Dodaj do ulubionych

Ponad setka samolotów

10.06.12, 11:30
przeleci dzisiaj blisko mojego balkonu w ramach zaopatrzenia wojennego na mecz Iberów z Etruskami. Nikt mnie kurwa nie ostrzegł, a szczególnie ten pośrednik jebany w dupę drutem kolczastym, któren mi ten lokal naraił z bazyliszkowym uśmiechem. Jebać Euro!

PS. Jebane Ibery dostawiają się na dodatek do mojej niewiasty. Kęsim!
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Ponad setka samolotów 10.06.12, 11:46
      Wzywaj pielegniarza,głośno i zdecydowanie,nie jest dobrze.
    • dzidzia_bojowa Re: Ponad setka samolotów 10.06.12, 11:57
      Oj tam!

Przelecą, odlecą i znów nastanie spokój.
      Co do dostawiania się do niewiasty wystarczy powiedzieć im po hiszpańsku: Sal de mi mujer, porque el hocico (posiłkowałam się tłumaczem Google) co w dosłownym tłumaczeniu znaczy:odczep się od mojej kobiety bo w ryj. Hiszpanie- naród hałaśliwy ale bojący. Myślę, że to wystarczy. Ponadto wzbudzi respekt, do którego nawołują hasła UEFA.

He, he, he. Wrzuciłam podane hiszpańskie zdanie do tłumaczenia odwrotnego i wyszło mi
      Wydostać się z żoną, dla nosa Za to mniej więcej wierne jest tłumaczenie zwrotu :
      vete a la mierda
      :)))))
      • olga_w_ogrodzie Re: Ponad setka samolotów 10.06.12, 12:17
        aż muszę użyć, czego nie używam - :)

/a Ty tam Kot, to aby jesz, co należy ? witaminowo się szprycujesz Pan ?/
        • zbigniew_clapton Re: Ponad setka samolotów 11.06.12, 08:18
          Jem co należy, oprócz mięsnych jeży. Świat wegetariański okazuje się całkiem atrakcyjny.
    • mariner4 A co mają powiedzieć mieszkancy Saskiej Kępy? 10.06.12, 14:35
      Nie na każdą imprezę będą koło Ciebie przelatywać samoloty, a oni mają oprzechlapane permanentnie, ilekroć tam będzie jakaś impreza.
      M.
    • damakier1 Re: Ponad setka samolotów 10.06.12, 14:39
      Jak się Hiszpany dostawiają, znaczy, że kobitka na schwał! Ciesz się i pusz, jak paw! :)
      • ave.duce Re: Ponad setka samolotów 10.06.12, 17:27
        ... Pawiem EURO byłEś i papugą?! ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka