16.07.11, 00:41
@ :)
Obserwuj wątek
    • ex.mila O jeny jeny ale się będzie działo 16.07.11, 00:46

Gdzie ja mam zrobić @ jak publicznie obrażałeś mnie i moją rodzinę?
      • ex.mila Re: O jeny jeny ale się będzie działo 16.07.11, 00:52
        ex.mila napisała:

>
        >
        > Gdzie ja mam zrobić @ jak publicznie obrażałeś mnie i moją rodzinę?

Oczywiście znasz jej prywatnego maila, a nawet pięć, nie przesądzam, ale i prawdopodobnie numer telefonu, ale postanowiłeś urządzić tu cyrk.

Strasznie żałosna ta twoja inscenizacja. Zupełnie niewiarygodna.
      • tojajurek Nooo.. Tak! 16.07.11, 00:53
        A do mnie to nikt nie napisze, nie pozdrowi, nie nawrzuca... Jakbym się przezroczysty jakiś zrobił. To sie nazywa nierówne traktowanie obywateli.
        • ex.mila Re: Nooo.. Tak! 16.07.11, 00:57
          tojajurek napisał:

> A do mnie to nikt nie napisze, nie pozdrowi, nie nawrzuca... Jakbym się przezro
          > czysty jakiś zrobił. To sie nazywa nierówne traktowanie obywateli.

Bo fajny misiek z ciebie. Misiakuj i rób co chcesz.
        • taziuta Re: Nooo.. Tak! 16.07.11, 00:58
          tojajurek napisał:

> A do mnie to nikt nie napisze, nie pozdrowi, nie nawrzuca... Jakbym się przezroczysty jakiś
          > zrobił. To sie nazywa nierówne traktowanie obywateli.

E tam, przeca pisuję do Ciebie. Co prawda ostatnio w zeszłym roku, gdy wysłałem Ci moje zapiski ze statku, ale to i tak częściej niż Ty do mnie. ;)
      • taziuta Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 00:55
        ex.mila napisała:
        Re: O jeny jeny ale się będzie działo

> Gdzie ja mam zrobić @ jak publicznie obrażałeś mnie i moją rodzinę?

Jak obrażałem? Może jakiś cytacik? A może uważasz, że jakieś persony publiczne są wyłączone spod krytyki tylko dlatego, że są z Tobą spokrewnione? O to Ci chodzi?

No bo Ciebie nigdy nie obrażałem, a wręcz odwrotnie - zawsze broniłem przed głównym forumowym socjopatą. Tak więc nie rozumiem skąd ta napaść. :/

PS.
        Jakbyś nie wiedziała, to '@' oznacza prośbę o odebranie poczty. :)
        • ex.mila Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:00
          taziuta napisał:

> ex.mila napisała:
          > Re: O jeny jeny ale się będzie działo
          >
          > > Gdzie ja mam zrobić @ jak publicznie obrażałeś mnie i moją rodzinę?
          >
          > Jak obrażałem? Może jakiś cytacik?

Tak się nie ekscytuj. Nie zbieram cytacików. Wiem co to krytyka, i wiem co to zwykłę chamskie opluwanie. Nie rób minek, bo dla mnie już zawsze będziesz pospolitym opluwaczem.
          • taziuta Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:02
            ex.mila napisała:

> Tak się nie ekscytuj. Nie zbieram cytacików. Wiem co to krytyka, i wiem co to z
            > wykłę chamskie opluwanie. Nie rób minek, bo dla mnie już zawsze będziesz pospolitym
            > opluwaczem.

Cóż, pozostanę w takim razie zraniony do głębi i nieutulony w bólu (bez minek)...
        • ex.mila Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:04
          taziuta napisał:

>
          > No bo Ciebie nigdy nie obrażałem, a wręcz odwrotnie - zawsze broniłem przed głó
          > wnym forumowym socjopatą. Tak więc nie rozumiem skąd ta napaść. :/
          >
          Buhahahaha

wiesz co?

buhahahahahaha

bedzie dla ciebie lepiej jak nie kazesz mi wklejac przykładów jak to się z njim słodko dzień w dzień merdasz

ale chętnie to zrobię, żaden problem
          • taziuta Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:12
            ex.mila napisała:

> bedzie dla ciebie lepiej jak nie kazesz mi wklejac przykładów jak to się z njim
            > słodko dzień w dzień merdasz

O, zaczynam rozumieć Twoją logikę. Obraża więc Cię to, że z rozmawiam na różnych forach z kimś kto Cię obraża/ł? Przyznaję się w takim razie bez bicia (nie musisz już szukać cytatów). Obrażałęm Cię (w ten sposób) po wielekroć. Ale powiedz może, co w takim razie robisz na forum założonym przez tego socjopatę? :/
            • ex.mila Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 01:16
              taziuta napisał:

>
              > O, zaczynam rozumieć Twoją logikę. Obraża więc Cię to, że z rozmawiam na różnyc
              > h forach z kimś kto Cię obraża/ł? Przyznaję się w takim razie bez bicia (nie mu
              > sisz już szukać cytatów).

Nie obraża mnie nic co jest z tobą związane. Nie pochlebiaj sobie. Ale twoja hipokryzja wbija mnie w fotel - poleciałeś na skargę do Gat (robiąc jej tym samym fatalną reklamę) a jesteś jednym z najbardziej chamskich nieobliczalnych userów na tym forum.

chlip chlip hipokryto
              • taziuta Re: Nie zasłużyłem na to, Mila :( 16.07.11, 02:23
                ex.mila napisała:

> Nie obraża mnie nic co jest z tobą związane. Nie pochlebiaj sobie.

Ot, typowo babska niekonsekwencja. :)

> /.../ poleciałeś na skargę do Gat...

Skąd wiesz czego dotyczy mój mail do Gat? Masz dostęp do jej skrzynki? :>
    • goscznadizary Daj spokoj, Panie Taziuta; na tym forum same pijan 16.07.11, 02:25
      e i nacpane, a przez to i psychicznie labilne; naprawde nie sa w stanie Pana obrazic..madrego chlopa przy boku nie maja, to i glupoty gadaja.

taziuta napisał:

> @ :)
      • ave.duce Daj spokoj, Marouderze.eu :( 18.07.11, 09:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka