Dodaj do ulubionych

szyfercasto....

05.02.13, 22:55
dobrze piszesz ale to nasze pisanie nic nie daje ;-((
My tylko jestesmy malymi smieciami, ktore mozna wyrzucic a jeszcze wczesniej ukarac grafikiem na 13 na caly miesiac.Nasze zarobki nie pojda w gore bo obiecali nam TURBO PREMIE (PREMIE DLA NAIWNYCH).Brak klientow, ceny widuja w gore zeby ratowac marze, to nie wrozy dobrze. Marza ratujemy gore ale oni napewno nas nie uratuja.Jest wiele rzeczy w casto, dla ktore beda ukrywane przed nami castoludzikami.
Castorama w 2012 roku zanotowala wzrost sprzedazy(wystarczy poczytac
www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/castorama-notuje-w-polsce-niewielki-wzrost-sprzedazy,73211.html ale nam sie nic nie nalezy, trzeba pisac do Ian'a Cheshire(glowny boss king fishera) moze on zrobliby porzadek.
A tak na boku szyercastorze PAMIETAJ ZE GORA TO TEZ CZYTA
POZDRO DLA WSZYSTKICH CIEZKO PRACUJACYCH LUDZI Z DOLU-DORADCOW NO I MOZE KASJERY wink))
Obserwuj wątek
    • dyrekcja2013 Re: szyfercasto.... 05.02.13, 22:59
      A TAK JAKBY CO TO JA JESTEM Z TOBA, MOZESZ NA MNIE LICZYC
      MOZE SIE JESZCZE KTOS ZNAJDZIE.ODWAZNY?????
    • dyrekcja2013 Re: szyfercasto.... 06.02.13, 09:35
      SORRY SZERYFIE, ZJEBALEM TWOJEGO NICKA
      • szeryfcasto2013 Re: szyfercasto.... 06.02.13, 09:52
        No dobra , ale nie pisz na mnie nic złego!!!!
    • szeryfcasto2013 Re: szyfercasto.... 06.02.13, 09:50
      Brawo !!!!!
      Podzielam twoje spostrzeżenia tak samo to widzę!
      Czyli jednak to prawda , że mają wzrost a my ciągle słyszymy że sa w dołku .
      Dlaczego nas oszukują , chcą nas zmotywować do lepszej pracy i tak dajemy z siebie ponad 100% normy.
      Tylko nadal będę twierdził że organizacja w zarządzaniu jest w opłakanym stanie .
      To że czyta góra bardzo dobrze , ale to tylko początek mojej akcji , wkrótce pełna wersja Casto dramat właśnie do bossa king fischera.
      Mam już jego prywatyny emeil.
      • dyrekcja2013 Re: szyfercasto.... 06.02.13, 11:01
        NIE BEDE PISAL NIC ZLEGO NA CIEBIE BO CO MI TO DA ?????NIE JESTEM PRZYGLUPEM JAKICH TU WIELE BYLE TYLKO WYMULIC COS NA KOGOS.
        ALE DO RZECZY BO TERAZ TO NIE KUMAM Z TYM MAILEM DO IANA CH. TO JEST NIEMOZLIWE BO JA TEZ SZUKLAEM WIELE RAZY I NIE ZNALAZLEM NO CHYBA ZE BYLEM TAKI SLEPY.????
        PODAJ NA FORUM JAK GO MASZ NIECH WSZYSCY NAPISZA, PRZECIEZ TO NIC ZLEGO.PRZECIEZ WEDLIG NOWEGO KODEKSU KF........MAMY BYC SZCZERZY WOBEC SIEBIE......
        • szeryfcasto2013 Re: szyfercasto.... 06.02.13, 11:09
          Publicznie nie mogę podać , bo to wbrew prawu!
          Wystarczy że dostanie odemnie pełną wersję tego Castodramatu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka