ploniekocica 26.11.14, 09:12 Jutro 27 listopada - Czymamy kciuki. Dzień cały, a najbardziej koło piętnastej. Mocno czymamy. Z całych sił. I niech nikt nie pyta, o co czymamy, bo o dobrą i ważną sprawę czymamy. I już. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdolot Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 12:52 To ja tesz CZYMIĘ !!! i fffcale nie puszczam. Odpowiedz Link
damakier1 Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 15:46 A czego Wy czymacie, jak Kocica wyraźnie kazała: JUTRO! Odpowiedz Link
gat45 Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 15:58 Bo jutro musowo, a dzisiaj niekoniecznie, ale też można. Trzymanego pambuk trzyma, czy jakoś tak. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 16:01 Czymanego panbuk... czyma. Od czymania głowa nie boli i wewogle. Dobrego czymania nigdy za wiele, Damo droga. Jutro przypomnę wszystkim, żeby czymali jeszcze mocniej. Odpowiedz Link
scoutek Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 16:45 przypomnij przypomnij na wszelki wypadek zaczynam czymać tera Odpowiedz Link
damakier1 Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 17:23 Ja tam teraz nie czymam, tylko siły na jutro zbieram. Za to jutro, jak przyczymię, to jezusickuprzenajśFiętszyipanienkonajśFiętszawniebiesiechcotobędziemyślećstrach! I Kociczko Droga, UDA SIĘ FSZYSTKO! Odpowiedz Link
magdolot Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 18:20 damakier1 napisała: > A czego Wy czymacie, jak Kocica wyraźnie kazała: JUTRO! Ja na ten przykład czymię już dziś w ramach wywierania nacisku, a na długich dystansach radzę sobie pysznie, fięc nie wysiądę jutro, onienie. Odpowiedz Link
mania.sza Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 23:56 Spokojna glowa. Zaczynamy trzymac od dzis. Odpowiedz Link
wydrwiwdowigrosz Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 17:18 Czecikoczymam, ale ino jeden, bo drugi nie halo. Odpowiedz Link
magdolot Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 18:23 Twój jeden się liczy przynajmniej podwójnie, a logicznie rzecz biorąc: należy go pomnożyć przez czy. Odpowiedz Link
behemot17-13 Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 18:11 zapytam, bom ostatnio jest lekko zapóźniony, nie nadążam najwyraźniej. czymamy kciuki, no dobrze, za kogo? za co? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 18:14 Nie pytaj. Czymaj. Za ważną sprawę. Dobrą i miłą osobę czymamy wszyscy. A ja tylko przypominam i też czymam z sił całych. Odpowiedz Link
behemot17-13 Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 18:32 zaciskam kciuki. dobra i miła, to bez pytań trza trzymać. Odpowiedz Link
tojajurek Re: JUTRO! Czymamy 26.11.14, 19:04 Bez zbędnych zwłok napisałem sobie kartkę na jutro: "TAK. TRZYMAĆ." I będę trzymać usilnie, jak długo wytrzymię. Odpowiedz Link
1agfa Re: JUTRO! Czymamy 27.11.14, 00:38 Ja trzymam, chociaż z boku, to trzymam z sił całych i ktoś jeszcze też trzyma; razem w porywach cztery. Tyle co możemy zrobić, ale proszę Państwa aby trzymanie zaliczyć, bo mocne będzie i zadziała. (W razie cUś, będzie zmiana kciukowa). Odpowiedz Link
magdolot Re: JUTRO! Czymamy 27.11.14, 08:52 Ja fstałam o śficie i czymię zajadle, a pies Forrest czymie fffszystkie sfoje ogromne pazury i monstrualne uszy i nawet ogon w precel i wygląda jakby planował poczymać jeszcze bażanta, skoro już jest na tej wiesi. Odpowiedz Link