Dodaj do ulubionych

8073 CASTODRAMAT

29.01.13, 14:22
Witam!dobrze że ktoś wymyślił takie forum....ponieważ w pracy jak coś powiesz to od razu jesteś złym pracownikiem nikt cię nie słucha i tak robią pozniej jak chcą....i w dupie to mają co myślisz.....wieć ja z korzystam z okazji i powiem.....jestem kasjerka pracuję długo i to co się dzieje to dramat...po pierwsze laski są falszywe...obgadują innych za plecami (a gdzie nowy kodeks postępowania??!)a zreszta wszedzie tak jest chyba!kasjerki są wogóle nie doceniane (czy kasjerka otrzymała kiedyś tyuł pracownika roku?no może jedna...)my tylko kasujemy wysluchujemy zrąbanych klijentów klijent przychodzi nieraz ci ubliza a ty musisz sie usmiechać i przytakiwać bycie kasjerką to nie jest takie proste jak się niektórym wydaje!....na począku byly jakies awanse cos sie dzialo jakies stopnie podnosili a teraz?hasla do faktur a teraz?nie wspomne o podwyzce!nic!na działach pracownicy dotaja podwyzki a na kasach?!!kpina...a gdzie tam pomysleć o podnoszeniu etatu...nic....a o dziewczynach ze zwrotów nie wspomne nietore sa spoko ale tam utworzyła sie grupa wzajemnej adoracji..one moga wszstko a ty tylko ruszych sie z kasy i od razu zjeba ty cos zrobisz zle sie wpalcisz wyplacisz i zjeba a jak one cos zrobia to nic....dogadaja sie....gdyby w Polsce byl inny rynek pracy spiepszylabym szybko z casto....jak ide do pracy to rzygac mi sie chce...najgorsze jest to ze na pocztku bylo fajnie...a pozniej zjebalo sie wszystko...i to jest problem...ja nigdy z dyrem nie zmienilam slowa...a zreszta i tak i tak tam sie nic nie zmieni!!!!!!!!!!wiec chyba szkoda bylo marnowac moj czas na napisanie moich ,,zazalen''.....................................................
Obserwuj wątek
    • 14tadek Re: 8073 CASTODRAMAT 18.11.13, 11:31
      MASZ RACJE ALE NA DZIAŁACH JESZCZE GORZEJ CO 2 TO KONFIDENT SAM SIE WIELOKROTNIE PRZEKONAŁEM ,ALE TERAZ NIE O TYM TYLKO O PREMII YETI CZYLI TURBO WSZYSCY SŁYSZELI NIKT NIE WIDZIAŁ W SKLEPACH KTÓRE ROBIĄ OBROTY NIE MÓWIĘ O JAKISCH ZADUPIACH KTÓRE WYRABIAJĄ CIEKAWE JAK JEŚLI TO CO NIE DAWAŁY RADY TO PRZEJEŁY WIĘKSZE SKLEPY ,PROPAGANDA SUKCESU JAK ZA KOMUNY BAJKI I NIC WIĘCEJ,KIEDYŚ DO PRACY SIĘ SZŁO Z CHĘCIĄ TERAZ ŻEBY ZAROBIĆ NA ŻYCIE 8,15 I WYJŚC A DYREKTORZY CO JEDEN TO LEPSZY CHCIELI BY CHYBA BAT I POGANIALI LUDZI JAK W AUSCHWITZ,NIE MASZ PRAWA GŁOSU RÓB I STUL MORDĘ BO WYLECISZ CO PRZERABIAJĄ W CHORZOWIE
      • prawda998 Re: 8073 CASTODRAMAT 18.11.13, 13:55
        Co to za akcja z odgrzewaniem wpisów ze stycznia?,tym bardziej tekst na poziomie pierwszej klasy podstawówki.
        Konfitury się gnębi aż im się odechce pracować lub zmienią swoje zachowanie,w czym problem?.
        Na moim dziale kilku w ten sposób chciało zaistnieć i dostali po rajtach.
        Z frajerami się nie zadajesz i jest spokój.
        Żalicie się jak małe dzieci mamie,że koledzy ich biją w piaskownicy.
        To forum zeszło na psy ,jedno wielkie "Żalisko".
        Kogo obchodzi że was kolega na dziale podpierdala,kierowniczek na was krzyczy jedna wielka żenada.Robicie z siebie pośmiewisko.Jakim trzeba być cymbałem by pisać takie idiotyzmy na forum publicznym.Nie podoba się to wbijam na górę, 3mieś. wypowiedzenia,szukam roboty i jestem mega zajebisty.
        Forum powstało aby się dowiedzieć co szykuje dla nas góra,co może nam zagrażać i jak się przed tym bronić.

Popytajcie na sklepie o adres forum gdzie można się dowiedzieć czegoś ciekawego,a nie wczytywać się w żalących idiotów.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka