magdolot Re: Zimo, sobie idź! 15.12.12, 01:12 Pani pogłaska zwierzynę, bo ona, ciągłego latania wymagając, kosteczki pięknie ukrwia i są jak ten dzwon. Perpetum mobilat, no. Niemce cfane, ulice coś solą, ale na chodniki sypią żwirek drobniutki, a na przystankach żwirownie istne, ziarko przy ziarku. Nosi się to tałatajstfo do chałupy, ale psi nie kulejom. Odpowiedz Link
magdolot Re: Święta tuż, tuż... 21.12.12, 00:33 Buuu! Łosia z Ikei i inne zwierzątka [latami zbierana kolekcja] zostawiłam w Ojczyźnie , a te gupie Szkopy ciasteczkowej inwencji ani ciut nie mają... zupełnie bez sensu foremki wyginają. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Święta tuż, tuż... 23.12.12, 12:51 Szopku pod choinką czy w skarpecie data? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Święty wizerunek Damy > 27.12.12, 16:19 A czy miszczyni saspensa to się przypadkiem jaki medal nie przynależy? PS. Nie wiem jakim sposobem znowu moje najnowsze zdjęcie wyciekło do prasy? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Święty wizerunek Damy > 27.12.12, 21:31 No ba! Saspens trfa... ps. nie znasz dnia, ani godziny. Reżym tuszczy kontroluje WSIo. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nie kupię! Przygarnę! 29.12.12, 19:09 Miszczynio sóspensiasta, co z Franiem, bo już pazury do okieciów ogryzione???!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zgoda buduje! 01.01.13, 12:54 "Będziecie silniejsze, o ile będziecie żyć w zgodzie. Jeśli zaś rozdzieli was niezgoda, łatwo ulegniecie wrogom" > Ezop Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wrona juz zagrała, a Wy? 13.01.13, 13:10 A my jako koci bernardyn wyruszamy ze szpyrką i zagramy po drodze ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wrona juz zagrała, a Wy? 13.01.13, 13:28 A my z Panem agentem P. jusz tesz. Odpowiedz Link