ogien55 23.02.10, 23:24 czy ktoś może mi przybliżyć osobę tego pana ,chciałbym go zrozumieć lecz nie mogę, bardzo proszę o pomoc z góry za wszystkie odpowiedzi dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolsawiak Re: Pan Karol 23.02.10, 23:44 Jest taka zasada - chcesz czegoś się dowiedzieć - spytaj u źródła . Zatem podaję Ci młody człowieku - karolsawiak2@interia.pl , to mój email,pisz i pytaj śmiało , sprawdzam pocztę kwadrans po nieparzystej , jak łądnie się przedstawisz i poprosisz na PW to dostaniesz mój telefon . A jak strach Ci pozwoli to wpadnij czasem do mojego warsztatu . Weź ze sobą piwo , dla mnie też kup . Reszta w google . Odpowiedz Link
karolsawiak Re: Pan Karol 24.02.10, 17:50 Troszkę o mnie dla pani ? pana ? ogień55 . Zatem do rzeczy : Ci którzy mnie nie znają mają wrażenie że jestem chamem , a ci którzy mnie poznali są już tego pewni . Cokolwiek złego o mnie ktoś powie - będzie to prawdą . Może teraz koleżanko ? kolego ? ogień 55 o Tobie ? Nie wiem jakiej jesteś płci bo dla mnie ogień to rodzaj nijaki . Odpowiedz Link
ogien55 Re: Pan Karol 25.02.10, 10:09 Ten temat nie jest skierowany do pana, tylko do ludzi z którymi ma pan przyjemność współpracować ,dla tego też nie zamierzam czytać pana wypowiedzi. Odpowiedz Link