24.01.14, 19:17

Witam.
Drodzy koledzy i koleżanki napiszcie proszę jak wygląda w waszych sklepach temat ,,planowanych urlopów wypoczynkowych dwu tygodniowych" w naszym sklepie w ostatnich dniach otrzymaliśmy informację iż w okresie wakacyjnym nie ma możliwości pójścia na urlop kiedy nakładają się na siebie choćby tygodniem urlopy dwóch pracowników jednego działu.. Więc mamy zaplanować dwa tyg w innych miesiącach a w okresie wakacyjnym,,możemy łaskawie iść na tydzień" suma sumarum mamy zaplanować sobie 15 dni...smile
Obserwuj wątek
    • prawda998 Re: Casto8077 24.01.14, 19:52
      Dokładnie jest jak piszesz,ale jak masz kiera kumatego to można wszystko wykminić co by wszyscy byli zadowoleni,tylko trzeba wiedzieć jak smile
    • prawda997 Re: Casto8077 24.01.14, 20:55
      Czego wymagacie ??
      Zapisz się do Związków Zawodowych , wtedy zobaczysz wreszcie jakie masz prawa!
      Poczytaj sobie wcześniejsze wpisy , takie twoje pisanie nic tutaj nie da !!
      Dostaliście ogromną szansę aby wreszcie walczyć o swoje , ja znam aż za dobrze te przydzialanie urlopów , jak nie masz pleców to dostaniesz jak kierasom pasuje , dlatego zgłaszajcie to do Związków Zawodowych , tylko one mają możliwość przebicia i walki o wasze prawa , w tym do urlopów nie narzucanych z góry terminów.
      • prawda998 Re: Casto8077 24.01.14, 21:09
        Tak tak poczytaj sobie jak debil od roku namawia aby tu pisać "czyta to dyrekcja,kingfisher a nawet cały świat".Dzięki pisaniu na tym forum wszystko sie zmieni na lepsze smile.A teraz pierdoli że pisanie tutaj nic nie da.
        Podobna sytuacja: zakładamy związki mamy swoje prawa a po kilku tygodniach chciał aby wywalić połowę załogi bo jest zbędna.Rozdwojenie jaźni.
        Chłopie ogarnij się.
        • haha8077 Re: Casto8077 24.01.14, 21:23
          prawda997 najpierw piszesz :
          Poczytaj sobie wcześniejsze wpisy , takie twoje pisanie nic tutaj nie da !!
          następnie piszesz : A teraz pierdoli że pisanie tutaj nic nie da.
          masz dwa niki i sam na siebie napierniczasz..? twoje odpowiedzi są niezrozumiałe..
          • prawda998 Re: Casto8077 25.01.14, 16:37
            haha8077 nie patrz na literki,tylko przeczytaj ze zrozumieniem lub "popatrz" ma inne moje wpisy i zapewniam że wszystko zrozumiesz,świat stanie się piękniejszy i łatwiejszy do ogarnięciasmile .
            Porównać mnie do tego ciołka to delikatna przesada smile smile.
            Nowym się wybacza smile
      • z.eus Re: Casto8077 24.01.14, 23:23
        Nawet Chuck Noris jest w zwiazkach i Putin tez sie zapisać ma.Prawda już tam jest.Urlop dla wszystkich w czerwcu,zamykamy budę i robimy Wakacje!!!Mam wiadomość z Grenlandi.Eskimosi też to czytaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka