Dodaj do ulubionych

Protestuję!

17.02.11, 17:26
Zostałem wzięty podstępem, niecnie wykorzystano moją niedyspozycję aby uzyskać moją zgodę na coś na do z całą pewnością zgody nie wyraziłbym gdybym był w sił pełni.
Dokonano brutalnego gwałtu na mej otwartości wobec świata.
Nie czytajcie nowego numeru NW, pod żadnym pozorem!
Obserwuj wątek
    • tw_wielgus Re: Protestuję! 17.02.11, 17:46

https://cien1917.republika.pl/images/cenzura.jpg
      • ave.duce Re: Protestuję! 17.02.11, 17:49
        per ROPUSZKO?! do Anwad?!
        • tw_wielgus Re: Protestuję! 17.02.11, 17:52
          Gdybym użył "ropuszki" w kontekście zielonym mogłabyś rzeczywiście nabrać podejrzeń, ale nic takiego nie miało miejsca.
          • ave.duce Re: Protestuję! 17.02.11, 18:04
            "w kontekście"?! > jeszcze tego by brakowało.
            • tw_wielgus Re: Protestuję! 17.02.11, 18:06
              Zatem skoro kontekst nie zaistniał, zdarzenie możemy traktować jako niebyłe, prawda?
              • ave.duce Re: Protestuję! 17.02.11, 18:14
                Jak nie, jak JEDNAK tak?!
                • tw_wielgus Re: Protestuję! 17.02.11, 18:28
                  Już w drugim zdaniu można przeczytać uzasadnienie aby nabrać pewności co do kontekstu.
                  Cytuję z pamięci: Doszło do zagrożenia bezpieczeństwa państwa...
                  • ave.duce Re: Protestuję! 18.02.11, 15:31
                    Których państwa? Nazwisko na poczatek!
                    • tw_wielgus Re: Protestuję! 18.02.11, 17:37
                      Nie mam pojęcia, nie interesujęsię polityką.
                      • ave.duce Re: Protestuję! 18.02.11, 18:35
                        To tak samo jak ja.
                        Jesteś kontaktem operacyjnym ;)
                        • tw_wielgus Re: Protestuję! 18.02.11, 18:44
                          Ja kontaktem..?! Ja się boję każdego prądu o napięciu powyżej 12V.
                          • ave.duce Re: Protestuję! 18.02.11, 19:00
                            Każdego prądu, powiadasz. Herbaty z prądem też się boisz?
                            • tw_wielgus Re: Protestuję! 18.02.11, 19:07
                              Herbata, o której wspomniałaś inny ze sobą niesie ładunek.
                              Dopuszczam ją do użycia w mojej czaso-przestrzeni.
                              • ave.duce Re: Protestuję! 18.02.11, 19:17
                                Ładunek emocjonalny, jak mniemam?
                                • tw_wielgus Re: Protestuję! 21.02.11, 20:27
                                  Słusznie mniemasz...
                                  • ave.duce Re: Protestuję! 21.02.11, 20:37
                                    Denerwujesz się przed 24 lutego?
                                    • tw_wielgus Re: Protestuję! 21.02.11, 20:44
                                      Powiedz mi, że mam powód a ani chybi zacznę!
                                      • ave.duce Re: Protestuję! 21.02.11, 21:16
                                        No nie wiem, mejbi jes, mejbi no > na dwoje babka, etc.
                                        • tw_wielgus Re: Protestuję! 21.02.11, 21:19
                                          Babka na dwoje..?! - skrzywił się znacznie TW. Skrzywił się tak znacznie, że od dziecka znajomy ortopeda zaniemówił na jego widok.
                                          • ave.duce Re: Protestuję! 21.02.11, 21:26
                                            Krzywy kręgosłup moralny! Mon Dieu...
                                            • tw_wielgus Re: Protestuję! 21.02.11, 21:28
                                              Powoli zaczynam nabierać pewności, że tak właśnie jest.
                                              Nie Ty pierwsza stawiasz taką diagnozę.
                                              • ave.duce Re: Protestuję! 21.02.11, 21:42
                                                I nie ostatnia, niestety.
                                                • tw_wielgus Re: Protestuję! 23.02.11, 19:15
                                                  Dostałem, przeczytałem i protestuję!
                                                  • ave.duce Re: Protestuję! 23.02.11, 19:23
                                                    Po pierwsze primo: względem?
                                                    Po drugie primo: gdzie podanie, dowód wniesienia opłaty, etc.?
                                                  • tw_wielgus Re: Protestuję! 23.02.11, 19:26
                                                    Opłatę zostawiłem na parapcie, jak zwykle.
                                                    Podanie - tu gorzej, nie mam papieru podaniowego.
                                                  • ave.duce Re: Protestuję! 23.02.11, 19:37
                                                    Zostawiłeś CO?! Żarty się Ciebie trzy/CZTERY/mają...
                                                  • tw_wielgus Re: Protestuję! 23.02.11, 19:50
                                                    Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.
                                                  • ave.duce Re: Protestuję! 23.02.11, 20:05
                                                    Ale ja nie jestem gentlemanem.
                                                  • tw_wielgus Re: Protestuję! 23.02.11, 20:10
                                                    Ale ja staram się być. A jakże.
                                                  • ave.duce Re: Protestuję! 23.02.11, 20:16
                                                    Ale do TEGO trzeba dwóch. A nas jest dwoje.
                                                  • tw_wielgus Re: Protestuję! 23.02.11, 20:28
                                                    Dwoje? To w sam raz do tanga.
                                                  • ave.duce Re: Protestuję! 23.02.11, 20:32
                                                    E tam. Śp. Gosiu Edgar potrzebował trojga (w rozmowie z Moniką O. ksywa: Stokrotka). Mamy być gorsi?
    • trusiaa Re: Protestuję! 17.02.11, 17:49
      Wpisałam post, lecz zniknął...

Piszę raz jeszcze, co o tym myślę:
      Jest to chwyt marketingowy.
      Ile, zasadniczo, Red. Naczelna płaci Ci za reklamę?
      • tw_wielgus Re: Protestuję! 17.02.11, 17:59
        Już odpowiedziałem w poprzednim poście, ale widzę, że zniknął.
        • trusiaa Re: Protestuję! 17.02.11, 18:04
          ...?
          Skoro go nie widzisz - ja tem bardziaej, odpowiedz zatem jeszcze raz: o kass tu się fszak rozchodzi.

• tw_wielgus [.....] 17.02.11, 18:07
            • trusiaa Re: [.....] 17.02.11, 18:08
              No helloł?
              To ma być odpowiedź?
            • tw_wielgus Re: [.....] 17.02.11, 18:11
              oteż jak widzisz nie jest to b. intratne zajęcie.
          • trusiaa Re: Protestuję! 17.02.11, 18:07
            Bardzo pardon za wyraz dziwaczny, któren mię się napisał.
            • tw_wielgus Re: Protestuję! 17.02.11, 18:17

https://www.slapupsidethehead.com/wp-content/media/2006/05/not_a_protest.jpg
    • blind_as_a_bat Wszyscy inteligentni, mądrzy, piękni duchowo 18.02.11, 07:25
      itp., itd. czytają 'NW'. Jesteś skazany na wyalienowanie się z rozentuzjazmowanego tłumu.
      • ave.duce Re: Wszyscy inteligentni, mądrzy, piękni duchowo 21.02.11, 20:21
        Jakiś Ty mądry, Gacku :)
    • ave.duce Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 11:24
      My się TW nie boimy, ha!
      • tw_wielgus Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 19:17
        Tak, tylko sobie otuchy dodajesz.
        • ave.duce Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 19:25
          No to się przyjrzyj, uważnie...

api.ning.com/files/6FbthraP*Xa3nFMkkmuXDdSi2RD-LXs0TSB2z6vpJfInHoQwotQC4YJEISqh72rz9AU-2sB3fz9IyJHQziSJFSwTmBdTDXvo/funnywolf2.png
          • tw_wielgus Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 19:27
            PhotoShop. Moim zdaniem zdecydowanie przereklamowany.
            • ave.duce Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 19:38
              Już się nie boisz Trusii? Błąd.
              • tw_wielgus Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 19:52
                Oczywiście, że sie nie boję.
                Zobacz zupełnie bez lęku piszę te słowa i nic..

Upewniem się, czy mi nic nie grozi.
                Piszę powtórnie, że zupełnie się nie boję i co?
                i nic...
                O!
                • ave.duce Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 20:14
                  hm, поживем до завтра, увидим.
                  • tw_wielgus Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 20:29
                    Tu Cię rozczaruję. Nie znam rosyjskiego, zupełnie. To był dla mnie szczyt partiotyzmu aby się tego języka nie nauczyć i udało mi się.
                    • ave.duce Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 23.02.11, 20:34
                      Nie masz się czym chwalić, niestety.
                      Służę tłumaczeniem > pożyjemy do jutra, zobaczymy.
                      • trusiaa Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 24.02.11, 09:31
                        Oooo... Wielgus.

https://bermudaisanotherworld.org/forum/Smileys/default/avatar_4972.gif
                        • tw_wielgus Re: Na nic płacze, na nic krzyki wielgusie ;) 24.02.11, 10:05
                          Byłem pewien, że ktoś na mnie doniesie.
                          Avatar_4972.gif będzie mi się teraz śnił po nocach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka