Dodaj do ulubionych

co z premiami?

23.04.12, 20:27
każdy z nas podpisywał wypowiedzenie warunków umowy o pracę, czyli "rezygnację" z premii rocznej. W zamian ma być premia w tym roku na starych zasadach plus nowa. Ale czy ktoś podpisywał nowe warunki, jakiś aneks, w którym konkretnie byłoby określone co i jak? Żebyśmy z niczym nie zostali...
Obserwuj wątek
    • xelectric Re: co z premiami? 24.04.12, 19:56
      nie podpisałeś jeszcze aneksu?...no przykro mi może jestes nominowany do wylotu heh poza tym jest z tego co pamietam punkt ze szczegółowe warunki dostepne sa do wgladu w regulaminie...do ktorego masz wglądsmile
      • kukukuryku Re: co z premiami? 24.04.12, 21:25
        w takim razie cały mój sklep jest "do wylotu" wink. punkt o którym mówisz Panie regulaminowy nie istnieje w naszych wypowiedzeniach, "umowach". Być może i szczegółowe warunki są dostępne w regulaminie, ale mówią o tym, że pracodawca może wypowiedzieć pewne punkty, warunki. nie ma tam wzmianki o nowych zasadach. a ja się pytam, gdzie są nowe warunki, gdzie nowe umowy, aneksy, dotyczące nowych zasad premiowania.
    • oootttooo1 Re: co z premiami? 25.04.12, 09:15
      nie bój się nie zostaniecie z niczym.. może się to trochę przesunie, tak jak i w innych firmach.. znajomy w korporacji informatycznej pracuje i oni maja co miesiąc przesuwane wypłacenie premii.. takie czasy, lepsze przesuwanie premii niż pensji podstawowej uncertain a takie przypadki też znam, tylko to z małych firm więc wam to nie grozi raczej wink
    • sparkley Re: co z premiami? 25.04.12, 10:25
      wypłaty są zapisane w regulaminie. dotycząca zeszłego roku - zgodnie z planem za czerwiec, tegoroczna, zgodnie z obietnicą również w czerwcu. Ja bym sie nie bal, tylko trzeba poczekac i nie denerwowac sie.
      • kukukuryku Re: co z premiami? 25.04.12, 21:17
        no właśnie - "obietnica". a jak będzie? nikt nic nie wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka