tw_wielgus Re: Wiem! Pierwszy! 21.01.11, 16:35 Adobe PhotoShop. Co do wersji nie jestem pewien. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wiem! Pierwszy! 21.01.11, 18:45 Dlaczego? Moim zdaniem prawidłowa. Gdzie się mogę odwołać od decyzji? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Nie, dla ułatwienia 21.01.11, 18:24 No sorki, ale napisane jest na obrazkach, że kamienie to są. I to żywe na dodatek. Odpowiedz Link
inna57 Re: Phiiiiiiiiii 21.01.11, 17:24 Wybacz Gat ale nie chodzi o to KTO to jest tylko CO to jest. Przypominam że w świetle obowiązującego u nas prawa zwierzę nie jest rzeczą. Niestety w naszym kraju żyje wielu osobników homo sapiens, sapiens które tego nie pojmują. Oczywiście w ten sposób nie piję do nikogo na tym forum, na którym są sami miłośnicy zwierzy przeróżnych tylko do tych osobników które dopuszczają się bezmyślnego barbarzyństwa wobec zwierząt, zaprzeczając tym samym swojej przynależności gatunkowej. Odpowiedz Link
gat45 Re: Phiiiiiiiiii x 2 21.01.11, 17:28 1. Podobizna kota 2. Podobizna psa hi,hi, hi... Jak ja się uprę, to czasem aż sama sobie się dziwię :))) Odpowiedz Link
inna57 Re: Dobrze, ale na czym namalowana ? n/t 21.01.11, 17:38 Ale z czego jest to podłoże ;) Odpowiedz Link
gat45 Re: Dobrze, ale na czym namalowana ? n/t 21.01.11, 17:45 Z Odpowiedniego Materiału. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Jeszcze jedna podpowiedź ;) 21.01.11, 17:44 poparłabym Humbaka. namalowane te zwierzaki na jajku. ściśnięte embrionalnie jakby. Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Zamiast zlewu, zagadka 21.01.11, 17:42 pisanka do wielkanocnego koszyczka? Odpowiedz Link
ploniekocica Jeszcze raz 21.01.11, 18:26 bo się głupio wkleiło i mi medal zabiorą. Kamienie!!! Jak sama nazwa wskazuje. Biblii nie czytali? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jeszcze raz 21.01.11, 19:00 Hi, I am Ernestina Gallina. I am an italian artist, I love to paint animals on rocks in a detailed, realistic style. On this site you will find a selection of my artworks , as well as great resources for learning rock painting and links to other sites that may be of interest. Please take the time to look at my hand painted rocks in the Galleries, check out my Rock Painting Lessons or watch my videos. Take advantage of my free rock painting projects. I hope you find something to interest you here. I would love you to sign my guest-book or e-mail me as feedback is very important to me as an artist. Thanks for your attention, Ernestina Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Jeszcze raz 21.01.11, 19:05 Kurczę no, nie sztuka wyguglić. Gugla nie tykłam ani paluchem. Mądrej głowie dość dwie słowie, proszpanstwa. Pietre i vive. Piotr zwany skałą, nespa? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Jeszcze raz 21.01.11, 19:08 I jeszcze chciałam dodać, że jestem równie przystojna jak inteligentna. Czyli wybitnie. I atrakcyjna niezmiernie tyż. A co! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jeszcze raz 21.01.11, 19:16 Dopisuję się do Twojego postu. Nie będę przepisywał. Jedynie zmienię koncówki na męskie, za pozwoleniem. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jeszcze raz 21.01.11, 19:14 Najpierw była ciemność a pózniej nadszedł google i wszystko stało się jasne. Mówisz nie sztuka? Nie zgodzę się, w tym gąszczu informacji wyszukanie czegokolwiek to jest sztuka. W tym akurat przypadku podpowiedziała sama Inna57. Nie trzeba było googlować wystarczyło być spostrzegawczym i to nie specjalnie spostrzegawczym. Odpowiedz Link
inna57 Gratuluję Ploniekocicy 22.01.11, 21:00 Doskonale odgadła i wyczuła "podstęp" w mojej zagadce. A dlaczego "zlew", bo dość mam już wszelkich dywagacji na temat ogólnie wszystkim znany. Poszukajmy wokół siebie czegoś bardziej radosnego, czego nie będziemy mieli ochoty wylać do zlewu jak skisłego mleka. Na początek skromna zapowiedź tego że zima w końcu kiedyś sobie stąd pójdzie Odpowiedz Link