titerlitury 23.06.10, 10:28 za zaproszenie do tego elitarnego grona :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Musze Cię zmartwić > tu jest ŁŻEelita ;) 23.06.10, 11:09 Witaj! Czuj się jak u siebie > polecam lekturę tego forum.gazeta.pl/forum/w,89075,104051412,104051412,Forum_ze_Dworum_otwiera_swoje_podwoje.html (Pan Marouder.eu opuścił nas jakiś czas temu jako 1/3 Xenofanta). a zwłaszcza tego > forum.gazeta.pl/forum/w,89075,104051412,104051523,OBWIESZCZENIE.html Witam serdecznie w imieniu (dwugłowego) Xenofanta! Odpowiedz Link
lackzadek Re: Musze Cię zmartwić > tu jest ŁŻEelita ;) 23.06.10, 11:36 Pozwolę sobie zełgać! Dzińdybry! Odpowiedz Link
ave.duce A Dama wykrakała i znikła! 23.06.10, 11:56 Od pewnego czasu, w związku z niespodziewaną całkowitą zmianą skóry (wylinką?) przez prezesa Kaczyńskiego, dręczy mnie egzystencjalne pytanie: gdzie stoję?Czy nadal tkwię tam, gdzie ZOMO, czy może siła jakaś nadprzyrodzona przeniosła mnie w godne miejsce przy Jarosławie Kaczyńskim? Może nawet stoję przy nim tuż przy minister Jakubiak? A gdzie stoi ZOMO? Może całe ZOMO przeniosło się do prezesa i jest teraz w porzo? A co jest teraz tam, gdzie stało ZOMO? Kto tam stoi? Czy może się tam przeniósł Jarek z całym Pisem i tam jest teraz samo dobro? No dręczą mnie i dręczą te okrutne watpliwośi i choć mam świadomość, że trzeba iść lepsze jutro budować, to jak tu iść, kiedy żeby iść, trzeba najpierw stanąć, a jak tu stanąć, kiedy nie wiadomo gdzie? Siedzę więc w rozterce i czekam - może mi kto świat nagle odmieniony objaśni? Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: A Dama wykrakała i znikła! 23.06.10, 12:34 To proste Wodzowa, stój na swoim miejscu czyli tam gdzie dotąd stałaś. Odpowiedz Link
ave.duce A....... co z tym? Wszak aktualne! 23.06.10, 12:43 ... i nie tylko ... ... bo to też!... ps. wracam za dwie godziny ;) :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: A....... co z tym? Wszak aktualne! 23.06.10, 12:52 ave.duce napisała: A jaka chcesz być? Bądź se jaka chcesz :) > ... i nie tylko ... > > ... bo to też!... > > ps. wracam za dwie godziny ;) > > :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: A....... co z tym? Wszak aktualne! 23.06.10, 12:53 No i dalej się nie daj, po prostu "róbmy swoje". Ad. ps. Wracam jutro. Może. Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: A....... co z tym? Wszak aktualne! 23.06.10, 13:29 Ale wtopa! Spóźniłam się i tu. Odpowiedz Link
gat45 Re: Chciałam przywitać się i podziękować 23.06.10, 11:53 Witaj i czuj się dobrze z nami :))) Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Chciałam przywitać się i podziękować 23.06.10, 13:02 titerlitury napisała: > za zaproszenie do tego elitarnego grona :) Ja elitą się nie czuję, do grona chyba nie należę, bo jestem z natury autsajderką. Ciebie pamiętam z Wnętrz mieszkań, które z upodobaniem czytałam i czytam do tej pory :) To już niestety nie te "Wnętrza" co kiedyś. Odpowiedz Link
gat45 Re: Chciałam przywitać się i podziękować 23.06.10, 13:05 To się świetnie słada, bo tu sami autsajderzy grasują :))) Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Chciałam przywitać się i podziękować 23.06.10, 13:11 Grono autsajderów? Fajnie :))) Niestety musowo spadam do roboty, znaczy się pies chce pobiegać. Na razie. Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Chciałam przywitać się i podziękować 23.06.10, 13:30 Siema, Siostro! Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Chciałam przywitać się i podziękować 24.06.10, 09:18 Serwus Marchewko. Olaboga gdzie bywasz! Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Witaj, witaj, witaj! :-) 24.06.10, 07:24 We Dworze miała być demokracja, jest absolutyzm oświecony, a i tak każdy gada, co chce :-) Odpowiedz Link