Dodaj do ulubionych

Żenada casto 8014

26.09.12, 14:50
Myśle ze warto tu opisać cięzką prace naszych kierowników nie chodzi tu o obrażanie wyzywanie tylko o proste zachowanie i brak kultury.A więc do setna sprawy, od pewnego czasu zauważyłam co sie dzieje i mam nadzieję że centrala zareaguje na to co sie dzieje w naszym sklepie.Praca kierowników zaczyna sie od kawki która trwa cały dzień zazwyczaj w szczególności kierownicy działu budowlanego i drewna którzy biją rekordy gdy tylko dyrektora nie ma na sklepie obecnie nowa większa kuchnia to całodzienny melanż po co pracować i zajmować się by sklep miał lepszy wynik ,jak można przesiedzieć cały dzień patrząc w okno kto z kim jest jakim autem jezdzi mam nadzieję że centrala sprawdzi co się dzieje w tym sklepie wystarczy anonimowo spytać pracowników bo mamy już dosyć tego pozdrawiam Joasia Czy u was na sklepach jest podobnie dajcie znać razem mozemy wiele nie ma się co bać.
Obserwuj wątek
    • pewny_funkcyjny Re: Żenada casto 8014 27.09.12, 16:16
      Ja pracuje w casto 3 Szczecin i u nas jest to samo takze to chyba normalka w Szczecinie.Kierownicy podobnie jak u Ciebie pija hektolitry kawy i gadaja o glupotach albo w faxiarni albo na gorze nie jednokrotnie wyzywajac klientow a zdarza sie ze i pracownikow.Nie Mnie to oceniac bo tak na prawde mam to gdzies i martwie sie o siebie i o swoje problemy ale rzeczywiscie swiadczenia ktore maja placone sa nie adekwatne do pracy ktora wykonuja,jak widac dyrektorom to nie przeszkadza a jesli o tym nie wiedza to ich bol.Ale kolezanka ma dobrre spostrzezenie.
    • olsen007 Re: Żenada casto 8014 27.09.12, 18:01
      Tak pracują bardzo ciężko. Albo pali fajki co pół godziny, albo pół dnia siedzi w Paśniku przy kawusi i rozmyśla kogo dzisiaj wkurwić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka