Dodaj do ulubionych

SUPER SPRZĘT

28.06.09, 08:53
SPRZĘT NA KTÓRYM KARZĄ NAM PRACOWAĆ TO JAKAŚ ABSTRAKCJA.
KOMPUTERY DZIAŁAJĄ Z PRĘDKOŚCIĄ "ATARI" SPRZED 20 LAT, JAK TRZEBA COŚ ZROBIĆ TO SZLAK CZŁOWIEKA TRAFIA.
WÓZKI MAJĄ WIĘKSZY STAŻ NIŻ NAJSTARSI PRACOWNICY NA SKLEPIE.
O PALECIAKI NIEMAL TRZEBA SIĘ NAPIERDALAĆ ,ŻEBY JAKIEGOŚ ZDOBYĆ.
DRABINY TEŻ WYMAGAJĄ CO NAJMNIEJ PRZEGLĄDU TECHNICZNEGO.
BALKONIKI ALUMINIOWE BLOKUJĄCE SIĘ POD CIĘŻAREM OSOBY KTÓRA NA NIEGO WCHODZI,NIE BLOKUJĄ SIĘ NAWET JAK STOJĄ NA NICH DWIE OSOBY.

ALE BHP-PONAD WSZYSTKO!

ŻENUA!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • jestem_w_salonie_peugeota Re: SUPER SPRZĘT 29.06.09, 14:37
      Jeżeli mowa o paleciakach, to nie wiem czy połowa z nich jest sprawna- mowa o
      łożyskach i syfie w nich.
      Moja rada- na pile jest oliwa do nożyków.
      potrwa to jakieś pół godziny zanim się tam dowleczemy i poruszymy kółkiem, ale
      da radę.

PARĘ SŁÓW DO KOSERWATORA zamiast oglądać się za dupami i zajmować się
      donosami do dyrekcji (byłem tego "nausznym" świadkiem) zacznij naprawiać je
      fachowo- paleciaki i sprzęt ogólnie.

Dla ogólnej wiadomości- ten typ pracujący tu chyba najkrócej doniósł na gościa-
      chyba z narzędzi za to że nie odwiesił we właściwe miejsce kabla do ładowania
      TUKANA.
      Aż mi się sheat zagotował w kichach gdy usłyszałem jak lizał DL tylną część ciała.
      • wsciekly_piesek Re: SUPER SPRZĘT 29.06.09, 18:05
        Konserwator leń nad lenie. Stasiu ściemniał chociaż z klasą, a ten na
        bezczelnego w chuja non stop wali. Wiecznie udaje zapracowanego, jego praca
        polega na podpierdalaniu, oglądaniu się na dupami i wpisaniu raz na jakiś czas w
        tych śmiesznych zeszytach pojazdów, że wszystko jest ok. Mógłby chociaż dla
        ściemy, udać że sprawdził ich stan.

Najlepszy jest paleciak, w którym tylko jedno kółko się podnosi i drabina (chyba
        nr 6), która jak jedziesz to buja się na boki jakby miała się wypieprzyć zaraz.
        O aluminiowych podestach już ktoś pisał. Pozostają jeszcze drabiny aluminiowe. W
        niektórych brakuje tych plastikowych nóżek, inne mają poluzowane stopnie.

Ale gdyby wziął się za naprawę tego to nie miałby czasu na podpierdalanie nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka