY Odpowiedz Link
hellious Re: muza 13.05.09, 10:54 www.lastfm.pl/music/Guns+N%27+Roses/_/November+Rain uwielbiam solowke slasha w tym kawalku. Odpowiedz Link
agik82 Re: muza 13.05.09, 11:00 ostatnio to www.youtube.com/watch?v=r8B3ERuS1Fg&feature=related nawet wątek popełniłam, ale mi zdechł, Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: muza 13.05.09, 11:19 moja ulubiona,Bonnie Tyler-total eclipse of the heart Odpowiedz Link
ajike Re: muza 13.05.09, 10:59 Ja ostatnio oszalałam na punkcie tego pana: www.youtube.com/watch?v=4FODNjHgCc0&feature=related Uwielbiam jego utwory, ten też kocham: www.youtube.com/watch?v=1rPvSC5UqLk&feature=related I ten: www.youtube.com/watch?v=Gf35-AAPc9k&feature=related I tym sposobem siedzę teraz na last.fm i słucham Odpowiedz Link
ajike Re: muza 13.05.09, 11:00 Zapomniałam dodać że u mnie to się dosyć często zmienia. Odpowiedz Link
olamaj29 Re: muza 13.05.09, 11:08 o to tez lubie sanek89.wrzuta.pl/audio/aqVX4F4uSPA/elektryczne_gitary_-_marymoncki_dzon ale chyba dlategoze to nasz repertuar z ognisk przy gitarze Odpowiedz Link
cudko1 Re: muza 13.05.09, 11:30 to tyle tego jest, że musiałabym nic innego nie robić dzisiaj tylko b piosenki wrzucac - wsio zalezy od humoru posłucham i kazika i cgrisa rea i swichfoot (swoją drogą zna ktoś ten zespół??) i lat 80 (snadra - maria magdalena, i like chopin, flames of love - no mnóstwo tego jest) o isztywny pal azji (łoże w kolorze czerwonym - to znam i lubię) www.youtube.com/watch?v=1fBZGxhBGEA - tą piosenkę kocham np. nie no nie sposób wymienić, lubię też nowe kawałki ostatnio nawet jedna britnay mi się spodobała o ta: tiny.pl/zs28 o jak jesteśmy w temacie to szukam polskiej piosenki nie młodej no zanucić wam nie zanucę (pomijając ze zero głosu mam więc i tak byście nie poznały) ale refren jakoś tak szedł a było nas dwoje z zostało samo zło czy cós nie no ogólnie jest o jakimś trójkącie Odpowiedz Link
agama77 Re: muza 13.05.09, 11:18 from her to eternity - nick cave. a tu inny kawałek, geniusz nick z blixą. www.youtube.com/watch?v=6VRQhJwBMes Odpowiedz Link