Dodaj do ulubionych

Przyswoiłem! ;)

05.05.10, 21:38
Przyswoiłem info z kolejnego (zgubiłem już rachubę, którego;)) wątku
założycielskiego niniejszego forum, i dlatego zakładam osobny wątek,
z uprzejmym, pokornym, i grzecznym zapytaniem - kto tu moderuje,
jeśli to nie tajemnica? :)
Obserwuj wątek
    • szop-papracz Re: Przyswoiłem! ;) 05.05.10, 21:43
      Szop Ci powie po starej znajomości : Xenofant.
      • taziuta Co to się porobiło?! :) 05.05.10, 21:52
        szop-papracz napisała:

> Szop Ci powie po starej znajomości : Xenofant.

Ach, to Szop już nie ma lepszych tematów do paprania,
        niż takie (wydawałoby się) proste odpowiedzi?... ;)
    • henry-k-log serio przyswoiłeś, taziuta? 05.05.10, 21:52
      forum.gazeta.pl/forum/w,89075,110531319,110555361,Taziuta_czy_ty_nie_czujesz_ze_niekoniecznie.html
    • ave.duce Nie umiesz zliczyć do DWÓCH ... 05.05.10, 22:06
      • taziuta Widzę Cię! :) 05.05.10, 22:15
        ave.duce napisała:

Re: Nie umiesz zliczyć do DWÓCH ...

Widzę Cię! :)

/za Avatar'em/
      • taziuta Zaś co do umiejętności liczenia... 05.05.10, 22:18
        ave.duce napisała:
        Re: Nie umiesz zliczyć do DWÓCH ...

Nie będę się licytował, kto umie, czy nie umie, czy kto tu kłamie,
        bo za bardzo mi zależy na uśmiechu Humbaka. Chcesz się pieniaczyć,
        to się pieniacz, ale znajdź inną ofiarę. :)
        • ave.duce Nie zasłaniaj się Humbakiem ... 05.05.10, 22:33
          Lepiej przysiądź fałdów i naucz się liczyć do dwóch.

Kto kłamie? Ty.
          Kto jest niedoinformowany? Ty.

:p
          • taziuta Re: Nie zasłaniaj się Humbakiem ... 05.05.10, 22:52
            ave.duce napisała:

> Lepiej przysiądź fałdów i naucz się liczyć do dwóch.
            >
            > Kto kłamie? Ty.
            > Kto jest niedoinformowany? Ty.

No i ja teraz napiszę, że to Ty kłamiesz, że to Ty jesteś
            niedoinformowana. O to Ci chodziło? No to mamy remis, ze wskazaniem
            na Ciebie, bo Ty zarzuciłaś mi kłamstwo już (co najmniej) dwa razy,
            a ja Tobie tylko raz. Ustatysfakcjonowana? Chcesz to dalej ciągnąć.
            Rajcuje Cię to? :(
            • henry-k-log taziutek, PISMO ci zabanowali? 05.05.10, 23:19
              czego się niemile widziany na otwartym forum pałętasz niczym jaki upierdliviec PiSowski?

Tu

zerknij taziutku i spróbuj przeczytać ze ZROZUMIENIEM.
              • taziuta Heniu, mordo Ty moja! :) 06.05.10, 00:00
                henry-k-log napisał:
                Re: taziutek, PISMO ci zabanowali?

> zerknij taziutku i spróbuj przeczytać ze ZROZUMIENIEM.

Nie nudzi Cię powtarzanie tego samego postu po wielekroć?
                Zapytaj Ave, ona dobra w liczeniu, to Ci powie, ile to już razy... ;)
                • henry-k-log Ziutek, przeczytał i poniał w końcu? 06.05.10, 00:02

• taziuta Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 00:08
                    henry-k-log napisał:
                    Re: Ziutek, przeczytał i poniał w końcu?

Pozwolisz, że zanim na to pytanie odpowiem, przekonam się najpierw
                    ile razy gotów je jesteś powtórzyć, przy braku odpowiedzi? ;)
                    • henry-k-log Aha ziutek, nieproszonyś na Dworum 06.05.10, 00:16
                      a pchasz się z buciorami w stylu fornala PiSowskiego z uśmiechem fałszywca..a'la bezzębny Jarosław K.

ps
                      Tak szczerze ziutek, ile jeszcze razy po gębie musisz być policzkowany, żeby z Forum ze Dworum dać dyla?
                      • taziuta Re: Aha ziutek, nieproszonyś na Dworum 06.05.10, 00:20
                        henry-k-log napisał:

> a pchasz się z buciorami...

Xenofont/fant, to Ty, Heniu? Czy tylko robisz tu za lokalnego
                        'proszę panią, a on się bije'? ;)
                        • henry-k-log Re: Aha ziutek, nieproszonyś na Dworum 06.05.10, 00:26
                          eh ziutek, już mnie rEnce bolą od 'prania' cię po fornalskim pysku..bez kopa w
                          żopu chyba się cię z FzD nie pozbędziemy.
                          • vargtimmen Re: Aha ziutek, nieproszonyś na Dworum 06.05.10, 00:32
                            henry-k-log napisał:

> eh ziutek, już mnie rEnce bolą od 'prania' cię po fornalskim pysku..bez kopa w
                            > żopu chyba się cię z FzD nie pozbędziemy.

He, he, fasada fasadą, a substancja substancją :)))
                            • henry-k-log Re: Aha ziutek, nieproszonyś na Dworum 06.05.10, 00:43
                              varguśśśśsssss....
                            • taziuta Re: Aha ziutek, nieproszonyś na Dworum 06.05.10, 00:43
                              vargtimmen napisał:

> He, he, fasada fasadą, a substancja substancją :)))

Nieprawda! Henio jest tu tolerowany na takiej samej zasadzie jak ja.
                              Załamałbym się, gdyby było inaczej... ;)
                              • vargtimmen Re: Aha ziutek, nieproszonyś na Dworum 06.05.10, 00:51
                                taziuta napisał:

> vargtimmen napisał:
                                >
                                > > He, he, fasada fasadą, a substancja substancją :)))
                                >
                                > Nieprawda! Henio jest tu tolerowany na takiej samej zasadzie jak ja.

Uważam, że tu się grubo mylisz :)

> Załamałbym się, gdyby było inaczej... ;)

No coś Ty, ja bym się załamał, gdybym to była ta sama zasada ;)
                                • vargtimmen PS 06.05.10, 00:54

Dzień dobry ;)
                                  • taziuta Re: PS 06.05.10, 00:58
                                    vargtimmen napisał:

>
                                    > Dzień dobry ;)

Słusznie, to już czwartek!
                                    Dzień dobry :)

Temat na czwartek, z inspiracji Tojajurka:

forum.gazeta.pl/forum/w,89824,111031701,111031701,Czwartek_.html
                      • marouder.eu Ty, kmiocie byles specjalnie proszony.. 06.05.10, 01:55
                        ..na to forum?
                        Jesli tak sie zdazylo, to bez mojej wiedzy i akceptacji w czasie, gdy bylem za
                        zalozyciela i admina forum!
                        • ave.duce Marouderze.eu > 06.05.10, 02:02
                          I co z tego wynika?

ps. bez Twojej wiedzy i akceptacji, etc. > byłoby to możliwe?
                          • marouder.eu Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 02:11
                            ..bez niego, wraz z tym czlowiekiem mozliwe nie jest:)
                            Pytalas o pewne sprawy na FoM? oto Hieniek:)
                            • ave.duce Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 02:14
                              Marouderze, "kipisz" TU to nie dzieło Pana Henryka.
                              Na FoM chodziło mi o to, że nagle Twój wątek przypomniał mi inny, autorstwa
                              Xenocide'a. Aż mi się zrobiło głupio :(

• marouder.eu Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 02:20
                                Owszem, nie myle siem. Hieniek jest oslizly, natarczywy, namolny i zaatakuje
                                kazde kocie, o ktorym wie, ze mu usunieto pazury i zeby:)
                                Stad masz, co masz, Ave:)
                                • ave.duce Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 02:24
                                  Co mam? Gdyby nie "akcje" nocne Pana VT i Taziuty > nic by się tutaj "podłego"
                                  nie działo.

• taziuta Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 02:30
                                    ave.duce napisała:

> Co mam? Gdyby nie "akcje" nocne Pana VT i Taziuty > nic by się
                                    > tutaj "podłego" nie działo.

Stłucz termometr, Ave, a nie będziesz miała temperatury! ;)
                                    • ave.duce Rozmawiam z Marouderem, nie z Tobą. 06.05.10, 02:33
                                      Wszędzie się wciskasz. Proponuję Ci odmarsz na swoje fora.

• taziuta Re: Rozmawiam z Marouderem, nie z Tobą. 06.05.10, 02:41
                                        ave.duce napisała:

> Wszędzie się wciskasz. Proponuję Ci odmarsz na swoje fora.

Ależ Ave, przecież w każdej chwili możesz zabanować tutaj nicki
                                        osób, które nie podzielają Twoich poglądów politycznych.
                                        Że niby to byłoby taki pisie? A jaka różnica ;)
                                        • ave.duce Przecież Twoja obecność tutaj nie ma nic 06.05.10, 02:44
                                          wspólnego z "polityką". Jesteś zwykłym forumowym awanturnikiem.

• taziuta Re: Przecież Twoja obecność tutaj nie ma nic 06.05.10, 03:00
                                            ave.duce napisała:

> wspólnego z "polityką". Jesteś zwykłym forumowym awanturnikiem.

Naprawdę? Tak mnie postrzegasz? No to co Cię powstrzymuje przed
                                            potraktowaniem mnie jak zwykłego forumowego awanturnika?
                                            Będziesz konsekwentna, czy tak sobie tylko kłamiesz,
                                            jak zwykle? ;)
                                            • ave.duce Karolu.Julianie, forumowy awanturniku > 06.05.10, 03:05
                                              Twoje posty świadczą o Tobie, nie o mnie. Po co mam je wykreślać, a Ciebie
                                              banować? To mnie bawi.

• taziuta Re: Karolu.Julianie, forumowy awanturniku > 06.05.10, 03:50
                                                ave.duce napisała:

> Twoje posty świadczą o Tobie, nie o mnie. Po co mam je wykreślać,
                                                > a Ciebie banować? To mnie bawi.

Be my guest, Ave. Zabawiać Cię to prawdziwa przyjemność.
                                                Ty mnie co prawda ciut nudzisz, ale jak wyżej. ;)
                                      • marouder.eu Nie liczylem, ale ile postow.. 06.05.10, 02:41
                                        ...poszlo w niebyt?
                                        • ave.duce Re: Nie liczylem, ale ile postow.. 06.05.10, 02:45
                                          Żaden.

• ave.duce Re: Nie liczylem, ale ile postow.. 06.05.10, 02:46
                                            Oprócz postu Taziuty w wątku "na gwoździu" > tam się nie wolno dopisywać.

• taziuta Re: Nie liczylem, ale ile postow.. 06.05.10, 03:05
                                              ave.duce napisała:

> Oprócz postu Taziuty w wątku "na gwoździu" > tam się nie wolno
                                              > dopisywać.

Nie wolno? Czyżby dlatego, że prawda w oczy kole? ;)

A poza tym, powiedz Ave, dlaczego niektóre posty w tamtym wątku
                                              mają cudowną właściwość do znikania i ponownego pojawiania się? :)
                                              • ave.duce Karolku, Twoja prawda to 3. prawda wg Tischnera 06.05.10, 03:12
                                                Powiedzieć Ci? Ok > ktoś prosił, żebym je "wykreśliła". Ktoś Ci przyjazny. Będzie chciał, to sam o tym powie.

Ale Twoje dzisiejsze zachowanie upewniło mnie, że błędem Maroudera było to, że uległ prośbom i odbanował Cię (powtórne zresztą!). Powinieneś dalej tkwić na pręgierzu obok hummer/zzaqqa.

Jeszcze coś?

• taziuta Ot, mściwa, 'nie ma przebacz', pisica! 06.05.10, 03:19
                                                  ave.duce napisała:

/.../
                                                  > Ale Twoje dzisiejsze zachowanie upewniło mnie, że błędem Maroudera
                                                  > było to, że uległ prośbom i odbanował Cię (powtórne zresztą!).

> Powinieneś dalej tkwić na pręgierzu obok hummer/zzaqqa.

Ot, cała mściwa pisica!
                                                  Heniu nie mnie powinien ścigać, lecz Ciebie, Ave! ;)
                                                  • ave.duce Nie wysilaj się. 06.05.10, 03:21
                                                  • taziuta Cała przyjemność, bez wysiłku, po mojej stronie 06.05.10, 03:34
                                                    ave.duce napisała:
                                                    Re: Nie wysilaj się.

No problem, Ave, się prosisz, to masz. :)

Wystarczy jedno słowo przepraszam, za to co od roku mi robisz,
                                                    a Ci odpuszczę. Tak to ponoć idzie, u chrześijan.
                                                    Bierz z nich przykład. ;)
                                                  • ave.duce Ja Tobie? Znowu mamy międlić to samo? 06.05.10, 03:37
                                                    Litości!

• taziuta Re: Ja Tobie? Znowu mamy międlić to samo? 06.05.10, 03:54
                                                    ave.duce napisała:

> Litości!

Drzewko się wygło, więc nie wiem, do jakiego postu ten post,
                                                    ale w razie jeśli mnie prosisz o litość, to mam jej dla Ciebie tyle
                                                    samo co Ty dla mnie miałaś, przez rok...

Za rok Ci odpuszczę, Ave, znaj me dobre serduszko! :)
                                                  • ave.duce Chodziło o co innego, nie zrozumiałeś znowu ;) 06.05.10, 03:59
                                                    ...O to chodziło...

• marouder.eu Hieniu! 06.05.10, 03:35
                                                    ..bo to sie czasem myli potem z imonami, a ten jest po prostu Hieniu!
                                                  • ave.duce Żeby Ci się nie pomyliło z nowym nickiem 06.05.10, 03:43
                                                    starego znajomego.

• marouder.eu Nie pamietam dobrze, ale Karola Juliana sam... 06.05.10, 03:52
                                                    ..zdaje sie banowalem..
                                                  • ave.duce Re: Nie pamietam dobrze, ale Karola Juliana sam.. 06.05.10, 03:56
                                                    Taziutę banowałeś.
                                                    Karola.Juliana (Taziutę w kostiumie klauna) ja albo Gat.

Nieważne.

• marouder.eu Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 02:36
                                    Nic tu nie dzieje sie podlego, poza Hienkiem, wystepujacym jako gospodarz!
                                    • ave.duce Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 02:41
                                      Pan Henryk jest tutaj TYLKO forumowiczem, tak było, jest i będzie.

• marouder.eu Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 03:06
                                        Powiedzmy, m.in dlatego nie jestem tu juz adminem a i forumowiczem bede raczej
                                        rzadkim:)
                                        • ave.duce Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 03:13
                                          Twoja decyzja, no comment.

• marouder.eu Swietnie:) 06.05.10, 03:26
                                            Bron dalej tego mendy:) Hieniek uber alles:)
                                            • ave.duce Re: Swietnie:) 06.05.10, 03:29
                                              Nikogo nie bronię.
                                              Po prostu nie rozumiem tego, co robisz.
                                              Ale w końcu nie muszę.

• taziuta Re: Swietnie:) 06.05.10, 03:38
                                                ave.duce napisała:

> Nikogo nie bronię.
                                                > Po prostu nie rozumiem tego, co robisz.
                                                > Ale w końcu nie muszę.

Ale, w razie gdybyś pewnego dnia zechciała zrozumieć otaczający Cię
                                                świat, wal do mnie jak w dym. Chętnie Ci wytłumaczę, po starej
                                                znajomości. ;)
                                                • ave.duce Jak nazwać kogoś takiego? Namolny? 06.05.10, 03:45
                                                  Może ktoś wymyśli dla Ciebie lepsze określenie.

• taziuta I kto to mówi? :) 06.05.10, 11:04
                                                    ave.duce napisała:
                                                    Re: Jak nazwać kogoś takiego? Namolny?

To Twoje zdanie. Obrzucając kogoś wyzwiskami
                                                    Autor: ave.duce☺ 06.05.10,

zamiast wymiany argumentów, czujesz się lepiej?

Obrzucać kogoś wyzwiskami wolno Ave, jedynie, prawda, Ave? ;)

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,111023741,111033789,To_Twoje_zdanie_Obrzucajac_kogos_wyzwiskami.html

Dzień dobry :)
                                                    W razie gdy pewnego dnia zechcesz mnie jednak przeprosić,
                                                    pisz na priva, coby nie otwierać od nowa tego tematu na forum.
                                                  • ave.duce Spadaj! 06.05.10, 11:07
                                                  • olga_w_ogrodzie Re: I kto to mówi? :) 06.05.10, 12:52
                                                    taziuta napisał:

> Obrzucać kogoś wyzwiskami wolno Ave, jedynie, prawda, Ave? ;)

oj Taziuto.
                                                    rano poczytałam trochę, jak Ty nocnie Ave wyzywałeś.
                                                    a skoro to robiłeś i wisi nadal, to znaczy, że Ci pozwolono.

a tak w ogóle - szkoda.
                                                    naprawdę szkoda.

• taziuta Re: Przeciez wiesz, ze to, co byloby mozliwe.. 06.05.10, 03:07
                                        ave.duce napisała:

> Pan Henryk jest tutaj TYLKO forumowiczem, tak było, jest i będzie.

A on o tym wie? :)
                                        • marouder.eu Nie wie, skubany, ale ja mam... 06.05.10, 03:20
                                          .dziwna wlasciwosc, ze nawet taki Hieniak zaczyna mi wierzyc, gdy cos mu
                                          komunikuje: Co zakomunikowac Hienkowi?
                                          • ave.duce Zakomunikuj na razie Taziucie, żeby spadał spać. 06.05.10, 03:23
                                            Proszę.
                                            • marouder.eu Ziutka wie, co ma wiedziec, a co Hienkowi? 06.05.10, 03:50
                                              Powiedziec temu robaczywemu tiulowi, by sie w koncu odtentegowal od forow
                                              politycznych? Czy jeszcze panie maja zludzenia, co do jego belkotliwej osoby?
                                              Aaa, AndrZejki jeszcze robia na Paniach wrazenie?
                                              • ave.duce Re: Ziutka wie, co ma wiedziec, a co Hienkowi? 06.05.10, 04:04
                                                Zdaje się, że Ziutka wie zi0br0 ;)

ps. takie samo prawo ma tutaj pisać Pan Henryk jak inni. Mam Ci przytoczyć Twoje
                                                własne słowa? Mądre nad wyraz?

• marouder.eu Nie ma czegos takiego jak "pan henryk"! 06.05.10, 04:08
                                                  ..moze kiedys byl, ale sie zmyl. Od dawna jest hieniak, scierwnik, nic nadto
                                                  • taziuta Re: Nie ma czegos takiego jak "pan henryk"! 06.05.10, 04:15
                                                    marouder.eu napisał:

> ..moze kiedys byl, ale sie zmyl. Od dawna jest hieniak, scierwnik,
                                                    > nic nadto

Nie po drodze mi z Tobą, Maruda, jak wiesz, ale przyznam,
                                                    że dobrze go określiłeś. ;)
                                                  • ave.duce To Twoje zdanie. Obrzucając kogoś wyzwiskami 06.05.10, 04:16
                                                    zamiast wymiany argumentów, czujesz się lepiej?
                                                    Takie wyzwiska niczego nie zmienią.
                                                    Twoi nowi "przyjaciele" robią to lepiej >
                                                    w białych rękawiczkach i przez słomkę.

• marouder.eu O Hieniaku nie trzeba ani w rekawiczkach.. 06.05.10, 04:22
                                                    ..ani ze slomka:)
                                                  • ave.duce Nie porozumiemy się. Bywa. 06.05.10, 04:30
                                                    Szkoda, ale cóż. Taki lajF.

Sprostujesz
                                                    kłamstwa
                                                    Taziuty
                                                    , czy nie?

Zresztą wisi mi to. Dobranoc po raz enty ;)

• taziuta Re: Nie porozumiemy się. Bywa. 06.05.10, 04:33
                                                    ave.duce napisała:

> Szkoda, ale cóż. Taki lajF.
                                                    >
                                                    > Sprostujesz

> kłamstwa Taziuty

czy fałsz Ave? ;)
                                                  • manny-jestem Re: Nie ma czegos takiego jak "pan henryk"! 06.05.10, 18:41
                                                    Czytam tak sobie ten watek na lunchu i zastanawilo mnie wlasnie jak to powoli
                                                    Maruderze dochodza do Ciebie moje argumenta zarowno polityczne jak i w kwestiach
                                                    osobistych. Nie mozna tak bylo od razu :)
                    • vargtimmen Re: Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 00:30
                      taziuta napisał:

>
                      > Pozwolisz, że zanim na to pytanie odpowiem, przekonam się najpierw
                      > ile razy gotów je jesteś powtórzyć, przy braku odpowiedzi? ;)

Oj zwykle ma powtarzalność lepszą od pneumatycznego młota, ale dziś nader wolno
                      to idzie, pewnie trunki słabe.

Taziu, zamiast strzępić język po próżnicy, napijemy się czegoś, a wszystkim
                      cieciom tego świata puścimy coś sentymentalnego, co by się na kulturalnie zaprawili

www.youtube.com/watch?v=KlUAopi7W-E&feature=related
                      Dobranoc :)
                      • henry-k-log Re: Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 00:42
                        varguuśśśś-rycerzyku, co z wybrankOm twOm paczulkOM? ty wino spijasz ziutce z
                        varg, a Una sama w małej czarnej cięęę, cielę wyczekuje:)
                        • taziuta Re: Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 00:59
                          henry-k-log napisał:

> varguuśśśś-rycerzyku, co z wybrankOm twOm paczulkOM? ty wino
                          > spijasz ziutce z varg, a Una sama w małej czarnej cięęę, cielę
                          > czekuje:)

Nie jesteś Heniu cieciem? No to nie było do Ciebie! ;)
                          • henry-k-log Re: Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 01:05
                            ty,ziuta doprawdy masz twardy tyLek do skopania, obedwa z vargusiem długo tak
                            nieproszeni poPiSywać na Dworum będziecie się?
                            • taziuta Re: Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 01:08
                              henry-k-log napisał:

> /.../ obedwa z vargusiem długo tak
                              > nieproszeni poPiSywać na Dworum będziecie się?

Zadaj to pytanie Gat, nie mi, Heniu. Ona tu rządzi, nie Ty. :)
                              • henry-k-log Re: Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 01:13
                                prostak ześ ziutek, Tylu już ci Forumowiczów na Dworum dawało do zrozumienia, że z vargusiem jesteście tu graty-personalne, nie dociera?
                                • taziuta Re: Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 01:22
                                  henry-k-log napisał:

> prostak ześ ziutek, /.../ nie dociera?

Nie Heniu, nie dociera. Obserwujemy Twoje wykwintne maniery,
                                  i nijak się z tą Twoją definicja zgodzić nie możemy, czemuś,
                                  w każdym razie, na tle... ;)
                          • vargtimmen Re: Pozwolisz, że? :) 06.05.10, 01:08
                            taziuta napisał:

> Nie jesteś Heniu cieciem?

No coś Ty, niech Ci szata nie przesłania manier i człowieka ;)))
                        • vargtimmen Finalnie rzecz ujmując 06.05.10, 02:09

Śliski jesteś strasznie Heniu, i chamski najbardziej wobec kobiet, co znamionuje
                          mierność, słabość i tchórzostwo i skłonności do podłości. Jaki dwór, taki cieć.
                          • marouder.eu Zebys wiedzial.. 06.05.10, 02:26
                            ..gdym jeszcze posiadal forum "Wszystkie koty Pani Giwi", poklocilem sie z
                            Hienkiem o to, ze wyzywal kobiety, Hieniek po tym jak odszedl z forum, napisal
                            do mnie, bym znalazl jakas formule, by mogl nan wrocic:)
                            • vargtimmen Re: Zebys wiedzial.. 06.05.10, 02:36
                              marouder.eu napisał:

> ..gdym jeszcze posiadal forum "Wszystkie koty Pani Giwi", poklocilem sie z
                              > Hienkiem o to, ze wyzywal kobiety, Hieniek po tym jak odszedl z forum, napisal
                              > do mnie, bym znalazl jakas formule, by mogl nan wrocic:)

Wcalę się nie dziwię, przecież widać, kto zacz. To, zresztą, praktycznie bez
                              znaczenia, niech się tu pławi, byle się nie naprzykrzał.
                              • marouder.eu Nie naprzykrzal? 06.05.10, 03:04
                                jedyne co umie i lubi, to naprzykrzac sie..Prawde mowiac, nie chce sobie
                                wyobrazac, czego Paniom brakuje, ze znosza zachowania tego czlowieka i maja je
                                za mile:/
                                • ave.duce Marouderze, może wystarczy? 06.05.10, 03:15
                                  Poczytaj sobie odpowiednie posty. Lektura powinna Cię uspokoić.

• marouder.eu W czym uspokoic? 06.05.10, 03:32
                                    Hienka masz na skladzie? Masz! wypowiada sie jak wlasciciel forum?
                                    Jesli tak jest, to miej do siebie pretensje, Ave:
                                    Bo to Hieniek powinien mnie znac, a nie ja Hienka i wiedziec, ze mu paru rzeczy
                                    nie podaruje:)
                                    • ave.duce Idźcie sobie obaj na "ławkę" i tam 06.05.10, 03:41
                                      się okładajcie kijami, ile wlezie.
                                      Na FzD nie musicie tego robić > obaj teraz jesteście zwykłymi forumowiczami. Ty chcesz być tym, który rozwali to forum?

Be my guest!

ps. jesteś forumowym masochistą czy sadystą?

• marouder.eu Nie rozwale forum.. 06.05.10, 03:56
                                        ..na co i po co?
                                        Trzyma sie, choc parada Hienkow, jaka mial tu miejsce po tragedii nie w smak mi.
                                        • ave.duce Re: Nie rozwale forum.. 06.05.10, 04:05
                                          Twoja wrażliwość mnie poraża.

• marouder.eu Prawda? 06.05.10, 04:24
                                            Widziec jak dawne twoje forum zamienia sie w trolle zerowisko:)
                                            • ave.duce Tak? No to co tu jeszcze robisz? 06.05.10, 04:33
                                              Zdradzisz mi, kto jest trollem, bo nie jestem taka biegła w rozpoznawaniu trolli
                                              jak Ty.
                                              Będę wdzięczna.

:P
                                      • taziuta Re: Idźcie sobie obaj na "ławkę" i tam 06.05.10, 04:00
                                        ave.duce napisała:

> ps. jesteś forumowym masochistą czy sadystą?

A Ty, Ave?
                            • manny-jestem Re: Zebys wiedzial.. 06.05.10, 18:43
                              Tylko ze najpierw zdazyles mnie wywalic jak jedna z nich wzialem w obrone :)
            • ave.duce Chyba coś Ci się pomieszało > FzD 05.05.10, 23:34
              to nie Twoje forum. Nie masz dostępu do informacji.
              Złagodzę nieco swoją ocenę > jesteś w błędzie. Lepiej?

• tojajurek Ziutku :) 05.05.10, 23:59
                Nie indycz się, bo nie ma powodu, no chyba że Ci koty wtroiły
                kolację, a Żona wypiła ostatnie piwo. Ave pisze prawdę akurat.
                Wiesz, że Ci dobrze życzę i nie należę do żadnej kliki, klaki czy
                kloaki - więc pogódź się z rzeczywistością, napisz "sorry" i znajdź
                jakiś wesoły temat na nadchodzący czwartek.
                • taziuta Re: Ziutku :) 06.05.10, 00:06
                  tojajurek napisał:

> /.../ więc pogódź się z rzeczywistością, napisz "sorry" i znajdź
                  > jakiś wesoły temat na nadchodzący czwartek.

Chętnie napiszę sorry, jeśli tylko wytłumaczysz mi za co...

Ave kłamie, o czym zapewnie nie wiesz, bo nie widziałeś znikających
                  postów, lub nie zwróciłeś uwagi na ich pojawienie się, a potem
                  znikanie. Brnie, licząc na sympatię tubywalców, i jak widzę,
                  słusznie czyni, ze swojego punktu widzenia. Co, w sumie,
                  nie ma większego znaczenia, bo to bździny, w sumie. :)

Tak, że w sumie nie ma sprawy. Przepraszam, i tematu nie będę
                  kontynuował. :)
                  • blind_as_a_bat Ave nie kłamie. Zapamiętaj to sobie raz na zawsze 06.05.10, 00:18
                    i oby to był ostatni raz.
                    Pilnuj swojego nosa i swojego 'pozamiatanego' forum.
                  • tojajurek Re: Ziutku :) 06.05.10, 00:23
                    Pewnie, że nie warto tracić czasu i nerwów na zbędne przepychanki.
                    A w kwestii, którą poruszasz, to ja sam sygnalizowałem kilkukrotnie
                    zjawisko znikających postów, które się po jakimś czasie znienacka
                    pojawiają. Nawet o tym dyskutowaliśmy tu, bo w pewnym momencie
                    zacząłem podejrzewać, że mnie nie lubią, albo jestem za nudny.
                    Wyszło jednak na to, że to jest niezawiniona przez nikogo
                    zwichrowana czasoprzestrzeń foruma, czyli niewyjaśnione zjawisko (a
                    może nawet jakiś niewielki pieprzony cud, bardzo pożądany tu i
                    ówdzie).
                    Tak więc myślę, że sprawa się wyjaśni i nie ma żadnych elementów
                    spiskowych.
                    A o cudach napiszę jutro osobno, bo mi to po głowie chodzi, jakby
                    już nie miało gdzie łazić.
                    Poklep koty i idź spać.
                    • taziuta Re: Ziutku :) 06.05.10, 00:49
                      tojajurek napisał:

> Poklep koty i idź spać.

Ech, gdyby to było takie proste...
                      Posłali mnie po dulary, bo nie sprawdziła się nasza spekulacyja,
                      że będą tanieć (przez tych Greków, skubanych!), a one rosną, i nie
                      wytrzymalim. A jak już dupę z domu ruszylim, to i wino kupilim.
                      A przy okazji whisky dla ojca, bo mu się skończyła.

No ale czemuś mu w porę nie zanieślim, i sami osuszamy.
                      Sam rozumiesz... :(
    • marouder.eu Od miesiecy nie mam nic wspolneg z FzD.. 06.05.10, 01:27
      ..po jak zwykle niebanalnym wykwicie Hienka, na ktory nigdy bym sobie jako admin
      nie pozwolil, chyba sie zorientowales:)
      • taziuta Re: Od miesiecy nie mam nic wspolneg z FzD.. 06.05.10, 01:33
        marouder.eu napisał:

> ..po jak zwykle niebanalnym wykwicie Hienka, na ktory nigdy bym
        > sobie jako admin nie pozwolil, chyba sie zorientowales:)

Wiem, że nie masz. Henio to bawidamek.
        Nie jestem damą, więc nie rozumiem co je tak w nim tak bawi,
        ale pewnie nie muszę. ;)
        • taziuta Re: Od miesiecy nie mam nic wspolneg z FzD.. 06.05.10, 01:35
          taziuta napisał:

> Wiem, że nie masz. Henio to bawidamek.
          > Nie jestem damą, więc nie rozumiem co je tak w nim tak bawi,
          > ale pewnie nie muszę. ;)

Zapomniałem dodać, że jak im z nim tak dobrze, to dobrze im tak! :)
          • marouder.eu Masz tzw sluszna racje:) 06.05.10, 01:41
            Skoro Panie odnajduja sie w jego belkocie, jakaniu sie i obslinianiu, niech im
            bedzie. Na zdrowie:)
            • vargtimmen Re: Masz tzw sluszna racje:) 06.05.10, 01:49
              marouder.eu napisał:

> Skoro Panie odnajduja sie w jego belkocie, jakaniu sie i obslinianiu, niech i
              > m
              > bedzie. Na zdrowie:)

Owszem.

A mnie się przypomina cytat: "podobne cieszy się podobnemu".
              • taziuta Re: Masz tzw sluszna racje:) 06.05.10, 02:05
                vargtimmen napisał:

> A mnie się przypomina cytat: "podobne cieszy się podobnemu".

Hmm, nie wiem czy nie przegięliśmy?
                Panie jutro/dzisiaj będą zapewne ciut pissed off :)
                • vargtimmen Re: Masz tzw sluszna racje:) 06.05.10, 02:11
                  taziuta napisał:

> vargtimmen napisał:
                  >
                  > > A mnie się przypomina cytat: "podobne cieszy się podobnemu".
                  >
                  > Hmm, nie wiem czy nie przegięliśmy?
                  > Panie jutro/dzisiaj będą zapewne ciut pissed off :)

Wiesz, "pan Heniu", robiący tu za gospodarza, nie takie rzeczy wyprawiał, z
                  pełną aprobatą Pań.
      • ave.duce Re: Od miesiecy nie mam nic wspolneg z FzD.. 06.05.10, 02:03
        Fakt. Nie masz.

Masz nowych przyjaciół. Gratuluję.

• taziuta Re: Od miesiecy nie mam nic wspolneg z FzD.. 06.05.10, 02:06
          ave.duce napisała:

/.../
          > Masz nowych przyjaciół. Gratuluję.

Ach, czyżbym wyczuwał tu zranioną miłość?! ;)
          • ave.duce Re: Od miesiecy nie mam nic wspolneg z FzD.. 06.05.10, 02:10
            Ach, nie sądź innych według siebie.

Zdejmuję z nad Ciebie parasol ochronny, o który mnie proszono.
            Chcesz wojny? Będziesz ją miał.
            • taziuta Re: Od miesiecy nie mam nic wspolneg z FzD.. 06.05.10, 02:51
              ave.duce napisała:

> Chcesz wojny? Będziesz ją miał.

Paradne! :)

Nie doruwnując Twemu poziomu, odpuszczam.
              Miłego dnia, Ave, the zła. :)
              • ave.duce Re: Od miesiecy nie mam nic wspolneg z FzD.. 06.05.10, 02:52
                Uniżenie dziękuję.

• marouder.eu Nie! Nie mam po prostu niczego wspolnego.. 06.05.10, 02:13
          ..z Hienkiem:)
          • ave.duce Ok, przyjęłam do wiadomości ;) 06.05.10, 02:19
            Około dwóch miesięcy, tak?
            Zresztą nie moja sprawa.

• marouder.eu Nie! Nie mam z nim od dawna niczego.. 06.05.10, 02:31
              ..wspolnego, to oslizly matol. Co, do jakiej dyskusji kiedy wniosl?
              Ze jaka sie?
              maloz to ludzi sie jaka?
              • ave.duce Re: Nie! Nie mam z nim od dawna niczego.. 06.05.10, 02:37
                @
                • marouder.eu Re: Nie! Nie mam z nim od dawna niczego.. 06.05.10, 02:59
                  Odpisalem, choc kazdy zna moje wybryki z Hienkiem. Wstyd mi. Sadzilem, ze toto
                  ,jak ja, bawi sie, ze stosuje jakas konwencje. Otoz nie. Okazal sie histerykiem
                  i psychopata skoncentrowanym na sobie..Robta z nim, co chceta:)
                  • ave.duce Marouderze, dzięki za @. 06.05.10, 03:07
                    Pozdrawiam i dobranoc.
                  • ave.duce Co Ty na to, Marouderze? 06.05.10, 04:26
                    forum.gazeta.pl/forum/w,89075,111033774,111033774,Co_by_byla_pelna_jasnosc_.html
                    To gówno wisiało tutaj przez rok. I, zależnie od humoru autorki,

Prawda to czy fałsz?

• marouder.eu Wisialo i coz? 06.05.10, 06:47
                      Mozesz sobie Ziutka mnie winic. Nigdy nie krylem sie z tym, ze po eksperymentach
                      w rodzaju forow Swini, chetnie odetchne powietrzem bez niego, Womanoff oraz
                      ciebie i Hummera.
                      • ave.duce Re: Wisialo i coz? 06.05.10, 11:10
                        Nie mieszaj materii, chodzi o WISZENIE >

TY banowałeś taziutę, ja > hummera, zgadza się?

• taziuta No, ale znikający link dodano całkiem niedawno. :) 06.05.10, 15:41
                          ave.duce napisała:

> Nie mieszaj materii, chodzi o WISZENIE >
                          >
                          > TY banowałeś taziutę, ja > hummera, zgadza się?

A nie zgadza Ci się, że po tym jak Ci podpadłem Avatarem,
                          dałaś link do tego oryginalnego wątku założycielskiego?

Niedawno ten link znikł, by znowu się wczoraj czy przedwczoraj
                          pojawić, gdy ponownie Ci czymś podpadłem. Zdecyduj się wreszcie,
                          czy chcesz uchodzić za normalną osobę, czy nie?... :)
    • taziuta No właśnie! 06.05.10, 04:42
      taziuta napisał:

> Przyswoiłem info z kolejnego (zgubiłem już rachubę, którego;))>
      > wątku założycielskiego niniejszego forum, i dlatego zakładam
      > osobny wątek, z uprzejmym, pokornym, i grzecznym zapytaniem - kto
      > tu moderuje, jeśli to nie tajemnica? :)

Straszna to musi być tajemnica, skoro admini tego forum wybrali
      konfrontację, zamiast zwykłej, prostej odpowiedzi, na me pytanie...
      • ave.duce No właśnie! Znowu łżesz > 06.05.10, 04:45
        forum.gazeta.pl/forum/w,89075,111023741,111024095,Re_Przyswoilem_.html
        Re: Przyswoiłem! ;)
        Autor: szop-papracz 05.05.10, 21:43

Szop Ci powie po starej znajomości : Xenofant.
        • taziuta Brniesz dalej... 06.05.10, 15:34
          ave.duce napisała:
          Re: No właśnie! Znowu łżesz >

> Re: Przyswoiłem! ;)
          > Autor: szop-papracz 05.05.10, 21:43
          >
          > Szop Ci powie po starej znajomości : Xenofant.

Szop użył wybiegu, by nie odpowiedzieć na moje pytanie,
          bo ja nie pytałem o zbiorowy nick założycieli forum, lecz o to,
          kto tutaj robi za moderatorów.

Szop zażartował, ale Ty powyższym postem udowadniasz, że kłamiesz
          z premedytacją, i jeszcze mnie łgarzem nazywasz, żałosne.
          Nie rozumiem, dlaczego tak postępujesz...

Musi to być rzeczywiście straszna tajemnica, skoro tak brniesz. ;)
          • ave.duce Namolny jesteś i tyle. I nachalny. 06.05.10, 15:49
            Tak naprawdę, NIC Ci do TEGO forum.
            I na tym poprzestanę.

Zajmij się swoimi forami, a nas, mnie i Gat, zostaw łaskawie w spokoju. Nie
            dlatego, że masz inne od moich poglądy, ale dlatego, że jesteś awanturnikiem bez
            honoru.
            Nie znajduję niczego, co przemawiałoby za dalszą wymianą postów.
    • gat45 Ciiiiiiiiicho, do jasnej cholery !!!!! 06.05.10, 15:53
      Dorośli ludzie :((((((((((
      • taziuta Re: Ciiiiiiiiicho, do jasnej cholery !!!!! 06.05.10, 16:05
        gat45 napisała:

> Dorośli ludzie :((((((((((

OK, przepraszam. Nie wiedziałem, że pytanie o moderatorów jest nie
        na miejscu. Już nie będę, o to pytać. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka