p.a.d.a.l.c.o.w.a 13.02.10, 22:05 www.aerialphotoimage.com/panoramas/GreaterVancouver/OlympicVillageVancouver.html (-) ze spokojem olimpijskim pozdrawiam tutejszych Forumowiczów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytanya Re: OLIMPIADĘ czas zacząć 13.02.10, 22:19 Właśnie się skończyła, ale nic to, nie jestem starożytną Greczynką.;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a tytanya napisała : 13.02.10, 22:40 Właśnie się skończyła, ale nic to, nie jestem starożytną Greczynką.;) -------- A to dziwne!! - myślałam że tak z 2 tyg. będzie trwać. Patrz no pani - jak ten czas leci.... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a ig-rzy-ska 14.02.10, 17:18 fakt -> igrzyska. znów plame dałam :-( człek cale zycie się uczy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: ig-rzy-ska 14.02.10, 17:24 E tam. Od razu "plamę" :) Powszechną plamkę tycią, niemal niewidoczną co najwyżej :) :p Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ig-rzy-ska 14.02.10, 19:27 z Wikipedii wklejam : Zimowe Igrzyska Olimpijskie 2010 (...) Ten artykuł dotyczy trwającego obecnie wydarzenia sportowego. Informacje w nim zawarte mogą się zmienić wraz z pojawieniem się nowych zdarzeń (...) jest tam słowo " olimpijskie " mimo, że igrzyska. :-) PS. w sumie to szło mi tylko i jedynie o podanie linki - bo ładnie tam pokazano tereny sportowe tegorocznych igrzysk. Odpowiedz Link
ave.duce Link super! :) Justyno, daj dzisiaj czadu!!! 15.02.10, 13:03 Zgadzam się z Wandą > jakby się tam było, na igrzyskach. :p Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Link super! - napisała Ave 17.02.10, 13:21 no to jeszcze jeden link - na drugą nóżkę :-) photo.photojpl.com/tour/08feuxsurglace/08feuxsurglace.html Odpowiedz Link
ave.duce Teraz proszę o spokój > będę kąpląplować! :) 17.02.10, 18:40 Pani P. > tam Ryj słusznie pisze > strach się bać tej techniki, a z drugiej strony > NIESAMOWITE to jest. ThnX jeszcze raz :) :p Odpowiedz Link
wanda43 Re: OLIMPIADĘ czas zacząć 13.02.10, 22:20 No! No to moge powiedzieć, że własnie wróciłam z Vancouver!!! Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Przetrażajaca jest ta technika 17.02.10, 17:51 Kiedyś (np w najpiękniejszych, dla mnie latach sześćdziesiątych) to człowiek mógł sobie nawet intymne barabara na świezym powietrzu zafundować, a teraz to na bank takie barabara obserwuje setki róznych ludzi przed monitorami w róznych częściach Świata. A jak jeszcze dodać , ze niektórzy z nich mogą być pokroju Suskiego z PiS, to.... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Przetrażajaca jest ta technika 17.02.10, 20:37 Ryj-ek napisał : (...) Przetrażajaca jest ta technika ------- no coś ty !! ( skonstatowała padalcowa ) Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj_banowany14razy Re: Przetrażajaca jest ta technika 17.02.10, 20:55 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Ryj-ek napisał : > > (...) Przetrażajaca jest ta technika > ------- > > no coś ty !! > ( skonstatowała padalcowa ) LITERÓWKA , chciałem napisać porażająca, bo widziałem sliniącego się Suskiego przed monitorem jak ja kiedyś barabara Odpowiedz Link
cortyzol Re: Przetrażajaca jest ta technika 18.02.10, 09:03 zapijaczony_ryj_banowany14razy napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Ryj-ek napisał : > > > > (...) Przetrażajaca jest ta technika > > ------- > > > > no coś ty !! > > ( skonstatowała padalcowa ) > > LITERÓWKA , chciałem napisać porażająca, bo widziałem sliniącego się Suskiego > przed monitorem jak ja kiedyś barabara Gady mają to do siebie . Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Przetrażajaca jest ta technika 18.02.10, 21:55 www.sport.pl/vancouver2010/1,103361,7574791,Vancouver_2010_X_Games_Petry_Majdic.html Odpowiedz Link
ave.duce Drugie "srebro". Mają haka na Kowalczyk, 18.02.10, 15:20 czy nie mają? Mówię o innych ekipach ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce A na AM? Jutro się okaże, ale ogólnie 19.02.10, 14:22 jestem za rewolucyjną czujnością! W każdej sprawie. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: ale ogólnie.... 19.02.10, 15:21 Tak jest! <padam> ps. i spadam do roboty :((( :p Odpowiedz Link
ave.duce O OLIMPIADĘ trza dbać! Kto zadba? Mam wyznaczyć 22.02.10, 10:23 ochotników? :))) :p Odpowiedz Link