gat45 Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 13:36 Witekjs napisał: > Dla koneserów... > > Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 13:43 Do Czeciego! Chcieliście seksu no to go macie Kempa w brokacie, Kempa w brokacie, Kempa w brokacie Pstrąg! Odpowiedz Link
gat45 Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 14:16 Przypuszczam, że Czeci będzie wolał pstrąga. Takie jakieś mam wrażenie. Chociaż.... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 14:23 Kużden jeden by wolał. Tego pstrąga, znaczy. Może być i warka pstrąg, gdzieś ponoć podają. A ja zgłaszam oficjalny protest: znów kobity w roli ozdób?p?sk dla człowieków pracy pci mężczyźnianej, a coś dla pań to gdzie???????????????????????? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 14:50 No jak to gdzie? A tego robotnika z kalendarza, to Ave zamieściła dla kogo? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 14:57 Phi, tylko jeden... I drzewce sztandaru ma nieodpowiedni kąt ;( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 17:40 Ale tors ma nagi. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 17:39 To jest GÓRNIK! Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 20:48 ave.duce napisała: > To jest GÓRNIK! No to się obraziłam na "ament"! Właśnie leń komputerowy mnie opuścił (prawdopodobnie chwilowo) a tu takie cuś?! Oświadczam, żem żoną górnika (we wrześniu jeśli dożyjem będziem świętować 25 lat tzw. pożycia) i całkiem sensownego faceta, i nie zgadzam się, że to jest górnik. Ani trochę się się nie zgadzam, bo jeszcze takiego górnika nie widziałam, znam ich (znamy się tylko z widzenia, a z jednym takim nie tylko) ich wielu. Foch z przytupem! Idę sobie dalej, żeby nic nie pisać, bo mam ochotę napisać brzydko i niecenzuralnie;) Za cuś to ja za mąż nie wychodziłam! :P Papatki obrażona p.d. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 10.12.11, 11:18 Boszsz, co za ludzie... wszystko do siebie, jakby innych na tym świecie nie było ;) JEST napisane: GÓRNIK? Jest. ps. witaj, Pani D. :) Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 10.12.11, 11:35 Dzieńdoberek:) Wcale nie brałam wszystkiego do siebie tylko do chłopa i uznałam, ze muszę bronić boroka;) Czasem bywam dobra żoną, a co! Niestety teraz już do widzenia/napisania/poczytania, bo dzień dzisiaj mam za krótki i obowiązków do diabła i ciut. Powodzenia:) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 16:47 Olaboga, Czeci, co Ty mnie za śFinstwa pokazujesz? Miej wzgląd na moje 1587 lat! Odpowiedz Link
sclavus Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 17:16 Żadne świństwa! Cztery nogi i doopa.... Każdy kot to ma :P Odpowiedz Link
damakier1 Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 17:40 Wedle mojego pomyślunku, to tam są dwie doopy. A tyle to już ma nie każdy. Odpowiedz Link
sclavus Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 17:51 Zajrzałem jeszcze raz i drugiej nie widać a ta jedna jedyna, jest ładnie wypięta :P Odpowiedz Link
damakier1 Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 17:54 Takie świństwo, co to go nie widać choć wiadomo, że jest - jest jeszcze świńściejsze. Odpowiedz Link
paranormalny Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 21:45 To znaczy, że istnieją stwory bez głów ale za to z dwoma dupami:O Odpowiedz Link
paranormalny Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 21:57 Pogrzebałem nieco w Encyklopedii Przyrodniczej i wyczytałem, że to jest Dublodupiec bezgłowny Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czecikot nam zwariuje z uciechy erotycznej :) 09.12.11, 22:18 To z pewnoscia nie moj slubny! Glowe to On ma, sprawdzilam. Klawiatura sie buntuje, nie popisze juz dzisiaj. Odpowiedz Link
gat45 To się nazywa fachowo 09.12.11, 18:02 trzecikot napisał: > Stracić dla kogoś głowę. A tu mamy idealny przykład - z wajemnością. Odpowiedz Link
gat45 Re: To się nazywa fachowo 09.12.11, 18:22 Paniczna ucieczka przed trwałym związkiem ? Wyrywanie się z takowego ? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: To się nazywa fachowo 09.12.11, 18:14 Chyba stara jestem, bo gdyby mnie tak wehikujło na tę plażę, nawet bym nie spojrzała na te wzajemnie potracone głowy, tylko zanurzyła się w wód błękicie i pływała, pływała, pływała... Odpowiedz Link
damakier1 Re: To się nazywa fachowo 09.12.11, 19:29 To masz, jakeś chciała, w prezencie coś dla pań: i jeszcze: Odpowiedz Link
tojajurek Re: To się nazywa fachowo 09.12.11, 20:09 sclavus napisał: > Ten drugi, to fuj! > Fujfujfuj!!! Prawidłowo powinno się pisać przez "ch". Odpowiedz Link
ploniekocica Re: To się nazywa fachowo 09.12.11, 20:13 sclavus napisał: > Ten drugi, to fuj! > Fujfujfuj!!! Oba fuje, ale drugi faktycznie fuj dubeltowy. Powiedziałabym, że fuj przez samo ha. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: To się nazywa fachowo 09.12.11, 20:54 Dołączam się do f(ch)ujania! Na obu! Odpowiedz Link
panidemonka Re: To się nazywa fachowo 09.12.11, 20:57 Znaczy się na te dwie dupy? Słusznie, mów mi siostro;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: To się nazywa fachowo 09.12.11, 21:15 Człowiek sobie ręce po łokcie urabia, żeby Wam dogodzić pięknym prezentem i proszę, co mnie za niewdzięczność spotyka! Odpowiedz Link
ave.duce Re: To się nazywa fachowo > ohyzda. 10.12.11, 11:21 Idę poszukać czegoś(kogoś) apetycznego. Odpowiedz Link
panidemonka Gdybym była jaka nie jestem to owszem, owszem:P 10.12.11, 11:36 ave.duce napisała: > > > Odpowiedz Link
ewa9717 Re: To się nazywa fachowo > ohyzda. 10.12.11, 15:02 Tak szłam i szłam, i wreszcie doszłam do wniosku, że ani ta lasencja w woalach, ani nawet to bezgłowe dwudupne nie jest tak perwersyjne jak sowietskaja dziewoczka na parasionkach z pierwszego postu... Odpowiedz Link