ex.mila O jeny jeny ale się będzie działo 16.07.11, 00:46 Gdzie ja mam zrobić @ jak publicznie obrażałeś mnie i moją rodzinę? Odpowiedz Link
ex.mila Re: O jeny jeny ale się będzie działo 16.07.11, 00:52 ex.mila napisała: > > > Gdzie ja mam zrobić @ jak publicznie obrażałeś mnie i moją rodzinę? Oczywiście znasz jej prywatnego maila, a nawet pięć, nie przesądzam, ale i prawdopodobnie numer telefonu, ale postanowiłeś urządzić tu cyrk. Strasznie żałosna ta twoja inscenizacja. Zupełnie niewiarygodna. Odpowiedz Link
tojajurek Nooo.. Tak! 16.07.11, 00:53 A do mnie to nikt nie napisze, nie pozdrowi, nie nawrzuca... Jakbym się przezroczysty jakiś zrobił. To sie nazywa nierówne traktowanie obywateli. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Nooo.. Tak! 16.07.11, 00:57 tojajurek napisał: > A do mnie to nikt nie napisze, nie pozdrowi, nie nawrzuca... Jakbym się przezro > czysty jakiś zrobił. To sie nazywa nierówne traktowanie obywateli. Bo fajny misiek z ciebie. Misiakuj i rób co chcesz. Odpowiedz Link
taziuta Re: Nooo.. Tak! 16.07.11, 00:58 tojajurek napisał: > A do mnie to nikt nie napisze, nie pozdrowi, nie nawrzuca... Jakbym się przezroczysty jakiś > zrobił. To sie nazywa nierówne traktowanie obywateli. E tam, przeca pisuję do Ciebie. Co prawda ostatnio w zeszłym roku, gdy wysłałem Ci moje zapiski ze statku, ale to i tak częściej niż Ty do mnie. ;) Odpowiedz Link
taziuta Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 00:55 ex.mila napisała: Re: O jeny jeny ale się będzie działo > Gdzie ja mam zrobić @ jak publicznie obrażałeś mnie i moją rodzinę? Jak obrażałem? Może jakiś cytacik? A może uważasz, że jakieś persony publiczne są wyłączone spod krytyki tylko dlatego, że są z Tobą spokrewnione? O to Ci chodzi? No bo Ciebie nigdy nie obrażałem, a wręcz odwrotnie - zawsze broniłem przed głównym forumowym socjopatą. Tak więc nie rozumiem skąd ta napaść. :/ PS. Jakbyś nie wiedziała, to '@' oznacza prośbę o odebranie poczty. :) Odpowiedz Link
ex.mila Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:00 taziuta napisał: > ex.mila napisała: > Re: O jeny jeny ale się będzie działo > > > Gdzie ja mam zrobić @ jak publicznie obrażałeś mnie i moją rodzinę? > > Jak obrażałem? Może jakiś cytacik? Tak się nie ekscytuj. Nie zbieram cytacików. Wiem co to krytyka, i wiem co to zwykłę chamskie opluwanie. Nie rób minek, bo dla mnie już zawsze będziesz pospolitym opluwaczem. Odpowiedz Link
taziuta Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:02 ex.mila napisała: > Tak się nie ekscytuj. Nie zbieram cytacików. Wiem co to krytyka, i wiem co to z > wykłę chamskie opluwanie. Nie rób minek, bo dla mnie już zawsze będziesz pospolitym > opluwaczem. Cóż, pozostanę w takim razie zraniony do głębi i nieutulony w bólu (bez minek)... Odpowiedz Link
ex.mila Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:04 taziuta napisał: > > No bo Ciebie nigdy nie obrażałem, a wręcz odwrotnie - zawsze broniłem przed głó > wnym forumowym socjopatą. Tak więc nie rozumiem skąd ta napaść. :/ > Buhahahaha wiesz co? buhahahahahaha bedzie dla ciebie lepiej jak nie kazesz mi wklejac przykładów jak to się z njim słodko dzień w dzień merdasz ale chętnie to zrobię, żaden problem Odpowiedz Link
taziuta Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:12 ex.mila napisała: > bedzie dla ciebie lepiej jak nie kazesz mi wklejac przykładów jak to się z njim > słodko dzień w dzień merdasz O, zaczynam rozumieć Twoją logikę. Obraża więc Cię to, że z rozmawiam na różnych forach z kimś kto Cię obraża/ł? Przyznaję się w takim razie bez bicia (nie musisz już szukać cytatów). Obrażałęm Cię (w ten sposób) po wielekroć. Ale powiedz może, co w takim razie robisz na forum założonym przez tego socjopatę? :/ Odpowiedz Link
ex.mila Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:16 taziuta napisał: > > O, zaczynam rozumieć Twoją logikę. Obraża więc Cię to, że z rozmawiam na różnyc > h forach z kimś kto Cię obraża/ł? Przyznaję się w takim razie bez bicia (nie mu > sisz już szukać cytatów). Nie obraża mnie nic co jest z tobą związane. Nie pochlebiaj sobie. Ale twoja hipokryzja wbija mnie w fotel - poleciałeś na skargę do Gat (robiąc jej tym samym fatalną reklamę) a jesteś jednym z najbardziej chamskich nieobliczalnych userów na tym forum. chlip chlip hipokryto Odpowiedz Link
taziuta Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 02:23 ex.mila napisała: > Nie obraża mnie nic co jest z tobą związane. Nie pochlebiaj sobie. Ot, typowo babska niekonsekwencja. :) > /.../ poleciałeś na skargę do Gat... Skąd wiesz czego dotyczy mój mail do Gat? Masz dostęp do jej skrzynki? :> Odpowiedz Link
goscznadizary Daj spokoj, Panie Taziuta; na tym forum same pijan 16.07.11, 02:25 e i nacpane, a przez to i psychicznie labilne; naprawde nie sa w stanie Pana obrazic..madrego chlopa przy boku nie maja, to i glupoty gadaja. taziuta napisał: > @ :) Odpowiedz Link