Dodaj do ulubionych

moobing w Casto Łódź 2

13.06.12, 22:33
Witam.Chcę opisac to co się teraz dzieje w sklepie Casto Łódź 2 .
Odkąd zmienił się dyrektor i na dobre się zaklimatyzował sytuacja w sklepie jest nie do zniesienia.
Ciągłe czepianie się wszystkich o wszystko,obserwowanie pracowników na monitoringu a potem wzywanie na dywanik.
Zakaz brania dwutygodniowych urlopów na działach w sezonie letnim,szykanowanie za zwolnienia chorobowe-to pewnie akurat dlatego,że dyro przyjeżdża o kulach na chwile do pracy i uważa,że skoro on może to inni też powinni,szkoda tylko że nie bierze pod uwagę ze on sobie spaceruje po sklepie krótko a my musimy byc tam 8 godzin i dawac z siebie wszystko.
Ja się coś nie podoba dyrekcji to tylko czekają,aż popełnimy jakiś błąd i potem nagana lub tekst typu "zwolnienie za porozumieniem stron a jeśli nie to i tak wcześniej czy później coś na Ciebie znajdziemy".
Jesteśmy tylko ludzmi i czasem można popełnic jakiś bład zwłaszcza jak dyrekcja woli jak pracownicy pracują chorzy niż jak idą chocby na krótkie zwolnienie.
Obserwuj wątek
    • 23stanley Re: moobing w Casto Łódź 2 13.06.12, 22:39
      Dochodzi jeszcze jedna sprawa otóż sprzedaż pod kodami 6 lub 10.
      W wielu sytuacjach są sprzedawane towary tzw.sezonowe czyli takie które ze względu na porę roku sprzedawane są normalnie w bardzo dużej ilości a tu przychodzi znajomy dyrekcji lub sama dyrekcja i zjeżdżasię z ceny poniżej sumy,której Casto płaci za towar.
      Ale widac dyrekcja ma za małe pensje skoro musi kupowac przeceniony towar.
      Takie okazje cenowe powinny byc chyba tylko dla zwykłych klientów,którzy będę mogli nas później
      polecac swoim znajomym
      • 1brawobis Re: moobing w Casto Łódź 2 30.06.12, 23:29
        odp. do "stanleya"- może wreszcie trzeba było się wziąć do pracy a nie narzekać na dyrekcję. uwierz złej nie macie. pisząc kłamstwa na temat obniżek cen towarów miałeś tupet, tylko współczuć twoim kolegom i koleżankom bo nie wiadomo jakich bajek możesz na ich temat poopowiadać, a dyrekcji współczuję, że mają takiego pracownika,
      • 23sta-nley SPROSTOWANIE I PRZEPROSINY moobing w Casto Łódź 2 09.08.12, 21:12
        W dniu w którym pisany w/w wątek nie wszystko zostało dokładnie i skrupulatnie przeze mnie przeanalizowane.
        Moobing do słowo za ostro wypowiedziane po prostu znalazł sie ktoś kto w końcu dąży do tego żeby wszyscy wykonywali to co powinni co ma na celu zapewne poprawic wyniki sklepu i postawic nas sklep w czołówce.
        Co do kodów 6 i 10 to niestety przeze mnie została źle odebrana sytuacja,gdzie przecież nie każdy klient rozmawiający z dyrekcją a później coś kupujący pod kodami 6 lub 10 to zaraz znajomy,to stały klient którego ja mogę słabo znac.
        Moja głupota,słuchanie plotek innych osób oraz "ciężki dzień" przyczyniły się do zapewne wielu nieprzyjemności związanym z moim wpisem.
        PRAGNĘ BARDZO PRZEPROSIC ZA SWOJĄ BEZMYŚLNOŚC,BRAK LOGIKI I ZDROWEGO ROZSĄDKU DYREKCJĘ SKLEPU CASTO ŁODŹ 2.
        Natomiast wszystkie osoby odwiedzające to forum ZAPEWNIAM ,ŻE W NASZYM SKLEPIE SĄ ŚCIŚLE PRZESTRZEGANE WSZYSTKIE PROCEDURY I STAWIANE SĄ WYSOKIE WYMAGANIA WOBEC NAS KTÓRE MAJĄ NA CELU PRZYNIEŚC DALEKO IDĄCE ZADOWOLENIE KLIENTA Z OBSŁUGI W NASZYM SKLEPIE.

• superkokoeurospoko Re: moobing w Casto Łódź 2 05.07.12, 00:06
      Szczerze to jakoś nie mogę uwierzyć, że człowiek aż tak może się zmienić.
      Jeśli to prawda współczuję, ale u nas tzn. w Casto 3 przez cały czas było ok.
      Nie można było złego słowa powiedzieć przez ten okres 5 lat. Z chęcią byśmy chcieli by do nas wrócił, bo Ci którzy są u nas to poracha.
      JEŚLI CHCECIE MOŻEMY ZROBIĆ CESJĘ PANA Ż.DO WAS, A WY CESYJKĘ ZROBICIE Z PANEM B.???
      CO WY NA TO?
      DOŁOŻYMY GRATIS W.,ZROBIMY ZA GROSZ TRANSPORT BO POWYŻEJ 1000ZŁsmile I BĘDZIEMY IM PŁACIĆ DOŻYWOTNIO PENSJĘ + NOWA FURKA BYLE ICH TU TYLKO KURWA JUŻ NIE BYŁO!!!!
      Jak coś zróbcie zamówionko na SAVsmile
      Mówicie że u Was jest mobbing?
      Zapraszamy do nas na Wydawniczą 13, bo tego jest tyle że aż opisać się nie da.
      Panowie W. i Ż. nie dość że traktują nas jak śmieci, nie mamy własnego zdanie, ba nie mamy prawa mieć własnego zdania!!! Lipa jest straszna, nie chce się do pracy przychodzić.
      Ja wiem że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ale odkąd Ci dwaj przyszli to gorzej być nie może, uwierzcie!!! U nas gorzej niż u Was!!! Nikogo z tej dwójki nie obchodzi że wszyscy zapierdalają upoceni jak dzikie świnie, zero zrozumienia, gadanie na per pan co jest wkurwiające trochę no i wymyślanie i czepianie się wszystkiego co popadnie.
      U nas też zwolnienia, w części nie zrozumiałe; przed premią przeglądanie taśm na monitoringu ażeby tylko "coś" znależć na nas i wystawianie również niezrozumiałych nagan aby tylko kurwa przyoszczędzić etc etc... Tego jest po prostu za dużo.
      Tylko ludzie u nas trzymają między sobą i to jest nasza siła jak narazie...
      Ale to i tak nic z tym o czym wcześniej pisałem:traktują nas jak niepotrzebne śmieci.
      Przecież to my jebiemy na ich pensje.
      Gdzie to zaufanie o którym mówi nasz nowy General francuz???
      Gdzie ta współpraca o której mówi nasz nowy General francuz???
      Gdzie to zadowolenie, bynajmniej nasze o którym również wspomniał nasz nowy General???
      Każdy liczy na to co powiedział nowy General.
      Jeśli tak będzie to będzie porównywalnie do momentu jak był Cloude.
      Jeśli to się nie zmieni to będzie tylko gorzej.
      Dobrze że Lelli już nie ma, Francuz jest naszym ratunkiem ale na to czasu potrzeba ale jest go bardzo mało bo 80% ekipy z trójki jest na krańcu wytrzymałości.
      Tylko czekać aż ktoś zwariuje i wpadnie z kałachem rozpieprzając wszystko...
    • malgor6 Re: moobing w Casto Łódź 2 31.12.12, 13:21
      23stanley odezwij się do mnie. 509-503-991 gosia gurzawska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka