damakier1 13.10.15, 13:39 Przysięgam, że odpowiadałam uczciwie i rzetelnie: pl.what-character-are-you.com/d/pl/4831/index/30477.html?utm_source=Facebook&utm_medium=desktop&utm_campaign=trafficcheck Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 13:47 Do setki brakuje mi 30 a wyszło, że jestem osiemnastoletnim mężczyzną. ;) To na starość tak działa:) aga Odpowiedz Link
oby.watel Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 13:46 Też odpowiadałem uczciwie i rzetelnie i jestem Twoim rówieśnikiem. Mam 27 lat, jestem mężczyzną, choć... Masz 27 lat i jesteś mężczyzną! Masz fajną pracę, super znajomych, a pewnie nawet i partnerkę. Co prawda nie wiesz w 100%, dokąd chcesz iść w życiu, ale jesteś optymistyczny/-a i cieszysz się na nadchodzące lata. Tyle możliwości czeka na Ciebie! To ostatnie akurat się zgadza :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 13:59 oby.watel napisał: Protest... podpisz i spadaj... Dziękuję za miłe przyjęcie, gorącą atmosferę, wspólnie spędzony czas, pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę wielu, wielu sukcesów. Nie należysz do tych co dotrzymują słowa, prawdaaa? Odpowiedz Link
oby.watel Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 18:56 trusiaa napisała: > Nie należysz do tych co dotrzymują słowa, prawdaaa? A któregoż to moja droga słowa nie dotrzymałem? Dziękuję? Życzę? Pozdrawiam? Do dobrego tonu należy tu umieszczanie celnym kopniakiem bąka na swoim miejscu? Zaspokój więc moją ciekawość i zdradź chociaż dlaczego tak bardzo Ci zależy na tym, bym się stąd jak najszybciej wyniósł? Odpowiedz Link
oby.watel Ach 13.10.15, 22:08 Chyba już wiem o co chodzi i skąd to ciepłe przyjęcie.... Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 13:48 scr.hu/6t6z/px111 zawsze wiedziałam, że to tylko kostium się marszczy :) Odpowiedz Link
estella50 Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 14:02 Widzę, że objawia się tu zakamuflowana opcja małoletnia ;-) Mówię to ja, dojrzała 10 lat ponad wiek. Niestety, takoż mężczyzna, a więc całe życie w mylnym błędzie pozostająca... Odpowiedz Link
beata_ Mam 18 lat i jestem mężczyzną!? 13.10.15, 14:41 I taką lałurkę dostałam: Właśnie przekroczyłeś próg dorosłości i jesteś gotowy na wszystkie przygody tego świata! Jesteś pełen energii i masz poczucie, że możesz osiągnąć wszystko! I taka jest też prawda, ponieważ teraz zaczyna się najlepszy okres w Twoim życiu. Używaj go i nie bój się! Noooo, jak mnie się teraz zaczyna najlepszy okres w życiu, to ja jestem chińska róża! :-D Najgorszemu wrogowi nie życzę... Odpowiedz Link
igor_max Nie nie nie 13.10.15, 16:11 Protestuję, z tego co pamiętam to zawsze byłaś kobietą :-) beata_ napisała: > I taką lałurkę dostałam: > > Właśnie przekroczyłeś próg dorosłości i jesteś gotowy na wszystkie przygody > tego świata! Jesteś pełen energii i masz poczucie, że możesz osiągnąć wszystko! > I taka jest też prawda, ponieważ teraz zaczyna się najlepszy okres w Twoim życ > iu. Używaj go i nie bój się! > > > Noooo, jak mnie się teraz zaczyna najlepszy okres w życiu, to ja jestem chińska > róża! :-D > Najgorszemu wrogowi nie życzę... > > Odpowiedz Link
gat45 Powiariowali zbiorowo??????? 13.10.15, 16:06 You are 15 and male! You've just turned 15 and thus, your life is full of mistakes and confusion that come with puberty. You don't know yet what you want from life but that's more than okay. Girls and friends are way more important and interesting right now. Just take your life as it comes, the rest will work out just fine. Do mnie takimi słowy ? Do mnie ? Do Gata w kwiecie wieku ??????? Odpowiedz Link
trusiaa Że jak? 13.10.15, 16:08 Oszszszsz Wy dżendery jedne, to tak: zakamuflowała się opcja na FzD, a teraz z szafy wychodzi jak jeden mąż? Gdzie dzieffczyny (z tamtych lat jak te kwiaty we włosach co je potargał wiatr)? Mam 27 lat i jestem menszczyznom. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 18:40 Dużo nas tych dwudziestosiedmioletnich mężczyzn, a ja nie umiem siusiać na stojąco ;( Odpowiedz Link
magdolot Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 17:43 Ogłuszyli mnie. Ja, forumowy przedszkolak: Masz 73 lata i jesteś kobietą! Jesteś inteligentna i mądra. Twoje doświadczenia uczyniły Cię dojrzałą osobą. Nie musisz nikomu niczego udowadniać, sama znasz siebie najlepiej oraz dobrze czujesz się we własnej skórze. Wciąż masz marzenia, ale nie jesteś już dzika i chaotyczna jak za młodu. Wiesz, czego chcesz, i masz odwagę za to walczyć! Jaaam Łaaaasica!!! Szkoda że wcześniej tego nie wiedziałam. Dzisiaj taki wydruk mi okropnie pomaga. Niech zyją psychozabawy, choć są strrrasznie gupie! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 18:00 To jess niesprawiedliwe, tak? Dama - facet, Ave - facet, Inna - facet, mła - face, a MAGDOLOT - baba?! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 18:23 Nieno, ja też jestem kobieta i to osiemnastoletnią, czyli młodą, piękna, ale nieprzytomnie wprost durną. To dopiero jest niesprawiedliwe, bo tej młodości i piekności to już dawno nie widać, a durnota (jak widać:) wali po oczach. Bożesz ty moj :( Odpowiedz Link
gat45 Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 18:43 A co ja mam powiedzieć, ja, co nie jestem nawet jeszcze facetem ? Tylko jakimś małoletnim zadatkiem na ! Fi donc ! Odpowiedz Link
magdolot Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 19:12 A mufiłam ja kiedyś rezerwie po dobroci, że ze fffkurwioną samicą trza najbardziej uważać, bo to najniebezpieczniejszy jest obiekt na śfiecie? Pasi jak ulał do obecnych okoliczności przyrody. Więcej powiem, po przelezieniu przez psychozabawę zamontowałam pt. Moderacji smecza i już na godzinę tego Peploida zatkało. A ja mam w odwodzie Mleczkę o pieprzeniu bez sensu; w dodatku Żyrafy. :-))) Dzięki, Damo! Odpowiedz Link
inna57 O wypraszam sobie 15.10.15, 15:59 Ja akurat jestem 27 letnią kobietą. I nawet ważę trzydzieści kilka lat mniej. A co? Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 18:33 18 lat i jesteś kobietą! Świat czeka na Ciebie! Przekroczyłaś właśnie próg dorosłości i jesteś pełna energii. Masz poczucie, że możesz osiągnąć wszystko! I taka jest też prawda, ponieważ właśnie zaczyna się najlepszy okres Twojego życia. Używaj go i nie bój się! Wow! Kurdebalans, a właśnie Niezłomny zawetował ustawę o uzgadnianiu płci. Mieć wreszcie 18 lat i na dodatek mieć własne... Muszę poćwiczyć "jedno tę, drugie tę, pół na pół". Odpowiedz Link
beata_ Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 18:40 man_sapiens napisał: > 18 lat i jesteś kobietą! > Świat czeka na Ciebie! Przekroczyłaś właśnie próg dorosłości i jesteś pełna energii. > Masz poczucie, że możesz osiągnąć wszystko! I taka jest też prawda, ponieważ > właśnie zaczyna się najlepszy okres Twojego życia. Używaj go i nie bój się! > > Wow! Kurdebalans, a właśnie Niezłomny zawetował ustawę o uzgadnianiu płci. Mieć > wreszcie 18 lat i na dodatek mieć własne... Muszę poćwiczyć "jedno tę, drugie > tę, pół na pół". Chodź się zamienimy! Ja dostałam ten sam tekst, tylko jako facet! Może się uda, co? :-D Odpowiedz Link
beata_ Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 19:59 man_sapiens napisał: > U mnie czy u Ciebie? ;) Aaaa, to zależy gdzie będzie bliżej i bardziej po drodze. ;-) Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 20:48 Mam 73 lata i jestem mężczyzną. I nikomu nie muszę niczego udowadniać. Odpowiedz Link
jureek Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 21:00 Ja też, jestem mężczyzną i mam 27 lat. Odpowiedz Link
scoutek Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 13.10.15, 22:37 A ja mam lat osiemnaście Płeć się zgadza Odpowiedz Link
panidemonka Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 14.10.15, 17:12 Mam 27 lat i nie wiem kim jestem, bo jeszcze się nie urodziłam Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Mam 27 lat i jestem mężczyzną 14.10.15, 18:03 27-letni padalec sum... Masz 27 lat i jesteś mężczyzną Masz fajną pracę, super znajomych, a pewnie nawet i partnerkę. Co prawda nie wiesz w 100%, dokąd chcesz iść w życiu, ale jesteś optymistyczny/-a i cieszysz się na nadchodzące lata. Tyle możliwości czeka na Ciebie! Odpowiedz Link
ave.duce Podsumowanie ad hoc 14.10.15, 18:45 Najwięcej jest tutaj mężczyzn 27-letnich, no. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Podsumowanie ad hoc 14.10.15, 20:07 Że mła? Niestety, do tych większościowych dżęderów mię dołączyli. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Podsumowanie ad hoc 14.10.15, 20:17 Nie martw się, dołączyli tylko symbolicznie;) Odpowiedz Link