Dodaj do ulubionych

OPZZ nie chce PRAWDA997

14.02.14, 18:03
lysywujta napisał:

"Jako przewodniczący Związku Zawodowego OPZZ Konfederacja Pracy Castorama Polska oświadczam ,że człowiek o nickach prawda997, szeryf ... itd nie jest członkiem naszego związku.
Co do strony związkowej jest ona tworzona przez nas samych,w wolnym czasie , po pracy a więc trochę to trwa.Jeżeli macie jakieś uwagi , rady to śmiało proszę pisać na maila."

A to ode mnie:

Tak więc idioto PRAWDA997 przestań w końcu pieprzyć.
Obserwuj wątek
    • prawda997 Re: OPZZ nie chce PRAWDA997 14.02.14, 19:35
      Ja w stosunku do ciebie mam czyste konto i nie jestem takim kapusiem jak ty a widać to jak kolega z pracy o tobie napisał dupowłazie !!!
      forum.gazeta.pl/forum/w,88604,149368137,149368137,cos_od_bylego_castoludka.html
      I tylko ktoś kto ma niskie ego i cierpi na traumę z dzieciństwa jak ty , chce mi dorównać i wymyślił taki sam nik , ale co się dziwić chłopkowi ze wsi !!!!
      • prawda998 Re: OPZZ nie chce PRAWDA997 14.02.14, 20:47
        Co Ty bredzisz kretynie? Masz czyste konto bo roboty nie możesz znaleść,ale po zawodówce nie będzie łatwo.
        Ten link to co to ma być ?
        Dla twojej informacji Wwa to największa wieś w polsce.Zapraszam do Wrocka ,pogadałbym z tobą pajacu twarzą z twarz,szybko by Ci cioto rura zmiękła.
        Ludzie Cię tu nie chcą i nawet twóje OPZZ się przed tobą broni,więc wypierdalajPRAWDA,POZNANIAK,SZAKAL,SZERYF,PSIHUJ ITD.
        hahaha mam z Ciebie polew,to najważniejsze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka