tojajurek 03.08.15, 18:45 Wylazło spod ziemi na hacjendzie. Co to może być? Madonna z Dudą? Kto znajdzie odpowiedź? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Coś... 03.08.15, 20:12 Nie przy kolacji, pliiiiz (mam na myśli Tego-Którego-Imienia-Nie-Wolno-Wymawiać). Dla mię jest to czysta forma. Dolny prawy róg dzieła się wyłonił najsampierff. A może po prostu to Staruszek do wszystkiego ? Z niebytu wynurza się fal? Jest jeszcze możliwość czecia. Srrraszliwa myśl mię naszła: Salma. Salma postanowiła odwiedzić Fana Sffego - Jerzego w hacjendzie Jego. I pechowo trafiła - JurekOny biegiem po pierogi zapomniane gnał (ruskie! ze skwarkami! pyszne), a że był spóźniony i mocno zaaferowany - Salmy nie zauważył (kto by się zresztą w tem miejscu i w tem momencie jej spodziewał?!) i zwyczajnie ją stratował, a z pierogami wracajęcy jeszcze poprawił... Placuszek. Zdziwiony placuszek ostał się jeno w piasku. Można by go teraz w ramki oprawić. Chyba. Nieeee, to niemożliwością jest, to przez ten upał tak mi się w oczach ćmi. I w łepetynie. Odpowiedz Link
smutas13 Re: Coś... 04.08.15, 11:04 Jakaś czarownica... z uszami w każdym możliwym miejscu... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coś... 05.08.15, 07:42 Maskuje się! Ale to nic nie da - zdradzają go wilcze oczy... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Coś... 27.08.15, 08:31 A nie? Widziała Pani hacjendę BEZ tretuara? No coś podobnego. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Coś... 27.08.15, 11:12 W zaparte idzie. Ja tesz nie, ale od czego oczy ma wyobraźni? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Coś... 27.08.15, 16:17 Błogosławieni dociekliwi w dociekliwości swojej, albowiem ona zaspokojona będzie aż po gardłodziurki. A w kwestii zasadniczej - tretuar mam, niech go pierun szczeli. Służy ón do zamiatania liści jesienią, sprzątania śniegu zimą i zmiatania psich kup całorocznie. No! A w kwestii pierwotnej - toto co wylazło z tego nienacka podziemnego i zostało uwiecznione - to po długich dociekaniach zostało ustalone, iż to wizerunek Salmy w Tańcu Tysiąca Welonów. Ot, co! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Coś... 27.08.15, 17:56 Ma! Aha: wiedziałam. Salma. Laczemu mię to ffcale nie dziwi? From Dusk Till Dawn HD table dance scene with Salma Hayek After Dark Odpowiedz Link
ave.duce To Coś... 27.08.15, 19:40 ... to nie może być Salma. Ona ma co nieco większe. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To Coś... 28.08.15, 08:53 ave.duce napisała: ... to nie może być Salma. Ona ma co nieco większe. ?! JurkuToTy - wytłumacz, proszę Ave, bo mię słabo... Odpowiedz Link
ave.duce Re: To Coś... 28.08.15, 11:15 trusiaa napisała: > Oczy wiście, że ma je na swoim miejscu! Większe! Odpowiedz Link
trusiaa Re: To Coś... 28.08.15, 11:29 Jurkuuuuuu: choĆ, panią Salmę tu obrazić próbują! Odpowiedz Link
ave.duce Re: To Coś... 28.08.15, 14:37 Nie egzagerujesz? Przecież większe oczy Salmy to kompli...komplement! Odpowiedz Link
trusiaa Re: To Coś... 28.08.15, 15:45 Łomatko: Nie doś, że Salmę obrażajo to i mnie ubliżajo! JurekTenWłaśnie sam Pani powi, że Salma urodę olśniewającą posiada i na mniejscu ffszystko jak sie należy, bo JurekTtenże, jako koneser i wielbiciel, na żadne wybrakowane Hayeki by nie poleciał - onienienie. Odpowiedz Link
damakier1 A co na to Kubuś Puchatek? 28.08.15, 10:27 ave.duce napisała: > ... to nie może być Salma. Ona ma co nieco większe. --------------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) Wrona i inne zwierzaki Odpowiedz Link
ave.duce Re: A co na to Kubuś Puchatek? 28.08.15, 10:45 Kubuś wyruszył na poszukiwanie Gapiszona ;) Odpowiedz Link
tojajurek Się nie zapytowywuj co na to Kubuś Puchatek 28.08.15, 16:12 Się zapytowywuj co na ten temat rzekłby Kłapouchy: "Imponujace! To jest właśnie to słowo. Imponujące!" I nie sposób się z tym nie zgodzić. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Się nie zapytowywuj co na to Kubuś Puchatek 28.08.15, 16:25 Dziękuję bardzo, na taką odpowiedź czekałam. Odpowiedz Link