trzecikot 01.06.10, 19:44 Kąkórs na bluzg. Bluzg miesiąca, bluzg roku. bluzg IV RP etc. Obiektywnie i bezstronnie i w ogóle wystawiam swoją kandydatóórę: 509.utnij.net Taki autolans ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Kąkórs 01.06.10, 21:17 a ja dziś powiedziałam już na "k", na "j" i że "ja pierdolę". zostało mi jeszcze jedno na "p" i się nie zawaham użyć, jak mnie złapie słuszny gniew. ja pierdolę. istnieją tacy ludzie ? bym nie uwierzyła, ale sama widziałam. jak nie popalam już, to se wziąć sztacha muszę teraz. od małego nigdy nie palić i na lata stare się dopiero dobierać do waniliowego slima, to już doprawdy zakrawa. wszystko przez Damę Kier. Odpowiedz Link
magdolot Re: Kąkórs 01.06.10, 21:29 Kiedyś rodzina usiłowała wychować mój obmierzły jęzor za pomocą kar pieniężnych 2 zeta do świnki. Odechciało im się, gdy żądali 2 zeta za rzuconą mimochodem kurew, a ja pańskim gestem uiszczałam dychę i dorzucałam jeszcze 4 kurwy w namaszczonym skupieniu na dykcji. Ty się nie ograniczaj, bo to działa odwrotnie! A barokowy bluzg 3 miau przyprawił mię o rozważenie pierwszego w życiu pampersa. Niewiele brakowało! Odpowiedz Link
ave.duce Kąkórs > zglaszam oficjalnie Olgę_w_ogrodzie 01.06.10, 21:54 Oto cytat: jebana .... kurwa pierdolona mać ... ja pierdolę ps. to jest trzon główny i uzupełnienia w awangardzie i ariergardzie. Nie każdy jest tak sprawny, jak założyciel mątku, żeby od razu ciurkiem ;) :p Odpowiedz Link
witekjs Re: Kąkórs 02.07.10, 12:17 Opowiem radziecką anegdotę. Na Kamczatce w Sovchozie zebranie POP, z Prelegentem z KC Partii "Budiem razgawariwat' ob liubvi". Kak izwiestno, suszczestwujut czetyryie liubvi. 1. Liubov żenszczyny k mużczynie, wsie znajut. 2. Żenszczyny k żenszczynie, wstreczaietsja na Zapade 3. Mużczyny k mużczynie, nie redko bywaiet na Kavkaze... 4. I samaja cziudesnaja !! samaja dorogaja !! - Liubov Partii k Narodu i Naroda k Partii !!! Kto to podnjał ruku s vaprosom !!!??? Tri piervyie ponimaiem. Możete, praszu skazat' ob etoj czetvertoj liubvi? Kto, kavo jebjot??" Odpowiedz Link
witekjs Re: Kąkórs 02.07.10, 18:56 Spasiba ;) Doskonale pamiętam jak mi to, tam opowiadano. Teraz przypomniało mi się,jak widzisz, kiedy widzę pewną partię... Witek Odpowiedz Link