Dodaj do ulubionych

SPROSTOWANIE I PRZEPROSINY moobing w Casto Łódź 2

09.08.12, 21:13
W dniu w którym pisany w/w wątek nie wszystko zostało dokładnie i skrupulatnie przeze mnie przeanalizowane.
Moobing do słowo za ostro wypowiedziane po prostu znalazł sie ktoś kto w końcu dąży do tego żeby wszyscy wykonywali to co powinni co ma na celu zapewne poprawic wyniki sklepu i postawic nas sklep w czołówce.
Co do kodów 6 i 10 to niestety przeze mnie została źle odebrana sytuacja,gdzie przecież nie każdy klient rozmawiający z dyrekcją a później coś kupujący pod kodami 6 lub 10 to zaraz znajomy,to stały klient którego ja mogę słabo znac.
Moja głupota,słuchanie plotek innych osób oraz "ciężki dzień" przyczyniły się do zapewne wielu nieprzyjemności związanym z moim wpisem.
PRAGNĘ BARDZO PRZEPROSIC ZA SWOJĄ BEZMYŚLNOŚC,BRAK LOGIKI I ZDROWEGO ROZSĄDKU DYREKCJĘ SKLEPU CASTO ŁODŹ 2.
Natomiast wszystkie osoby odwiedzające to forum ZAPEWNIAM ,ŻE W NASZYM SKLEPIE SĄ ŚCIŚLE PRZESTRZEGANE WSZYSTKIE PROCEDURY I STAWIANE SĄ WYSOKIE WYMAGANIA WOBEC NAS KTÓRE MAJĄ NA CELU PRZYNIEŚC DALEKO IDĄCE ZADOWOLENIE KLIENTA Z OBSŁUGI W NASZYM SKLEPIE.
Obserwuj wątek
    • ilikethisjob Re: SPROSTOWANIE I PRZEPROSINY moobing w Casto Ł 10.08.12, 16:10
      Nie pierdol. Napisz że wyczaili twoje nazwisko bo za dużo szczegółów napisałeś i połączyli fakty,a teraz srasz pod siebie i próbujesz odkręcać. Jeśli cie zwolnią to tylko twoja wina że się za bardzo wychyliłeś. Sad but true.
    • abdulturban Re: SPROSTOWANIE I PRZEPROSINY moobing w Casto Ł 13.01.13, 21:31
      gosciu trzeba miec swoja godnosc i ja sie mowi a to trzeba powiedziec b , przeciez to pewnie ze cie wyczili jak juz kolega wczesniej zauwazyl i to strasznie przmi ze az tak zmieniasz zdanie, po to powstal castodramat- zeby mozna bylo jakie poty wypisywac i sie nie obawiac reakcji w pracy bo tak to bysmy to mowili bezposrednio ale wtedy bysmy byli zwolnieni. jesli tak zmieniasz zdanie to musi naprawde byc u was nie za ciekawie a mobbing nasi wspaniali managerowie nawet nie zdaja sobie sprawy ze straszenie nagana juz upomnienie to juz jest mobbing i to podchodzi pod prokurature

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka