gat45 26.05.10, 15:26 Czy powinno się powiedzieć Platiniemu i jego z przeproszeniem Fifie, żeby sobie zabrali swoje zabawki i pozwolili Polsce lizać powodziowe rany w spokoju ? Odbudowywać się pod kątem mieszkańców, a nie igrzysk ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Re: Euro 2012 - jak myślicie 26.05.10, 15:32 Szanowna Pani Prezydent Na fali powodzi moglibyśmy załatwić parę ważnych spraw: - zrezygnować z organizacji mistrzostw europy w piłkę kopaną - wypowiedzieć niekorzystny dla Polski konkordat - zmienić prawo ubezpieczeniowe - zmienić prawo o zamówieniach publicznych - zmienić prawo ekologiczne itd itp Ja mogę tak długo ;) Odpowiedz Link
remez2 Re: Euro 2012 - jak myślicie 26.05.10, 15:34 gat45 napisała: > Czy powinno się powiedzieć Platiniemu i jego z przeproszeniem Fifie, > żeby sobie zabrali swoje zabawki i pozwolili Polsce lizać powodziowe > rany w spokoju ? Odbudowywać się pod kątem mieszkańców, a nie > igrzysk ? Moim zdaniem tak. BTW - do dzisiaj nie wiem po co nam to EURO. No, ale jak A. Kwaśniewski chciał urządzać Zimowe IO w Zakopanem. Odpowiedz Link
humbak Re: Euro 2012 - jak myślicie 26.05.10, 15:42 Biorąc pod uwagę że większość inwestycji już jest w realizacji, niebardzo ma to sens. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Euro 2012 - jak myślicie 26.05.10, 15:47 Taka impreza? Hmmm.. trudna sprawa, wydaje mi się, że jednak nie, chociaż do miłośników piłki kopanej nie należę. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Euro 2012 - jak myślicie 26.05.10, 23:26 Nie panikuj, Gat, z tą powodzią.Powódź jak powódź, trochę nas to będzie kosztowało, ale to nie koniec Polski. Koniecpolski. Trzeba będzie parę wiosek odbudować, Zenek poda cegłę i będzie po wszystkim. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Euro 2012 - jak myślicie 27.05.10, 00:02 Myślę, że bez takiego kopa w zadek nawet za 50 lat nie wybudowalibyśmy tych wszystkich autostrad i stadionów. Więc z tego punktu widzenia organizacja Euro jest przejawem wyjatkowo pożytecznej głupoty. Odpowiedz Link
gat45 A co jeszcze na tych stadionach będzie można 27.05.10, 16:04 robić oprócz kopania piłki ? Koncerty ? Czy choćby inne zawody sportowe, np lekkoatletyczne ? Bo jak nie, to właściwie po członek męski rozrodczy Polsce te stadiony ? Odpowiedz Link
inna57 Re: A co jeszcze na tych stadionach będzie można 27.05.10, 16:49 Właśnie w tym problem że te stadiony to tylko do piłki kopanej. O żadnej ani lekkiej ani ciężkiej atletyce nie będzie tam mowy. Ale co tam stać nas, najwyżej po ME przerobi się je na targowiska. W Warszawie już wiedzą jak to się robi ;) Odpowiedz Link
humbak Re: Już wiem !!!!!!!! 27.05.10, 18:37 Że monarchistka to jeszcze rozumiem, ale papistka?! Skandal! Chyba czas na zamach stanu;P Odpowiedz Link
gat45 B814 do centrali ! Roger ! 27.05.10, 18:49 Wykryto mnie. Placówka spalona. Czekam na ewakuację powtarzam czekam na ewakuację. Over. Odpowiedz Link
humbak Re: B814 do centrali ! Roger ! 27.05.10, 18:59 Rożeeer? I to frącuska papistka. Sacre Bleu! Gorzej być nie może:) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A co jeszcze na tych stadionach będzie można 27.05.10, 18:54 inna57 27.05.10, 16:49 Właśnie w tym problem że te stadiony to tylko do piłki kopanej. O żadnej ani lekkiej ani ciężkiej atletyce nie będzie tam mowy. Ale co tam stać nas, najwyżej po ME przerobi się je na targowiska. W Warszawie już wiedzą jak to się robi ;) --- o - to, to ! nic dodać i nic odjąć. Święte słowa i mądre. ja siem pod tym podpisujem, jeżeli autorka dozwoli. Odpowiedz Link
inna57 Re: A co jeszcze na tych stadionach będzie można 27.05.10, 19:28 Autorka i owszem pozwala. A i okazja na krzewienie przyjaźni z sąsiadami przednia będzie ;) Odpowiedz Link