2karuzela 16.09.12, 21:06 Witam! chciałabym się przenieść do casto ople (pracuje na kasie/zwrotach we wro ) i interesuje mnie jak tam się pracuje ?jakie jest kierownictwo ? czy tak jak u nas wiecznie są nadgodziny i zmiany grafików ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajacyk-0 Re: casto opole 17.09.12, 12:10 Nadgodziny-bardzo rzadko,zmiany w grafiku tradycyjnie non stop,ale kierownictwo-daje dużo do życzenia,jest tam tylko jedna osoba normalna,Ci co pracują wiedzą o kim mowa.A masz już zgodę na przejście? Odpowiedz Link
2karuzela Re: casto opole 18.09.12, 16:02 To są takie moje plany dopiero...jak coś to planuje się przenieść dopiero po nowym roku o ile uzyskam zgodę.A na razie" badam teren " czy dałabym tam radę Już kiedyś dochodziły mnie słuchy że kierownictwo na kasach jest takie sobie tam oby było normalne godziny pracy to jakoś się przeżyje chyba bo u nas we wro to grafik też jest zmieniany non stop a do tego mnóstwo dni po 10/11 godzin pracujących Odpowiedz Link
pajacyk-0 Re: casto opole 18.09.12, 20:36 10/11 godzin?masakra,nie to u nas są normalne godziny 8,15 Odpowiedz Link
2karuzela Re: casto opole 18.09.12, 21:02 U nas to jest norma niemal zawsze są takie zmiany po tyle godzin i to czasami po kilka dni z rzędu gdzie człowiek jest wykończony....Także praca po 8,15 jest naprawdę super jak dla mnie Odpowiedz Link
mazakopole Re: casto opole 24.09.12, 20:10 Aż tak źle to nie ma pracuje sie po 8 h 15 min. Męczące bywają tylko zmiany na tzw. "środek" ale daje się radę. Ale z tego co się orientuję to osób na kasach w opolu jest "za dużo" według dyra. Chociaż prawda jest inna... Ale powodzenia Odpowiedz Link
2karuzela Re: casto opole 01.10.12, 09:41 Dzięki za informacje będę próbować po nowym roku może się uda....a jeszcze mam jedno pytanie...czy są u Was prośby do grafiku ? czy po prostu grafik jest z góry układany ? i nikogo nie obchodzi że ktoś ma jakieś plany itd. Odpowiedz Link
mazakopole Re: casto opole 07.10.12, 20:42 Są prośby, mozesz napisać 3 prośby w tym 1 weekend wolny. Ale wiesz różnie bywa Ale zazwyczaj jest dobrze. Kwestią ułożenia grafiku są ewentualne L 4 więc nie wszystko jest po "naszej myśli" . Odpowiedz Link