aniavox 21.09.10, 18:07 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blind_as_a_bat Re: Hmmm ;) 24.09.10, 00:42 Dziękuję :-) W całkiem dobrym stanie ten 'Junak', a jeśli się przyłożyć do roboty, będzie cudeńko. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Naklejki ostrzegawcze... 01.10.10, 02:42 1. Na suszarce do włosów f-my Sears: "Nie używać podczas snu." 2. Na woreczku Fritos: "Możesz być zwycięzcą! Udział w konkursie nie wymaga zakupu. Szczegóły wewnątrz." 3. Na pudelku zupy Dial: "Sposób użycia: jak zwykłą zupę." 4. Na niektórych mrożonkach firmy Swanson: "Zalecany sposób przyrządzania: rozmrozić". 5. Na deserze Tiramisu, na spodzie pudelka: "Nie odwracać do góry dnem." 6. Pudding f-my Marks & Spencer: "Produkt będzie gorący po podgrzaniu." 7. Na pudelku od żelazka Rowenta; "Nie prasować ubrań na ciele." 8. Na leku przeciw kaszlowi dla dzieci: "Nie prowadzić samochodu ani nie obsługiwać urządzeń mechanicznych po zażyciu preparatu." 9. Na tabletkach nasennych Nyto: "Uwaga: może powodować senność" 10. Na większości pudelek lampek choinkowych: "Wyłącznie do użytku w pomieszczeniu zamkniętym lub na zewnątrz." 11. Na japońskim robocie kuchennym: "Nie używać w celu innego użycia." 12. Na orzeszkach ziemnych Sainsbury's: "Uwaga: zawiera orzeszki!" 13. Na pudelku orzeszków podawanym na liniach lotniczych American Airlines: "Instrukcja: 1. Otworzyć pudełko, 2. Jeść orzeszki" 14. Na kostiumie Supermana dla dzieci: "Włożenie tego kombinezonu nie umożliwi ci latania" Odpowiedz Link
scoutek Re: Naklejki ostrzegawcze... 01.10.10, 08:50 a ja mialam dezodorant, na ktorym bylo napisane, ze po uzyciu mam wywietrzyc pomieszczenie Odpowiedz Link
panidemonka Re: Naklejki ostrzegawcze... 01.10.10, 09:52 scoutek napisała: > a ja mialam dezodorant, na ktorym bylo napisane, ze po uzyciu mam wywietrzyc po > mieszczenie Nie był to przypadkiem muchozol? ;) > Odpowiedz Link
damakier1 Re: Naklejki ostrzegawcze... 01.10.10, 10:11 Na torebce herbaty ULUNG, jeszcze w peerelu: Matko, zaparzyłaś herbatę - sprawdź teraz, gdzie bawi się twoje dziecko. Czy aby nie na jezdni? Ładne jest też hasło reklamowe Herbatka Paracelsus czyści łagodnie nie przerywając snu. Odpowiedz Link
gat45 Leci w polskiej radiofonii reklama 01.10.10, 07:46 srodka na hemoroidy, która tak się kończy : bierz cośtam, cośtam - rezultaty widoczne już po dwóch tygodniach Odpowiedz Link