trusiaa 15.07.11, 11:01 Zainspirował mnie wpis panagackowy :) Makatek mnogość, w każdej ukryta mądrość, a jakie są - każdy widzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: A bo my to jacy tacy? 15.07.11, 14:19 Chcę, ale w postaci sałatki ze szczypiorem i majonezą :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Makatki 15.07.11, 11:27 uwielbiam te makatki, Trusiu. im bardziej stare, tym lepiej. im bardziej napisy się wydają dziś dziwne, tym ładniej. a jedną makatkę cudną i zabawną dla mnie osobiście uczynioną, mam na chacie. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Makatki 15.07.11, 14:00 I tu, Olgo, prośba ciśnie się mnie na usta: makatkę swą uwiecznij!!! Do wątku dodaj, pliiiz - obok takiej makatki nie można przejść obojętnie :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Makatki 15.07.11, 14:19 z wielką chęcią bym to uczyniła, Trusiu, ale nie mogę, bom obiecała wykonawcy, iż nawet nie pisnę nigdy o niej, a pisnęłam, bo nie mogłam wytrzymać w wątku makatkowym. ale zapewniam, że urocza ona i zabawna bardzo. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Makatki 15.07.11, 14:30 Nie piskaj więc, Kto wykonał, nie mów nic ffcale - jeno zdjęcie tu zapodaj ;) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Makatki 15.07.11, 15:53 nie mogę. by się dowiedziano, to bym ubita została, jak nic. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Makatki 15.07.11, 16:18 No nie jest możliwe, żeby wykonawca uroczej i zabawnej bardzo makatki był zdolny do zabijania kogolwiek, a Olgi zwłaszcza. Więcej - gdy kto zrobi taką makatkę, to chciałby swe dzieło światu pokazać, choćby sie zapierał, że nie. Zdjęcie możesz dawać, będzie na chwałę Wykonawcy! A ja w swych licealnych prehistorycznych czasach, na Tablicach matematycznych, których współautorem był Eugeniusz Rybka, miałam wypisane Każda dobra gospodyni tysiąc potraw z Rybki czyni. Ale bym se powiesiła w kuchni taką makatkę z wyhaftowaną okładką starych Tablic matematycznych i tym napisem... --------------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Makatki 15.07.11, 22:14 no może nie ubije, ale ja miałam nie pisnąć nawet, a pisnęłam. jeju. się jak dowie, to będzie skandalistycznie. Odpowiedz Link
inna57 Re: Marmelada 15.07.11, 14:24 Toż to nie tylko makatka ale i gotowy przepis na marmeladę z truskawek ;) Odpowiedz Link
humbak Makaki? 15.07.11, 15:15 Niedawno odnaleziono na ziemiach polskich pierwsze szczątki maupy- makaka właśnie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Makaki? 15.07.11, 16:40 humbak napisał: > Niedawno odnaleziono na ziemiach polskich pierwsze szczątki maupy - makaka właśn > ie. To krewny leniwca? Odpowiedz Link
tojajurek Makabretki chiba? 16.07.11, 17:00 Pokazywanie takich obrazków niewinnym dzieciom i starcom powinno być karane rokiem stania w kącie. Odpowiedz Link
illmatar Re: No ba! 04.10.11, 15:48 Ale co buduje, skoro kwiatki wylatują z gniazda? Chyba to są gołąbki-demolki? Odpowiedz Link
illmatar Re: Panowie! 04.10.11, 15:51 Takiej pomocy wciąż i wciąż oczekuję. Może mąż jakiś felerny? Cholernik gotuje, a ja muszę śpiewać! A zaśpiewał by drugim głosem i sztuką byśmy żyli długo i szczęśliwie. Odpowiedz Link
illmatar Re: Boszsz 04.10.11, 15:52 toż to nieprzyzwoite! Forum wciągnąć przyjdzie na listę tych od lat 18! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Garnituru nie zdejmuj 04.10.11, 15:46 Powinnaś powiesić na honorowym miejscu ;) Odpowiedz Link