ex.mila 17.05.11, 14:17 gdybyście chcieli się dołączyć.... forum.gazeta.pl/forum/w,299,125279822,125279822,Prosze_o_interwencje_w_sprawie_trolla.html tak mi się łąpu trzęsą, że w klawisze nje trafiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex.mila Re: To nie troll, to swołocz. 17.05.11, 14:24 aż mi się płakać chce tak mnie wkurzył Odpowiedz Link
scoutek Re: To nie troll, to swołocz. 17.05.11, 14:26 o to mu chodziło, mila, słonko nie daj się łobuzowi Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: To nie troll, to swołocz. 17.05.11, 14:40 Możecie mnie naprowadzić? Chętnie bym wierzgnął ale nie widze celu. Odpowiedz Link
gat45 Chciałam wysłać to : 17.05.11, 14:32 Jest to przypadek wyjątkowej wprost podłości nawet jak na forumowe standardy. Uważam, że powinniśmy się dowiedzieć, kto się pod ten nick podszył (chodzi mi oczywiście o podstawowy nick, nie o personalia). Sprawa takiej wagi zasługuje na to. ale już nie można, bo Cię skasowali. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chciałam wysłać to : 17.05.11, 14:37 Nie skasowali a przenieśli. Ale nie wiem gdzie, bo mój GPS łże i dybie na moje życie. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Chciałam wysłać to : 17.05.11, 18:57 gat45 napisała: > > Uważam, że powinniśmy się dowiedzieć, kto się pod ten nick podszył (chodzi mi o > czywiście o podstawowy nick, nie o personalia). Sprawa takiej wagi zasługuje na > to.[/i] > Jestem tego samego zdania. Domyślam się, ale nie mam 100% pewności. Moim zdaniem mamy prawo wiedzieć ko to jest. Na pewno nikt obcy, zbyt dużo wie o Marku. wątek wylądował na forum o moderacji forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html Odpowiedz Link
ploniekocica Re: W sprawie trolla 17.05.11, 14:52 Proponuję, abyśmy się teraz już nie dopisywali do tego wątku na moderacji tylko zgłosili (znaczy kilka osób najlepiej) ten nowy nick na FK do admiralicji. Ja bardzo chętnie tylko powiedzcie mi jak to się robi, bo ja dziewica w tym względzie? Odpowiedz Link