Dodaj do ulubionych

Redukcja etatow 8051

21.07.14, 06:11
Ja sie pytam kto wydal taka decyzje o redukcji etatow i na jakiej podstawie w postaci zakazu przedluzania umow ? casto samo podklada sobie noge zwalniajac ludzi kiedy kiedy frekwencja klientow jest spora . moje spostrzezenia Dzialy r30 r 40 r 60 r 90 ktore robia najwieksze obroty sklepowi i zarobek sa oslabiane zwalniajac doradcow kiedy na r 10 r20 r70 r 80 doradcy stoja i opieraja sie o porady i sie smieja z tych co leje im sie pot po dupie Panie Dyrektorze gdzie tu logika ?
Obserwuj wątek
    • szakal2311 Re: Redukcja etatow 8051 21.07.14, 17:53
      Proponuję przeczytać ten mój wpis , który wszystko tobie wyjaśni!!!!!
      Kierownik R90 kraków pilotow
      Autor: szakal2311 21.07.14, 17:51
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Widzę że jesteś nowy na tym forum , proponuję jak coś tutaj piszesz to poczytaj moje wcześniejsze posty i wtedy wszystkie twoje wątpliwości znikną !!
      To takie proste , nie tylko tutaj jest widoczne jak awans dostaje się nie za wiedzę i umiejętność podchodzenia do porozumienia ze swoimi przyszłymi podopiecznymi a po prostu kto więcej wchodzi Dyrekcji w D... to ma ogromne szanse !!!
      Dlatego na wielu działach są kierownicy po znajomości , bo taki zawsze będzie posłuszny tym na górze!!
      Tacy ludzie nie zapiszą się do Związków Zawodowych bo wiedzą że nie mają żadnych szans awansu i będą zawsze żle mówili i pisali o nich bo taka ich rola!!!
      Najgorsze jest to , że na te stanowiska są zatrudniani są ludzie bez wykształcenia zawodowego w danym kierunku , myślący , że same szkolenia im pomogą a przez takich kierowników traci firma w oczach klientów i zyski spadają !!!
      Jeśli odezwiesz się żle na Dyrekcję ,powiesz na głos co się żle dzieje w firmie , chcesz zrobić coś dobrego aby uzdrowić tą chorą sytuację to musisz zostać zwolniony .
      Pamiętaj nigdy nie mów na głos co myślisz o swoim kierowniku , bo załatwi ci szybko wilczy bilet!
      A na koniec ten rodzaj zatrudniania , staje w sporze z Kartą Etyki.
      Pozdrawiam Darek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka